esc_2016-700x457Мина и тазгодишната Евровизия. Нашата песен се класира отлично и спечели четвъртото място. Успехите обаче не трябва да ни главозамайват – още отсега трябва да се замислим за участието ни догодина и да гоним първото място. С оглед актуалните политико-музикални тенденции, ако искаме да спечелим, и то безапелационно, трябва да следваме някой от следните варианти:

1. България участва на Евровизия с песен със заглавие „1878“. В нея се възпява мъката на българския народ от бруталната руска намеса в хармоничното ни и мирно съжителство с турците. Победата ни в музикалния конкурс ще бъде сигурна, особено ако е в изпълнение на Иво Минджев, Асан Генов, Кака Цона и беквокали от Протестна мрежа, с продуцент „Отворено общество мюзик ентерпрайсиз“.

2. България участва на Евровизия с песен със заглавие „1876“. В нея се възпява мъката на българския народ от трагичното потушаване на Априлското въстание. За да има успех обаче, песента трябва да обвинява руснаците за потушаването на въстанието, както и за Баташкото клане. Тъй като исторически доводи за това нещо липсват, текста ще бъде написан от Александър Йорданов. Той проблеми с историята, историческата съвест и каквато и да е съвест, няма. Ако изпълнителят е Георги Куритаров, а продуцентите са от Българския хелзинкски комитет, победата е стопроцентова.

3. България участва на Евровизия с песен със заглавие „1396“. Песента е посветена на завладяването на България от турците и изразява радостта на българския народ от интегрирането му в прогресивната и либерална Османска империя. Тук вадим железния си коз – изпълнител е Азис. Циганин, гей, чалгар – носител на всички модерни евроатлантически ценности. Няма как да не разбием конкуренцията.

Да не забравим още нещо важно. Тази година се оказа, че докато България е гласувала максимално за руската песен, Русия не ни е дала и една точка. Абсолютно необясним факт! Външният министър Митов където седне и където стане грачи грозно зловещо срещу Русия, военният министър Ненчев се е самопровъзгласил за враг номер 1 на Путин и Московската селищна система, прецедентът Плевнелиев едва се удържа да не обяви война на Русия, пък руснаците не щели да гласуват за нас. Много странно, наистина. Но причината е ясна – както казват руските жени, „бьет, значит любит„. Явно не знаят, че всъщност това е начинът на горепосочените отрепки да се обяснят в любов към путиновия режим. Така че, за да разберат руснаците колко ги обичаме, трябва още повече и с дружни сили и усилия да храчим срещу Русия. Тогава няма как да не ни дадат всичките си гласове!

Смятам, че ако се придържаме стриктно към някой от посочените сценарии, и особено ако засилим темпото на попържните срещу Русия, наистина никой не може да ни спре. Евровизия 2017 ще е наша!

 

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “Евровизия 2017”

  1. Йордан Христов

    Аз бих добавил още един четвърти сценарий на вниманието на българските изпълнители от Евровизия през 2017. Например песен „Септември 1944“ жаловито разказваща как изродската Червена армия с подкрепата на местни ренегати (100% платени агенти на Путин) напълно непровокирана от наша страна сваля законното българско правителство и с това ни лишава от благодатта на Третия райх. Естествено, описват се небивалите издевателства на руската окупационна армия над беззащитното българско население, не пропуска да се спомене и фактът, че т.нар. Народен съд е бил средство за червен терор погубил хиляди невинни животи. Най-подходящият изпълнител мисля, че ще е Александър Йорданов, тъй като той като син на жертва на Народния съд ще вложи лична емоционална жилка в изпълнението. Акомпанимент-Иво Минджев, Плевнелиев, Ненчев, Митов плюс хор от незнайни грантаджии. Няма как да не отнесем конкуренцията!!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *