Битиви били бити. И какво от това?

Да почистим България!

В края на миналата седмица една новина разцепи медийния небосклон като мълния – оператор на Битиви получил два шамара на протестите срещу измененията в Закона за гората. Министър Цецо веднага разпозна в това лумпенска изява на протестиращи лумпени, организирани да протестират от организираната престъпност. То така или иначе, според министър Цецо, разлика между организиран протест и организирана престъпност няма. Верни на властта анализатори веднага провидяха в това събитие първите наченки на организиран преврат срещу законното правителство. Накрая Диана Найденова реши да отмъсти на произволно избран еколог и макар че не го преби от бой направи всичко възможно да му спука тъпанчетата от крещене. И има защо. Все пак самото име на телевизията показва колко е толерантна и либерална – не е хомо, не е и хетеро, а е просто би. С други думи, днес може да е с либерални гей-наклонности, а утре с консервативен хетеро-профил. И в двата случая обаче вярна на властта. Няма значение на коя, тя власта си е власт, макар че странно защо народът на България с любов си я нарича „Босфор ТВ“ и заради турските сериали все я подозира в анадолски забежки. Но ние с Анадола сме съюзници, значи, и те са от нашите, ерго – пак няма проблем. И тъй като властта взе мерки да отговори на организираните протести с организирани контрапротести вече всичко би трябвало да е наред. Е, битиви били бити. И какво от това? Здравите сили взеха надмощие, а за това своя геройски принос дадоха и безпримерно смелите телевизионери. Жертвите, значи, са били напълно оправдани.

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

2 коментара на “Битиви били бити. И какво от това?”

 1. Огнян

  2012-05-26 – Във връзка с предаването на бТВ- Репортерите, ние единствено можем да разпространим разговора с господата:

  danestev написа:
  Здравейте,
  Казвам се Димитър Анестев и съм репортер в бТВ Новините.
  Подготвям предаване в бТВ Репортерите за пиратството и конкретно торент-тракерите, какво се случва в момента, кой печели, кой губи от това, за правото на всеки да гледа безплатно филми и друго съдържание и т.н.
  И понеже държа на всички гледни точки, какъвто е слоугънът на бТВ Новините, държа да направя интервю със собственика на Замунда.нет.
  Свързах се с Мартин Павлов от Линкос ООД, който твърди че вече няма нищо общо с Замунда.нет и че не знае кой е новият собственик. Можете да се свържете с мен на 08** *** ***. Очаквам обаждане по всяко време!

  И нашият отговор:
  С цел подобряване на качеството на предлаганите от нас услуги, разговорът може да бъде използван, както намерим за добре!
  Здравейте.
  Ако имате въпроси към нас, моля напишете ми ги. Тъй като бТВ има навика да изопачава и преиначава информацията, ще си запазим правото в последствие да разпространим и нашата версия по независещи от Вас канали. В тази връзка и ние като медия имаме няколко въпроса към Вас:
  1. Одобрявате ли рекламната стратегия на Войо?
  2. Считате ли я наистина за феърплей?
  3. Как се отразява според Вас на младите идеята за едно явно престъпление (влизане с взлом и кражба), което е показано в клипа на кампанията?
  4. Това, че същото престъпление ще се размине, тъй като това е Асен Блатечки?
  5. Виждането Ви за феърплей на БГ пазара.
  6. След направеното от нас разследване, г-н Павлов абсолютно отрече да е разговарял с някой, представящ се за репортер на бТВ по темата. (Да се върнем на твърдението, че сте разговаряли със същия и преиначаването на информацията). Как ще коментирате това ? След като отговорите на нашите въпроси в писмен вид и ние ще направим същото.
  С уважение :
  Henry Morgan / Admiral /

  Отговор не сме получили. Изводите ги оставяме на Вас!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *