Ангеле, стига глупости! Грешката си ти!

 

Вчера в сутрешния блок на една от националните ни телевизии евродепутатът Момчил Неков сподели за своя колега от т. нар. „Обединени патриоти“ Ангел Джамбазки, че е гласувал срещу отстраняване на двойния стандарт при храните в Европа. Като доказателство бе показана и разпечатка от интернет сайта на Европейския парламент. Парадокса е, че преди да гласува в подкрепа на двойния стандарт в Европейския парламент, Джамбазки организира голяма кампания в България срещу същия този двоен стандарт. Разбира се, гузният ни „патриот“ не закъсня и се включи в ефир, за да обяснява как е допусната техническа грешка. Грешка, бе! Техническа! При това грешка, допусната в две последователни гласувания.

Такава техническа грешка имаше с гласуването на Джамбазки относно известният като „Истанбулска конвенция“ джендър-бълвоч. Тогава евродепутатът от коалиция „България без цензура“ на Николай Бареков гласува „въздържал се“, докато по същото време у нас си късаше ризите по телевизиите да обяснява колко е против конвенцията. Подобна грешка имаше и когато същият Джамбазки, само че като общински съветник в столицата от ГЕРБ, гласува „въздържал се“ за изграждането на паметник на американските пилоти, бомбардирали София. Това не му попречи по-късно да води протести срещу същия този паметник.
Тогава можехме да кажем, че си ползвал очила с некоректни диоптри, но сега вече си с лещи и „неволните“ простъпки продължават да се трупат.

Наистина, стига простотии! Ангеле, ако има грешка, това си ти! Грешка, настъпила с парите от аферата „КТБ“ и политическата педерастия (по думите на Любомир Милчев – Денди) с изборния ти ортак, шеф и твой колега „консерватор“ в европарламента Николай Бареков. Грешка, довела до появата на нов политик, известен още и като Джуджето и Малкия капут.


Всичко е „лично и вътре“ (знаем, че разбираш какво имаме предвид)! Ще ви ритаме от „Пиротска“ 5 до „Николай Столетов“ 21 –  от централата на МВРО до Централния софийски затвор.

п. п. Карлос, наздраве

п. п. п. Джуджане, говори се, че за следващите евроизбори ще има тест за наркотици. Изборите са след 8 месеца – през май догодина. Вземи мерки, защото теста дава показания до 6 месеца назад във времето. 

п. п. п. п. нека читателите не се скандализират от някои изразни средства, употребени в текста. Към националните предатели и престъпниците не може и няма да има друго отношение. Особено ако ги познаваме лично.

 

Поздрави

Костадин, Цончо, Николай, Велислав и Ангел

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

5 коментара на “Ангеле, стига глупости! Грешката си ти!”

  1. Не знам какви са ви били отношенията с ВМРО. В патриотичен целофан са увити крадене, лъжи и перверзия сексуална (предполагам обратно резбована). А що се отнася до Джамбазки не е нужно да доказвате, че е лъжец с толкова дълга статия, това е ноторно известен факт 😀

      1. Предполагам. Иначе младежкото ВМРО също е такова. Пияници, крадци и разбира се лъжци. Най-заслужилите ги мъкнат в Европейския парламент. Ама все момчета, де. Защо, мисля може всеки да си отговори. Младшите членове напредват и се хвалят после къде са били (ама защо не се хвалят и какво са правили?), старшите са доволни че са докопали нещо младо. Работа разбира се не се върши – в европейския парламент единствен критерий е вярността към Големия брат (хамерикански), а да си безмозъчен е най-добрата препоръка. Разбира се, моралните недъзи и изродщини са широко поощрявани – защото така човек е манипулируем, а повечето от евродУпeтатите са готови на чудеса от подлост за няколко долара повече. Все пак ценностите им са пари, коли, щях да кажа и жени, ама последното не важи много много 😀 Това народ, това морал – празна работа, важно е да имаме парички, количка, да се тагнеме и така – ценностите на обикновения лумпен 😀

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *