Закрий КЗД, спаси България

index
Забележете, на логото на тази „българска“ държавна институция има надпис на чужд език. Тъй като е на английски, очевидно е сложен за да могат да го разбират съвременните господари на бившата българска държава.

Гледах току що по Нова тв, че Комисията за защита от дискриминация (КЗД) била осъдила Ани Цолова и Виктор Николаев, защото били споменали, че незаконната сеч над Аспарухово била циганска. Интересно, във водеща медия двамата водещи ги изби на истина, и то в разрез с неолибералната мултикултуралистична пропаганда и всички гракнаха против тях, че било дискриминация. Най-вече КЗД, разбира се, както и цял катун от цигански и правозащитни организации. А когато малките циганчета, на родителите на които плащаме детските и майчинските, за да ги възпитават в омраза срещу българския етнос, крещяха „българите на кайма“ се пусна мантрата, че обществото било виновно – тогава КЗД не обели и дума. А това далеч не е за първи път. Миналата година над сто цигани крещяха „българите на сапун“ пред очите на десетки журналисти и полицаи във Варна, и заплашваха длъжности лица от община Варна със смърт. Един от заплашваните, Цончо Ганев – зам.-кмет на район Младост в морската столица, подаде сигнал в прокуратурата. След повече от половин година разследване тя отказа да образува досъдебно производство с мотива, че крясъците и заплахите на циганите били изразяване на обществена позиция.

Въобще очаква ли някой, че управляващата коалиция чрез подопечната им комисия ще стори нещо за защита на българите? Оказва се за пореден път, че цитирането на новина в ефир може да бъде престъпление само защото се споменава, че имало незаконна циганска сеч, а виковете „българите на кайма“ и „българите на сапун“ са обществена позиция, за която е виновно българското общество. Какво предстои сега? От решението на КЗД разбрахме, че на Нова тв се предписва да изработи механизми за самоконтрол на водещите, на всеки три месеца да представя доклад и отчет за работата по самоконтрола и т. н. Впрочем КЗД го нарича така. Всички останали го наричаме цензура.

Много започна да се говори през последните години, че българската държава упражнявала геноцид над своите граждани. Това въобще не е така. Упражнява геноцид само над гражданите си от български произход. Към тези от цигански и турски произход е изключително любвеобвилна.

Но все пак – какво предстои от тук нататък? Да съдят всеки, който представя циганите в лоша светлина? В тази връзка да попитам – срещу мен имаше сигнал в прокуратурата заради моя статия, в която говоря за мародерстващите цигани след бедствието в Аспарухово през миналата година. Хайде, прокурорите, бавите се. Ще ме съдите ли за това, че казах истината? Нещо притеснява ли ви? Чакам ви.

Майната им на всички тях. Ако живеем в лъжа, ще умрем в срам.

Нека всеки сам си направи избора. Аз моят го направих отдавна.

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

4 коментара на “Закрий КЗД, спаси България”

 1. Тема за размисъл! Ако думата „циганско“ е обидно, защо хората назоваващи себе си „роми“ и ромски организации се отъждествяват с нея? По тяхната логика , ако кажа „просташко“, трябва някаква група хора да претендира за обидно отношение или използвайки думата „неграмотници“ всички без образование да скочат.
  Думата „цигански“ ,както и „просташко“ и “ неграмотно“ е добила значение на качество и вече няма значение на етнос.

 2. Цветан Петков

  Браво, брат! На обществото ни са нужни повече хора с този избор!

 3. Георги

  В световната история има само един работещ модел за интегриране на циганите. И той не е от далечното минало. Те като цяло биха били добри граждани на обществото ако им бъде наложено да следват правила. Свободията е особенно негативна за тях. Когато чрез правила и силна ръка им бъде наложено да работят от утайка на обществото, могат да станат не лоши майстори, певци, танцьори, коневъдци и тн. Старото поколение цигани /научените на правила/, не бяха лоши хора. Изроденото „ново поколение“, може да се възпита но трябват воля, силна ръка и правила!
  Възраждането трябва да е градивно… но за съжаление нямаме много време…

 4. Какво да говорим, този миризлив държавен орган е създаден по поръчка и обслужва точно определени групи.
  Коментар на един приятел адвокат – „Тази комисия е за закриване или поне за сериозна реформа. Напоследък имам няколко случая при тях. „Нормалните“ жалбоподатели, разбирай ако не са малцинства, чакат по година и половина за дата. За сметка на това жалби на цигански организации или БХК се насрочват и разглеждат незабавно.“…..

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *