Как ГЕРБ и „патриотите“ убиха едновременно българското училище и българското село

Това е съдбата, която ГЕРБ, ВМРО и НФСБ подготвят на училищата в българските села. А и на самите села…

На 1 август 2016 г. приетият през 2015 г. Закон за предучилищното и училищното образование влезе в сила. Законът, известен като Гордостта на Милена Дамянова, председател на Комисията по образование в Народното събрание, е приет с гласовете на ГЕРБ и т. нар. „патриоти“ от ВМРО и НФСБ. С него се промени срока, в който учениците получават своето основно образование – от 4 години той беше намален на 3. Така според новия закон право на основно образование ще има всеки, завършил 7 клас, а не както преди – 8 клас. Причината за това е ясно разбираема за всички – по този начин се дава възможност на огромна част от циганите, които иначе няма как да получат заветния документ (защото по свое желание отпадат от училище много преди 8 клас), да имат формално поне този изискуем от държавата образователен минимум. Така правителството на ГЕРБ и „патриотите“ направи един огромен подарък на неграмотната циганска общност, давайки и „служебно“ основно образование.

Една друга последица от приемането на този престъпен закон обаче остана незабелязана и което е още по-лошо – съзнателно игнорирана. С влизането в сила на закона след края на учебната 2016/2017 г. ще се дипломират не един, а два випуска ученици – седмокласници и осмокласници едновременно. Това внезапно ще изправи стотици селски, а и малки градски училища, на ръба на оцеляването. Причината се обяснява най-лесно като се разгледа съдбата на едно обикновено българско село.

Само преди две десетилетия Врабево е голямо и хубаво българско село, с много деца и две училища, при това средни – техникум и гимназия. Сега селото не е толкова голямо, но все така хубаво, много деца няма, а училището е вече само едно, при това основно. В него през 2016/2017 г. учат 61 ученика. Все пак то разполага с всички съвременни удобства – има оборудвани класни стаи и специализирани кабинети по биология, физика и музика, голям физкултурен салон, зала за фитнес, стол и медицински кабинет. Към училището има даже и общежитие. Само че с дипломирането на двата випуска през тази година то намалява рязко с 20 деца, а попълнението за догодина е съвсем малко и няма да компенсира напусналите ученици. Така училището изведнъж се оказва с почти една трета по-малко ученици и съответно, заради системата на делегираните бюджети, с намален с 30% бюджет от догодина.

Какво прави община Троян, в която се намира селото? Най-лесното. Кметицата Донка Михайлова събира на 20 януари жителите на селото и им казва, че е взето решение да се обедини врабевското училище с това в съседното с. Дебнево. Или иначе казано, общината решава да закрие ОУ „Христо Ботев“, съществуващо от 1879 г. И дума не става за това общината да го дофинансира, или да го обяви за защитено, за да го спаси. Не, то ще се закрива, и толкоз.

Разбира се, закриването е наречено обединяване, а за залъгалка на врабевени им се обещава, че административният адрес на „обединеното“ училище щял да остане във Врабево. Селяните обаче не се хващат на тази въдица и започват да се организират за протест. Пред заплахата от сериозен скандал кметицата и общинските съветници отстъпват и през март е взето решение училището да остане във Врабево. Това също не е справедливо, защото пък така децата от Дебнево ще трябва да пътуват всеки ден до съседното село, но врабевени са успокоени, а и все пак врабевското училище е с повече деца от дебневското. На този етап никой от общината дори и дума не обелва за дофинансиране на двете училища, за да ги запазят поотделно.

Кметицата на Троян обаче няма намерение да отстъпва толкова лесно. Все пак тя има богат опит като експерт на институт “Отворено общество”, където са създадени някои от най-рестриктивните, антисоциални и антихуманни мерки, взети от управляващите в България след 1989 г. По някое време през лятото, малко след края на учебната година, решението за бъдещето на училището отново е променено. Решено е, че то ще бъде преобразувано от основно в средно, но само с първа гимназиална степен (до 10 клас). Децата от 1 до 7 клас ще учат в Дебнево, а тези от 8 до 10 клас във Врабево. Тук е момента да се отбележи, че майката на Михайлова е от Дебнево, което освен това през последните години рязко се циганизира и е с кмет от партията, управляваща Троян – БСП. Така Дебнево придобива сериозна емоционална, електорална и партийна тежест за кметицата на Троян, за разлика от съседното  Врабево, което е чисто българско, в което кмета е от ГЕРБ, и в което не на последно място тя няма никакви роднини. Впрочем, това, че кмета е от ГЕРБ не води до някакви сериозни позитиви за врабевени – все пак тяхното училище се затваря именно заради закон, приет от ГЕРБ, но по ирония на съдбата прилаган от БСП.

Случващото се след това е съвсем нормално – родителите на децата от Врабево не желаят децата им да учат с циганите в Дебнево и затова масово отписват децата си и ги записват в Троян, въпреки съпротивата на Донка Михайлова, която оказва натиск върху директорите, за да не приемат учениците. Така внезапно се оказва, че новосъздаденото „обединено“ училище е застрашено от затваряне още преди да е отворило, защото в него пак няма достатъчно деца. Разбира се, кметицата намира решение и на този проблем – цигани от троянската махала Горно Трапи, които са нежелани в нито едно троянско училище, ще бъдат прехвърлени в общежитието на врабевското училище и от там ще бъдат транспортирани всеки ден до Дебнево.

Сега нека си представим как ще се започне учебната година на 15 септември. 41 деца от Врабево ще пътуват 20 км до Троян, за да влязат в училище. Почти толкова цигани ще изминат същото разстояние, само че от Троян до Врабево, за да бъдат заселени в общежитието, след което всеки ден ще пътуват още 16 км в двете посоки до Дебнево и обратно, за да посещават тамошното училище. От друга страна около 10 дебневски цигани ще пътуват всеки ден също 16 км до Врабево и обратно, за да ходят на училище там в гимназиалните класове (ако въобще продължат да учат). Невероятно е наистина на какви ходове и постъпки е готова местната и държавната власт в България, само и само да ликвидира едно българско училище.

Съдбата на врабевското и дебневското училище е подобна на още поне 100 училища в села и малки градове, които бяха закрити, т. е. „обединени“ заради закона на ГЕРБ и т. нар. „патриоти“ от ВМРО и НФСБ. Последиците му са следните:

 1. Закриват се почти 100 училища.
 2. Жителите на селата, в които са тези училища, предпочитат да се изселят, за да не карат децата си да пътуват всеки ден километри до други села или градове. Понякога това решение е обвързано и с това, че децата им са вкарвани насила в училища с доминираща циганска среда, в която те са малтретирани и не успяват да се развиват нормално.
 3. Изселването на младите родители и техните деца нанася смъртоносен удар на селото, което умира буквално само за няколко години.
 4. С един удар гербаджиите и „патриотите“ убиват 100 чисто български села.

Най-красивият момент е оставен за финала. Законът на ГЕРБ и „патриотите“ от ВМРО и НФСБ допълнително поощрява закриването на селските училища, като за всяко затворено училище местната власт ще получи варираща парична компенсация, достигаща понякога до 1 млн лв. С други думи гербаджиите и „патриотите“ подкупват местните кметове, за да могат те да ликвидират собствените си училища. А те от своя страна, независимо от коя партия са издигнати, усърдно изпълняват заложените директиви. Така че, както се вижда, разлика в поведението на ГЕРБ, БСП, ВМРО, НФСБ, ДПС и останалите уродливи антибългарски партийно-олигархически креатури няма.

Все пак във Врабево битката не е приключила. Врабевените са направили подписка, която вече има повече от 500 подписа, и която ще бъде внесена в понеделник в община Троян. Отделно от това те няма да допуснат циганите в общежитието в селото, ако трябва и с гражданско неподчинение, и ще започнат протести. Така че развръзката тепърва предстои, а на кметицата на Троян ще и се налага да дава обяснения и пред медиите. Лошото е, че това е поредната битка на българския народ срещу уж „неговата“ и уж „българска“ държава. Не, България не е българска държава. Отдавна вече не е. И от битката на врабевени за бъдещето на тяхното училище и техните деца зависи това дали все пак имаме шанс някой ден да отвоюваме родината си обратно.

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

7 коментара на “Как ГЕРБ и „патриотите“ убиха едновременно българското училище и българското село”

  1. Комунизъмат ни изостави *** ама ние нямаме и НАУЧЕН КЪПИТАЛИЗЪМ – той Кратъуната Бойко е неспособникът !!!

 1. димитър

  обезлюдяването на държавата градовете селата и училищата се вижда от давна и за това не са виновни герб и патриотите причините са други и като ми казваш доло за тях аз да дойда ще оправя закона за училищата и работите ще се оправят си ясен

  1. Костадин

   Единственото, което става ясно от написаното от вас, е че имате проблем с българския език. Затова ви пожелавам по-бързо да научите нашия език, да го говорите, а също и да пишете на него, за да обогатите културата си с постиженията на нашия народ. Успех!

 2. Елена

  Няма спор, ВМРО и НФСБ са патриоти, но нямат Родина! Или имат, но тя не е България. Което и от двете да изберем, резултатът е видим – България и българите са наречени за изчезване. Няма „Пламни, пламни, любов гореща“, няма „Хубава си, моя горо“, няма и „Стани, стани, юнак балкански“… Но Левски се ражда във всяко българско дете и някой ден, скоро, много скоро, надявам се, България ще бъде отвоювана от отровниците, които сега източват кръвта й и прогонват децата й.

 3. ПЕСИМИСТИЧНО-ОПТИМИСТИЧНА ПРОГНОЗА ЗА СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ (пророчество с оглед на заобикалящата ни действителност)

  България умира като независима държава, но българщината ще се прероди под сянката на султана. Циганизацията и демографската катастрофа на българския етнос плюс обедняването на нацията не само материално, но най-вече в духовно отношение, скоро ще доведе до логичния край на политическата българска история. Някои казват да съдейства държавата по-активно за получаването на българско гражданство на онези българи от Банат, Украйна, Молдова, Македония и прочие. И какво като им дадем гражданство и ги доведем в потъващия кораб? Попадайки на тази територия сред днешната българска действителност ще загубят за отрицателно време своята патриотична жилка и онзи възрожденски дух, който сякаш е останал все още у тях. Ще се циганизират в ума си, ще прослушат Азис и чалга, ще избягат в западна посока, ще станат подобни на тези българи, които виждаме всеки ден по улиците- бездушевни и отчаяни смъртници, чакащи последния залп на историята. А тя, историята не прощава… малко ли народи са изчезнали, че дори и по-велики от българския, който впрочем в последните 100 години просто показа, че не е конкурентноспособен на своите съседи.
  Въпрос на 10-20 години е циганите да станат пълно мнозинство в селата и малките градове, а български анклави да останат не повече от десетина града като например София, Пловдив, Благоевград, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Плевен, Габрово. Тези градове ще останат подчертано български и ще приютят все по-големия брой българско население, бягащо от малките населени места. Селата и малките градчета ще заприличат на Бангладеш. Ще бъде опасно да пътуваш с междуградския транспорт (ако въобще го има). Ще последна пълен крах на образователната система. Млади учители няма да има, стари също. Никой, завършил педагогика няма да иска да бъде хвърлен на мадраските тигри в малките селища. С циганизацията на провинцията ще започнат и сепаратистки стремления. Българите в Кърджали и Родопите ще помолят Турция да ги подслони под сянката на султана. Единствено Турция може да въведе ред по българските земи и затова много от оцелелите българи ще погледнат за помощ към Анадола. И действително при установяването на турското управление (било пряко или индиректно) тази земя ще процъфти. Циганите, които така безмилостно са съсипали родината ни ще бъдат отстранени като ненужен материал. Изиграли своята деструктивна роля, ще бъдат насърчени да емигрират на запад. Останалите от тях ще служат на турци и българи като обслужващ персонал и ще живеят законно и порядъчно под строгата ръка на султана. С турска подкрепа тази земя ще стане рай… ще се развие земеделието, жп транспорта, туризма и икономически българите ще заживеем по-добре. Да, няма да има България в смисъла на независима държава, но нима сега я има?! Едва ли ще се пеят хайдушки песни, но поне коремът ще е пълен, децата ще играят спокойно навън, а населението ще се чувства достоен член на глобализирания свят. Истанбул ще бъде огромен геополитически център и българите отново ще имат голяма своя общност там, както е било през XIX век. Мечтата на Симеон за единна българо-византийска държава ще се сбъдне, с леки изменения в реализацията на проекта. Затова от една страна можем да кажем, че Турция ще завладее България, но и същевременно България ще завладее Турция. Турците ще казват, че София е тяхна, а българите, че Истанбул е техен. Под реда, наложен от Турция, ще се съхранят остатъците от българския етнос. Защитени от циганския терор и захранени от силната турска икономика, българите ще започнат отново да раждат, да се радват, да творят. Ще се възроди българският дух и България ще оцелее. Не като независима политическа формация, а като духовен субект в тялото на Турция.

 4. Iskren AZMANOV

  100 – Въпроси към Бойко Борисoв и Президентът Радев

  1. Ние сме „Политическо Движение на Съзидателите „Академик Николай Хайтов” – искаме място в Народното Събрание… Ще го имаме ли? – Критерий – „За да си в Парламентът, следва нещо значимо от миналото си, за хората да си създал… Съгласен ли сте ? И вие и Президентът…? Досега нямаме това ***
  2. Питам Вие какво създадохте? Но то да е в историческо съзидателство. Нова технология, ново решение видимо от всичките му страни като ПОЛЕЗНОСТ…? А и от Европа. Аз не виждам при вас двамата такова…?
  3. Колко членове на Парламентът сега са нещо значимо създали…? Моля, за да го знаем изяснете…? Моля? Факти…
  4. Основен принцип = закон… За всеки президент, на държава и премиер, дори и България да е това – след мандатът му – Лавров венец или Народен съд… Двамата съгласни ? Парламентът да гласува този „закон”.
  5. Цената на 1 домат е по-голяма от цената на едно кюфте… Е ли това коректно? И защо е десетилетия така?
  6. Най- ефтиният хляб е 55 стотинки. За да го купиш ако ползуваш МЕТРОТО ще се повиши цената с 2х1.60лв = 3.20+0.55=3.75 лв. И така 10 лева не ти достигат за да не си гладен на ден… А има глад… А следва да се плаща ел.ток, топливо, а и да купиш вестник, за четене, а вестник само *24 часа* е 1 лев. = хляб и половина…? – Това добре ли е?
  7. Има ли грижа Премиерът да няма просяци по София? И защо не го е дефинирал в аванс…? Имането на показ просяк пред НДК следва да засили гледката му към собствен труд. И то ще е принос към бюджета държавен. А не е ли така?
  8. Бойко Борисов е 3 мандата Премиер, = Министър Председател е, странно е, че до сега не успя да извади държавата от кризите? Обяснете защо не се видя реалност и успех. Шум по радио без резултатно – и народа се отбългарява… Отговорен ли сте затова? Моля да ме запитате, аз какво бих направил, за да имаме промяна…?
  9. Имаме ли система – за изучаване на дефекти, проблеми, трагедии в Държавата? Трябват две системи за да се състезават и да няма цензура при кръстосване на шпагите. „Дума” е вестник с критицизъм но къде е Органът на „Герб” – досега не се прочете такъв… Защо? Що за партия е това??? Или е полицейски навлак…?
  10. Тази система да е под многофакторен контрол…? Възможно ли е?
  11. Е ли натоварена Църквата, Свети Синод, от тяхната духовна висота да посочват ДЪРЖАВНИ дефекти ? Моралът и религиозен е това. Да се опяват мъртвите е ли надеждност само като техен труд? Мнения, оценки за Обществото…?
  12. Из София, Моля да зная колко са просяците…?
  13. Защо те просят, или са в потребността да показват на гостите от всякъде, че сме зле и сме в трагедия. Пред Метрото Сердика от двете страни, а на входа има постоянно по двама просяци. И то те са в най-студените зимни дни. Имате ли идея как да коригираме, за да сме без просяци и да ги нямаме? „Или те получават заплата за демонстрацията си?”
  14. Моят опит от САЩ, е че там има „армия на спасението” = Селвейшън арми. Ако просяк потърси помощ там – е възможно и да я получи… Бихме имали взаимство?
  15. Въпрос към Президента Радев – по Интернет на ден получавам по 4 искания ще гласувам ли за Бойко? Никога не бих гласувал… То се вижда отвсякъде че е неспособен. Шумният глас не запълва можене. И имаме заблуда на преса, радио и ТВ. Не бих искал да имам тези запитвания – те са заблуда?
  16. Имах запитване към бившият Президент Първанов. – Защо се разруши Мавзолеят на Димитров. Ние някога бяхме в обща на БКП организация с него. Как е допуснал тази разруха? Колко милиони са платени за разрушаването му. Кой ги заплати? Това е ограбване на хората. Кражбата е видима и от Белград се вижда и то без очила. Първанов да възстанови тези милиони и да ни се внесат, като бюджет на нашето Движенеие „Николай Хайтов”. Защо никой от вас не постави никога тази престъпност?
  17. Защо нито Бойко Борисов нито Радев при развалянето са мълчали… Аз имах лични обвинения към Първанов. Той ми подари отчета си само като Президент. Но престъплението си премълча, в книгата си.
  18. Традиционно премиерите ни са в неспособност. Всичките. Станишев беше такъв. Социалист – какъв капитализъм сътвори… Сега е социалист в Европейската мъгла…? Ще му поискаме ли обяснения, а и защо ни са?
  19. Има формация „РЗС” – ред законност и справедливост… Къде са и оценките, становищата ? Или е форма за заблуда, доказване, че сме уж в справедливост? Демократична…
  20. Характеристики на „Герб”… Моля дайте своята характеристика към морал, логика и полезността му за държавата ? И вашата…
  21. Мнение на Президента Радев по целият профил на „Герб”.
  22. Ще имаме ли вашата оценка за БСП. Защо БСП няма нито политическа, нито икономическа програма, и защо това е и в „Герб”. 5 милиона на ден се събират от билетите от Метрото, или не съм много точен? Защо БСП не се произнесе никога до скъпостта на Метро, Трамвай, Тролей, Автобуси…?
  23. Както определих – имахме мечта Научен Комунизъм. Формула следва да имаме днес за Научен Капитализъм. Кой ще я даде тази програма. В Швейцария го има Научният Капитализъм. Как ще го внедрим или направим тук?
  24. Нека имаме концепцията на Радев, президента, той е капитанът на корабът държава…? И защо се блъскаме в скали с феодалност…?
  25. Цензурата в медиите и навсякъде… ? Мнението ви на двамата? Ще я спрем ли?
  26. Както вече споменах, сме в традиция за неспособност премиерска. Стамболийски е един от примерите. Той краде милионите дадени за помощ на Македонците. И затова е убит, като крадец. Мълчание и тайна затова… А би следвало да е поука. Имам отказ – цензурен за показването неговата престъпност на Стамболийски в медиите.
  27. Поискала ли е партия „Герб” нещо от Българската Академия на Науките, за да имаме Научен Капитализъм и може ли обществото да знае какво е то…?
  28. Аз имам книга за сексуалният позор на Америка, на проявата на 19 Март няколко от журналистите проявиха интерес към тази моя книга. Но у мен е възмущението, по опедерасяването на мъжете в България. Кой даде разрешението по телевизионните програми да се появяват с часове – педераско – лезбийски сцени. Но който и да е той това е във времето премиерско на вас – Бойко Борисов – полага ви се Народен съд. Къде е вашата доблест за самоконтрол… От Морал. Къде бяха другите Президенти. Още къде е Народното събрание и има ли то достойнство да е Народно, а е, и е, криминално… Моля пълен отговор от Бойко Борисов.
  29. По-изпедерасяването на Обществото моля също становището на Президента и още негова оценка на казаното от Премиера. Из София на всеки трети млад мъж по ушите, устни и бузи виждаме символите на сексуалната трагедия. Това е резултат от Телевизионните агитации факт през периода на Бойко Борисов. Тази престъпност налага Народен съд.
  30. Америка е в позорност и нека имаме достойнството да и кажем за този позор. Това е военната сексуалност в Американската армия да се прави сексуален обмен между мъже… Да се надяваме, че едно столетие ще и е потребно на САЩ за да се тя само- нормализира… Вашата гледна точка? И двамата сте генерали…? Това никога го е нямало в наша армия.
  Армейски генерал Добри Джуров и мен ме беше произвел от редник в Генерал, но аз не спекулирам с това производство, но е факт.
  31. Нека обсъдим ЕЛ-Ядрената ни Фабрика… Белене, ЧЕЗ и още с други имена… Но тя е създадена от нашият гениален Физик Академик Георги Наджаков. 5% от всичкият и доход следва да са негови пари… Кой ги краде? Къде е откраднатото? Как ще го върнем и то да е негов финансов принос? Имам пълномощия лично от самият него.
  32. Още за Наджаков. Неговите фото-електрети са 100% на работа в световният Интернет. Вашето становище ? Нямаме паметник на осанката му. Родният му град да е град „Наджаков”…
  33. Сега за престъпността на БАН. Академик Дончо Костов е в позорна забрава. Ако не беше ликвидиран от Тодор Павлов – философът академик – председател на БАН. Този локорчанин щеше да е Нобелист. Исторически съд е потребен. Завистта в БАН е смъртоносна. А водещ е магнетизма и откъм властта…
  34. Магистралите из държавата са изронени от нестойностно трамбоване. Много смъртни катастрофи станаха поради поднесени и дебалансираност поради ороненост. В интернет по катастрофите е документ. Магистралата следва да има БОРДЮР от двете си страни и отвори за отток пак отстрани за дъждовна вода и стопеният сняг… Защо го няма?
  35. Странно е, че нямаме анализ на Швейцарската държавност. Там нямаше комунистически период, а капитализма им е в странно-особен модел. И науката там е в програмност… Защо не сте я изучавали при три мандата. И е без резултат ефектът… Но там няма педерастия…
  36. Филбъстъра в Конгреса на САЩ е мое дело. Какво знаете за този дефект на Америка…?
  37. Симеончо беше Премиер… Кой го избра? Защо се видя, че „не може – да може” в нито една посока…? Кой го гласува или се наложи отвън… Явно Европа е в дефектност. Дайте оценка на дефекта. То и той е престъпник.
  38. Скъпотата на медицината как ще коригирате…
  39. Лекарите емигрират, лекарствата са скъпи и неизползваеми… Как така?
  40. Учителите в училищата не притежават вярни знания, за да обучават. Така училището заблуждава… Докога?
  41. Университетското образование е също в дефектност.
  42. Президентът, прави изказвания разминаващи се със съответната истина?
  43. Омбусмата не работи, ако беше в активност много дефекти щеше да ги няма. Защо ни трябва такава служба? За заблуда…?
  44. Правим държавно излагане към Русия и Москва. Да припомня, че България беше галеното дете на СССР. Още ли ще е дълго излагането ни?
  45. Днес, както и преди Свети Синод е поделение на ДеСе. Само дето свещеници и калугери, нямат кобур под расото… Тук е разликата? Попът от Благоевград, който беше награден, дори забрави да се прекръсти, а може би следваше да козирува…?
  46. Как се включи и сработи Българската Банка със Световната Банка. Финансовата стойност на много ТРУД е по висока от заплатата изплащана…? Къде са тези пари? Кой им е собственикът сега?
  47. Кражбата на БАНКОМАТИ е доста често престъпление. Досега не се заловиха при нито един банкомат крадците, което е свидетелство за организация те да не се залавят… Аз имам решение, как да се залавят крадците, но то е за секретно патентоване… Питам за да няма тези кражби може ли да се назначи пост постоянен по заповед на Бойко до всеки банкомат полицай. Но това е негова формула и той не я спазва. „Моделът му – до всяка дупка полицай”.
  48. Този модел на незалавяне е и моделът, да не се залови убиецът на Андрей Луканов. И е логично да се заключи, че организацията за това убийство е работа на днес премиера, и то е заради потребност да се почисти място за вакантност. Поръката за това убийство е посочена от Тодор Живков… в полза на неспособни за съревнования… Нека имам отговор на Бойко Борисов?
  49. Колко от досега групата Президенти поднесоха на Народа нещо добро – явно програмата е да са в неспособност… каква е оценката за тази група досега от настоящият?
  50. Народът е гладен и отде храна – домати внос от Гърция, картофи от Германия, а банани от Мароко или Еквадор… Пътните са скъпотията…
  51. Кога е станал достоен избор на Бойко… И кога са споделяни оценки но реални за трагедията на държавата и за неспособност за излизане от кризите…? Каква е цената на заблудната му реклама…? Кой я заплаща?
  52. Какви са реалните оценки на историците за провалите на царете ни и президентите, а и за премиерите. Моделът на Стамболийски е общото. И на провалът ни днес. Мнение за Стамболийски нека имаме официално…
  53. Вие покровителствувате престъплението към Левски. Българската Академия на Науките от държавния бюджет изплаща милиони левове на Историци, които заради лъжа и престъпност, обратно на истината им изплащате огромно количество пари на позорна не-наука, а лъжа. И то е в посмъртен позор към активностите на Тодор Живков… Защо сте в тази престъпност? Поискайте още детайли, ако не съм съвсем подробно ясен…?
  54. За Президента Радев е също въпрос поради той позорно прави гавра с героя Левски, закачайки и Ботев и Левски на стената с което се окичва във военен позор, а е генерал от въздушна марка…
  55. Убийството на Андрей Луканов е в последователност към престъпността към Левски. Книгата на Тодор Луканов е началото на проблема –„За Василя Левски” – 1984 г. Зглобеноста към потребността да го няма и Левски в героична форма е следвало да го няма и Андрей Луканов… Вашият анализ? Факти И вина?
  56. Корозията в Парламента е зглобена от състав на позорност в различни посоки. Зам Председателят Марешки укри нашето обвинение за сексуалното обвинение на Воелн Сидеров в безчестието да я няма генетичната следа от мисълта на Радой Ралин. Сидеров е бащата на „внукът” на Радой Ралин уж от снахата на Радой Капка… Марешки укри вината… Попитайте го Защо. На мен не отговори, но преожени Волен – за да се скрие вината. Как така?
  57. За да бъде вече колко мандата в Парламента фалшивият археолог Станислав Станилов е в системата на позор на БАН. Запознайте се с книгата ми „Лъжата в Науката” и нека имам отговорът Ви…?
  58. И така се вижда, че целият Парламент е зглобен от „специално избрани от народа” – все по много специален начин. И е странно, че тук не се вижда достоен и честен депутат. Пример един от многото – Сидеров в линията Капка – ритникът генетически към Геният Радой. Опознайте подробностите… Ще е ли? Радой не се допусна в Парламента….?
  59. И от имунитетът за вина Депутатът е във кашата на неспособност за спасение на държавата и този модел е формата на тази власт… Защо ли е така? Престъпност-чрез имунитет.
  60. Тя, Жени Хайтова беше инструктирана, че позорът към Левски ще е вечен и нашите обвинения към историците-лъжци ще е безрезултатна. Казано и е за да се знае и след паметта на Хайтов и към Левски, който ще тъне вечно във позор. Кой е в центъра на вината?
  61. Така се вижда, че отсъствието на ерудиция на поста премиерски е извън достойнството да е достоен и това е формата и причината да го няма никаде напред Андрей Луканов.
  62. На Европа и трябват очила, за да огледа Българската бездна. Където го давят система от премиери и от Президенти, но всичкото това се вижда и само с око просто, а Европа е в Българска заблуда. И вие двамцата сте на системата следващ номер! Как и защо е така?
  63. Тя видимостта Телевизионна на историята е в модели на непоправимост и от тук е нейният резил покровителствуван от държавният позор.
  64. Гори гора, складове се впламеняват, паркирани коли някой ги запалва… Защо ли е така?
  65. Имаме позорност и при търговията със смъртта. Убитите на фронта при войните ги погребват безплатно. Същото е и при измрелите престъпници в затвора и там при тях безплатна е смъртта…
  66. Кой ще зашие разкъсаните дрехи на държавата. Ще се намери ли такъв шивач? Достатъчно е досега правенето, и на парцали, а до шивача е достатъчно далеко…
  67. Кучето да лае има две причини – или е гладно, или намирисва врагове. А как е в Парламента? Но кучето още плаче и за кучка, за любов – и на него му трябва женско сърце. А пък е куче…
  68. То е общоизвестно, че рибата се вмирисва от главата и е самата истина това. Но не е ли на парламена същата му слава? А и вие Господа? Парламентаристите – колко ви е цената? За стотинки ли сте, за левове или за долари? А сте главата***
  69. Да! Ще се потърси ли отговорност за дефектите ни? Кога и от Кой? Ще има ли такъв???
  70. Глезят се журналисти около мен, а не се заемат да защитяват истината. И се налага да контрирам Президента… С него исках дебат, когато го сложиха на кантара, за да му теглят моженето. И на мен не ми се разреши от 5 страни да се сборя с него. Лазаров на ВИЛАЗ собственикът беше единият КЕЛЕШ. Ходих до Банско да искам от там подкрепа – трябваха ми хиляда Банскалии да кажат ДА! Но моите хора не се сглобиха със силата на моите идеи. Бедни бяха по дух. В съседният Т-маркет в Люлин, охраната не ми разреши да подредя снимките на моите проекти. Там и днес ме зовът на ирония – Президенте…! Още около Мавзолят на Левски при църквата „Света Петка Самарджийска” имах съгласието на Свещеника да разположа духовното и технологично достойнство за да няма гладни. Но трябвало да искам разрешение от Фъндъкова и тя се оцапа във мълчание серсемско. Открадна ми и книгата против Хайтов и досега се глези в кметската си и е помия…
  Но Собственикът на ВИЛАЗ накрая се надявах да е сътрудник, бях му няколко години ратай. Кракът си счупих и сега имам даже силна болка. Та със другите му ратаи бях в наша обща почит и щях да им получа гласовете, че и на клиентите там. Но той заграби 100 – те ми изложения и някъде ги унищожи. 3000 лева ми е загубата от него. Да ми върне ограбените 3000 лева. Но да знае, че е „гарга”, а не е птица Кондор…
  И днес се налага отворен дебат с Радеф – фърчащ генерал. Искам му табуретката президентска. Дебат отворен искам с него. На стената си е залепил Левски при недостойнство….
  71. Ще ме пита Бойко – като се силя, де ми е силата? И ще му отговоря – в искът ми за 5 Нобела. Но моите искания са общо за 13 Нобела, че и за още един отгоре. И тези ми искания, ще са в полза на хората и в Китай и в Индия, че и в Бразилия…
  72. Тя нашата вестникарска преса даде 100% ДА! На моите технологии, но от Пловдив професорството се засегна, че няма такава изобретателност, та да ги разбере…! Още и в Берлин Канцлерката Анжела Меркел ми помогна и разбра, че тука е решението… Сега ми трябва и друга Съзидателка, с която да изработим спасението от кризите…!
  73. Фабрика за леглото ми за животът на жените – Майки трябваше да отворим още преди 5 години. Милион жени щяха да не са отишли там в небитието оставяйки сирачета… И 1000 работници щяха да имат добри заплати…
  74. Де си Бойко с твоите проекти? Само кални магистрали и какво още. Къде ти е газетата с програми, със решения за доход, за да могат сиромасите да си купят билет за Метрото и да идат на Опера при побратимът Пламен Карталов. Или при избор в Сатиричния театър… А сега със скъпотията по Метро, рейсове, трамваи и тролеи и до Банята до Джамията не могат да идат, а ти се гевезиш по герберски…
  75. Президентът Радеф отиде в Израел да ни здобрява с палестинците и в почит към Евреите. Но той не знае, че преди неговите флиртове, аз бях изложил цялата си програма до детайли на нашият брат Моше Алани, който му стана преводач а и водач… Това му се показва… За да го знае…
  76. Бойко щеше да даде наградата на Даскалицата по физика. Но тя не беше достатъчно грамотна и по науката и физика, с нейно дефективно знание. А я наградиха, като Достойна гражданка. А и липсват знания…
  77. И да се чудиш наградени бяха само млади хора. Един в пенсия изработил времето си не се награди. А са хиляди с достойнство дошли до пенсия, че и не един от тях и сега е в работа…
  78. И за попа от Благоевград да споменем, е ли той свещеник Християнски… Не се видя дори веднъж да се прекръсти в почит към Исус Христос…? Вашата особа го съзерцаваше при награждаванията от Вежди Рашидов…
  79. А Министърът Вежди Рашидов е дълбоко забравил, че някога сме пили кафета във Централният Бамбук заедно със резбарят, моят Кум резбарят Георги Малчев и със Бай Жак Битев и тогава обсъждахме файтони, че нямаме из София, ако си спомня Министърът Рашидов и да си прибере думите назад и да не се издокарва на неспособен премиер…
  80. Още награди се полицай, за да има и такъв, а не се награди никакъв лекар, а тези хора лекарите днес в беднота следва да раздават здраве и отде да имат и ищях, а и материал за раздаване…?
  81. Бойко… с образование – полицейско. Че това образование ли е??? То гарантира полицейщина, което си е форма на тероризъм… Леке залепено от неспособникът по думите на забягналият в Израел Петър Семерджиев „Нищожество в доспехите на величие” и се вижда, че е творение на Тиквата Тодор Живков… та до Кратуната Борисов няма разстояние… И за да му се отвори място е ликвидиран Луканов, защото корените му са страшно здрави, а на Бойко са скандални… Та да беше изучил една наука, а не как да върти камшика, поне на кон да се ветрееше… Да знаеше как барем една фабрика да можеше да отвори, а не да думка своята кратуна…
  Кой уби Луканов??? И защо трябваше да се убие…? До него денонощно е следвало да има охрана. От двете му страни. Защо като са го убили е нямало охрана, кой от Академията полицайска е изритал двамата му охранители се пита и сега? Аз след скандалните ми думи ме заобиколиха две ченгета. Момиче полицай и един ербап. Момичето си показа емблемата, че е от неговата охрана… И се заинати, че ми се иска Ес-граона, като че ли име, телефон и адрес и бяха недостатъчни. Имаше и интернет номерът ми. Не се циганих дадох и го. Но със задачата – Бойко да си ходи. Престъпник – убиец на Луканов. Ами като полицай с Академична диплома – как не открихте убиецът… Ами защото това е ваша поръка и задача…
  82. И така се вижда, че демокрация се прави от полицаи. И от полицейщина… Е това се вижда, затова, че не е демокрация, а нещо от моделът на Фашизъм…
  83. Той и бившият ми шеф – Лазаров е бил от ченгетата. И неговата вандалщина към мен е вандалщина и тероризъм и чиста кражба…. Да си заплати вандалщината, но това е доказателство за избирателен цинизъм в полза на генералът авиатор…
  84. Аз бях поканен да влезна в кабинета на Луканов, Професор Михаил Герасимов ме беше помолил, Искрене нека „да помогнем на Андрей”. Отказах, казах му – Живков е ужасен и не виждам успех за Луканов… Професор Герасимов проплака – Искрене, ти ме убиваш. Не ценни приятелю, моята почит и уважения за всичко. Но повтарям не виждам успех за Луканов – Живков е ужасен… – Така и стана. Имам нещо от окото на баба Вангя… Тя още някога го беше казала на Баща ми, за тази ми направа… Страдам за Луканов и за уникалният Михаил Герасимов – гениален технолог… и още…
  85. А страданието за Луканов на Хайтов беше страшно*** Какво знаете за това?
  86. И е съвсем очевидно даже от Враждебна, че отстраняването на Луканов от пътят по съревнованията в битките към обществото за овладяването на властта, че е най- очевидно, че програмата по неговото ликвидиране е изработена във вашата Полицейска Академия със цялата и усложненост, за да няма свидетели и убиецът да е неизвестен… Но се както казвам вижда и даже от Враждебна, че тази операция е било да бъде във ваша полза… Това убийство е ВАШЕ ДЕЛО… Ваша е престъпността!
  87. Полицейският представител Волен Сидеров… Атакувал Капка Ралина… Е зглобен със снахата на Радой Ралин. Фотограф на КаДеСе – и е сега виден депутат. Моля да направи ДНК анализ на себе си, на Капка, на Кин Ралинов и на „уж- внукът” на Радой който баш прилича на ФИЗИОНОМИЯТА на Волен, а Капка след секс скандалът с внедряването и… се върна пак при Сидеров, разкикерена в две положения полицейски задачи… Генетическа престъпност… На теория и на практика отработена в Полицейската Ъкадемия от където има диплом Бойко, таз кратуна полицейска… Искам да познавам още от подробностите ??? А-така, ама не така!!!
  88. СДС си беше ДеСе, ама защо не можа то да работи в коректност? А се издокарва за демократичност, а не се видя такава…?
  90. Престъпността към Левски се групираше от всичките посоки, та и от Жельо даже… „Гробът на Левски скарал Хайтов с историците”- Желюва вина. Той Желю беше чел дисертацията ми в която има и за гробът на Левски и е единият ми рецензент… Тя дъщеря му се самоуби в оценка на баща си… На моралът му… Не е бил достоен и не се видя такова нещо. То се отрази в Американският му „Фашизъм” в предговорът.
  91. Я да чуем коношми, какви сте имали със Желя драги премиере…?
  92. Би било от Научен интерес, да прегледаме вашата студентска книжка, главно за да се види какви предмети сте изучавали, преподавателите ви и оценките – и цялото време на образоването ви?
  93. Вече поставихме въпроса, как се управляват Телевизионните АТАКИ към обществото и по- специално кой отдел днес от ПОЛИЦИЯТА е неин прерогатив? Защото Лезбо- Хомосексуалните цинизми се закупиха от някъде /от къде и колко струват/ и с тях се замъгли достойнството на мъжката младеж днес… Вие носите престъпна вина по две посоки – доставяйки я и не реагиране за нейният позор.
  94. Моля за мнението ви за творческата продукция на писателя Николай Хайтов ?
  95. Неговият критерий – „За да си държавната власт, държавността в страната – следва нещо значимо да си създал…” Ние, а и всичкият Народ не видя нищо значимо да сте създали и от миналото, та и досега…?
  96. Странна е слепотата на международните лица, Европейските, че водят безрезултатни и от- тук безсмислени общувания и нямат достойнство за реакция…? А и самата Западна Европа е в трагедия – Мнението ви?
  97. За Президента въпрос… Вие посетихте Израел – Християнската цивилизация започва от- тук. Посетихте и Палестина. Моля да опишете конфликтноста на Палестинците към Израелците? Както ви е представена. При нашият подробен разговор с нашият Брат Моше Алони, преди седмица, аз му изложих технологично-интелектуален модел за освобождаване на Палестина, древна част от земята на Израел. Моля запознайте се с моят модел от древността как се създава Мохамеданството… В Интернет го има.
  98. Тези въпроси са в два модела – неспособност за поправяне в нито една степен държавата. Шумност на присъствието е факт. И вторият модел е доказана Престъпност – действия на Премиера от самото му начало – трите мандата са очевидност дефектни. Омбудсмана немее. Парламента само също шумолеви. Народното събрание е най- висш съдебен орган на една държава, но „Полицейският цинизъм” днес на състава му актуализира негова подмяна, чрез нов контрол.
  99. Моят анализ за дефектите на Америка, аз разпространих сред някой от присъствуващите на 19 март. Но са нямали време да се подробно запознаят с фактите. Ние сме и в дълг да помогнем Америка да се само-поправи, а не да орезилва останалият свят. Тук е и престъпността на двама ви на Премиера за внедряването на Гей-модела и на Президента за умозрителното му съзерцание, което е самата негова престъпност.
  100. Народен съд * Веднага в ход…
  101. И нека да ни гледа Западът, а Белград е натам…

  Задал въпросите
  Искрен Азманов * Национално политическо движение на Съзидателите
  „Академик Николай Хайтов”
  22-III-2018 02/ 411-9267

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *