Руска или американска колония е България?

Този надпис стои в началото на американската база. Първо е на английски, после на български. Нормално – все пак се намираме не на българска, а на американска територия. Тук ние българите сме гости в собствената си държава. Забележете още нещо много, много важно – цитираният на табелата закон е американски, не български. На територията на американската база важат американските, не българските закони.

Понеже американската пропаганда в България непрекъснато тръби как страната ни е едва ли не окупирана от Русия и се намира под непрекъсната руска заплаха, реших да отида до една от американските военни бази у нас, тази между сливенските села Мокрен и Ново село, за да видя как ни пазят нашите верни съюзници. Каква е ситуацията:

 1. На територията на базата официалния език е английският. Българският е втори и се ползва само като допълнителен, за да може местните аборигени, т. е. ние българите, да разбират какво им пишат по табелите техните господари.
 2. В базата местните аборигени, т. е. ние българите, нямат никакъв достъп. На нейна територия е забранено всякакво снимане и това може до доведе до арест на всеки местен абориген, т. е. българин. Това важи както за цивилните, така и за военните местни аборигени, т. е. българи.
 3. Американското знаме е сложено на първо място в базата, което е нормално, защото базата е със статут на американска територия, над която местните аборигени, т. е. ние българите, нямат никакви права. С други думи това вече не е част от България, а американски анклав, заграбил наша земя.
 4. На територията на базата важат само и единствено американските закони. Това също е нормално – все пак тя е със статут на американска територия и в нея законите на местните аборигени, т. е. ние българите, не важат по никакъв начин.

Припомням – това е само една от американските бази в България. В окупираната ни Родина има общо 4 такива, като за тях САЩ не плащат дори и 1 стотинка наем. Сега обърнете внимание – единствената страна от общо 134, в които САЩ имат военни бази по света, където американците са разположили свои бази БЕЗПЛАТНО, е България.

Входът на американската база. Както си му е редът, има голям надпис на английски, и под него по-малък на български – все пак сме на американска територия и тук българският език е само за гостите, т. е. за нас, българите. Вляво се виждат пилоните със знамената, първото от тях, естествено, е американското.

Още нещо – ако да речем утре ние българите решим да изхвърлим американците от базите им и да си върнем територията, те имат право да не се съгласят и да ни отвърнат с военна сила, защото, внимание, договорът за ползването им е БЕЗСРОЧЕН и НЕ МОЖЕ да бъде прекратен без съгласието и на двете страни! Така че американските бази в България ще съществуват, докато го иска САЩ, независимо от волята и желанието на българския народ.

Това са фактите, а когато фактите говорят, и боговете мълчат. Нека всеки един българин са направи сам за себе си заключение под чия заплаха е България и кой е окупирал страната ни.

Дори и само за такава снимка на това място всеки българин може да бъде арестуван от американците, защото на американската територия всякакви снимки са забранени и ние българите трябва да се съобразяваме с това. Е, аз не се съобразих. В моята държава трябва да се спазват българските интереси и закони, а не американските.

6 Коментара

 1. Балкански субект's Gravatar Балкански субект
  02.12.2018    

  Руски колонии няма тъй като Руската империя и СССР не са унищожили нито един народ,а напротив завладяните народи от Русия се увеличават численно.
  България 2 пъти е била васал на Германия и 1 път на СССР,но такова сриване до ниво не на колония,а на подмандатна територия България не е преживявала никога.

 2. Живко's Gravatar Живко
  03.12.2018    

  А кога бяхме съветска (руска) колония, за това нищо не пишете?

  • Костадин's Gravatar Костадин
   03.12.2018    

   Колко съветски военни бази имаше у нас тогава? С колко милиона намаля българското население между 1944 и 1989 г.? С колко процента се срути БВП на страната и колко хиляди предприятия бяха разрушени и ликвидирани? Колко процента беше безработицата тогава? Айде питайте в ембасито и като ви кажа какво да кажете, пишете пак.

   • Живко's Gravatar Живко
    03.12.2018    

    Американски бази в България няма. Съветски нямаше, но пък за сметка цялата държава беше под контрола на КГБ. Ако на това му викате свободна и независима държава…..?!?!?! Ако не сте проверили, да ви кажа, че населението на България започва да намалява от 1944 и достига отрицателен прираст през 1989. Има го като справка в НСИ. А за БВП, безработицата, и икономиката на соц България вече е безмислено да се говори.Вече са разсекретени хиляди документи и стенограми доказващи че, комунистите разсипаха една цветуща и просперираща държава.

    • Костадин's Gravatar Костадин
     03.12.2018    

     Ако няма американски бази тези на снимката какви са, марсиански ли:) Още нещо – между 1944 и 1989 г. населението на България се увеличава от 5 на 9 млн, почти двойно, докато от 1989 до 2018 г. намаля с 2,5 млн, почти с една трета. За периода 1944 – 1989 г. БВП на България се увеличи 1800 процента! Това са фактите, а те са факти дори и за неграмотните и продали се за 2 долара на час американски тролове като вас.

 3. 08.12.2018    

  В средата на 50-те години нашите ВВС разполагат с близо 800 самолета, сведени в седем авиационни дивизии. А сега не можем да си купим пет самолета модел 1972-ра година.
  Под руското „робство“, България бе 9 млн. Имахме 700 хилядна армия със запаса. 300 от най-модерните за времето си самолета, (повече отколкото има „обединена” Германия, днес).
  10 ноември 1989 г., заварва армията ни с численост 156 837, 2269 танка, 2232 бронетранспортьора и бойни машини на пехотата, 2154 оръдия, 2800 минохвъргачки и 52 ракетни пускови установки. 9 ракетни дивизиона, още 1000 пилота от запаса.
  Милиция и вътрешен ред, а циганите много добре си знаеха мястото. През границата пиле не можеше да прехвръкне. Промишленост, селско стопансто, образование, социална сигурност, наука, дори и спорт.
  Също така много хора имаха работа покрай армията. $ 3.5 млрд. чист доход от продажба на българско оръжие. Имахме и 4 дизелови подводници, тралчици, ракетни катери.
  Е, верно е, нямахме чужди военни бази на наша територия, безработица, гей паради, банкови фалити, пирамиди, телефонни и имотни измами, чалга, трафик на хора, соросо-идиоти, „бежанци“, „битова“/“ромска“ престъпност и клошари… Сега, обаче, при американската „совобода“ и деморация сме на път да изчезнем като народ и държава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Архив