Книги

Книги

Тук са книгите, които съм написал, както и тези, които съм издал. Радвам се, че успях да върна към живот някои отдавна забравени и забранени книги. Понеже повечето отдавна изчерпаха дори и втория си тираж, на това място са свободни за достъп и изтегляне.

Учебник по Родинознание

Костадин Костадинов

Българското училище е превърнато в инструмент за отродяване и асимилация на българите. С новите “български” учебници по история се възпитават нихилисти, дегенерати и емигранти. Опитах се да направя каквото беше по силите ми, за да спра този процес – срещах се с министри и депутати, писах писма до медии, правих протести. Резултатът, като изключим вдигнатия шум, беше нулев. Затова реших да напиша учебник по Родинознание. Учебникът няма за цел да създава някакво хипертрофирано национално самосъзнание, да създава едва ли не някакъв грандиозен национален дух у децата, не, просто ще представя българската история такава каквато е. Да, ще казва, че по време на турското робство българският народ е бил на прага на своето физическо и духовно оцеляване; да, ще казва, че по времето на цар Симеон, и не само тогава, България е една от великите сили в Европа и една от най-могъщите страни в света, нещо, което го няма в учебника; да, ще казва, че ние, българите сме дали писменост горе-долу на 1/6 от територията на света; да, ще казва, че България е държава на повече от 14 века, която е най-старата в Европа и носи едно и също име от основаването си досега, което също не го пише; да, ще пише, че ние, българите, сме създатели на една от 12-те цивилизации в човешката история и това не са го казали българските учени, а един от най-добрите световни културолози Арнолд Тойнби.

Гробоветѣ на Трикери

Владимиръ Сисъ

В края на Балканската война районът южно и източно от Серес е българска зона за отговорност (окупационна зона). По споразумение между главните командвания на Гърция и България още от октомври 1912 г. в Солун е разположен български гарнизон – 3-та дружина на 14-ти Македонски пехотен полк от 11-а пехотна дивизия. Негов началник е командирът на дружината подполковник Велизар Лазаров (по-късно генерал и комендант на София). През цялото времетраене на войната гръцката страна всячески се стреми да се освободи от това формирование и по възможност да овладее северната и източна част от ареала, контролиран от българите.

Още през май 1913 г., когато преговорите за мир в Лондон се финализират, отношенията между силите на съюзниците се изострят. Възникват престрелки и по-сериозни инциденти.

Българската инвазия срещу сръбската армия на 16 юни 1913 г. става прекрасен повод гръцкият гарнизон (в състав повече от две дивизии) да извърши кървава разправа с българите в Солун. През нощта на 16 юни са взривени казарменото помещение на нашия гарнизон и много от българските жилища в града (оказва се, че зарядите са били сложени предварително). Гръцките военни формирования откриват огън с картечници и оръдия не само по българската дружина, но и по къщите, в които мирно спят наши сънародници. На следващия ден настъпва поголовен лов на българи и тяхното изтребление. Оцелелите са натоварени на кораби и отведени в специално подготвен лагер на остров Трикери.

За произхода на днешните гърци

Якоб Фалмерайер

Никой в днешна Италия не твърди, че италианците са римляни и че говорят латински, въпреки че столицата им е Рим и езикът им произлиза от латинския. Афроамериканците от САЩ не твърдят, че са потомци на англосаксонските заселници, въпреки че говорят английски и живеят в първите английски колонии в Новия свят. Французите не твърдят, че са германци, въпреки че името им идва от германското племе франки, а първите им крале са чистокръвни германци.

Гърците твърдят, че са потомци на народ с 5000 години история… Историческата истина е една, интерпретациите ѝ – безброй. С публикуването на труда на Якоб Фалмерайер за първи път на български аз давам възможност на читателите да се запознаят с едно полуапокрифно и неизвестно учение. В допълнение публикувам и „Летопис на Монемвасия“, който е най-яркото свидетелство от годините, в които изчезва древният гръцки народ и се появява днешният му азиатско-християнски наследник, подвизаващ се под неговото име. И за да не бъда толкова жесток в заключението, нека добавя, че освен общото име има и още нещо, което свързва днешните гърци с древните елини. И то е, както пише Фалмерайер, че същото слънце, което е греело над главата на Перикъл, изгрява всеки ден и над главите на сегашните обитатели на Континентална Гърция, Пелопонес и островите.

Третата национална катастрофа

Костадин Костадинов

“Третата национална катастрофа” съдържа детайлно разработени данни за промяната на демографската и етническата картина на населението у нас във всяка една община. Приложени са подробни карти и табличен материал. Ползван е официалният информационен масив на националната статистика и други източници като ООН и Световната банка. Всяка година българският народ се стопява с 50 хиляди души, а от 2007 г. насам сред новородените у нас по-малко от половината са българчета. Окончателно загива българското село, огромните контрасти в развитието на територията са недопустими. Скоро ще станем свидетели на свръхконцентрация на население в няколко големи града и изоставане и циганизация на останалите части от страната. По данни на ООН към 2015 г. България ще е държавата с най-старо население на света. В същото време избраният модел на пенсионна реформа е само отлагане на проблема със задъхването на икономиката и социалната ни система…

Българската национална идентичност на славянското население в Македония

Костадин Костадинов

“На Балканския полуостров Македония е ябълката на раздора. През последните сто години нейното име се е превърнало в символ на нестабилност. То никога не се спряга самостоятелно и е винаги в съпровод с друга държава. Местоположението й, в центъра на Балканите, винаги поражда апетити към нея, дори и на страни, нямащи собствено население там. В стремежа си да осигурят своето присъствие в Македония, тези страни пристъпват към денационализиране и асимилиране на местното население, което засяга най-много България, тъй като тази област винаги е била населявана и продължава да се населява основно от българи…” Така започва малката, но много полезна книга “Българската национална идентичност на славянското население в Македония”, която написах през 2010 г. за да популяризирам историческата истина за българите от днешна Вардарска и Егейска Македония.

Антигръцкото движение във Варна

Костадин Костадинов

“Антигръцкото движение във Варна” ни въвежда в драматичните времена на българо-гръцките противоречия, които продължават да са терен за превратни и тенденциозни интерпретации. Авторът синтезирано и обективно показва както корените на събитията от 1906 г., така и конкретните им прояви и съдържание. Не можем да не съгласим с оценката на Костадин Костадинов, че “…гръцкото малцинство, особено по-състоятелните и издигнатите слоеве, не цени достатъчно извънредно благоприятните за материален и духовен напредък условия…”, създадени в българската държава. Подстрекавани и от великогръцките кръгове в Цариград и Атина, “…хиляди гърци заменят българското си поданство с гръцко, подкрепят с пари андартските банди, даже се включват в тях и се поддават на нелоялните противобългарски подстрекателства на гръцките консули и фенерските владици…” Именно това е основната причина те да се превърнат в “…мишена на антигръцкото движение в България.” Всичко това, което днес ни изглежда изненадващо, в началото на ХХ в. е било известно в страната и в чужбина. Надали е случайно, че западните вестници (независимо от традиционно силното гръцко лоби в съответните страни и прокарваната по различни канали дезинформация от “потърпевшата” страна) дават относително обективна оценка на варненските и другите “гръцки” събития в България”. Това написа като предговор проф. Пламен Павлов, когато издадох тази книга през 2007 г.

Алманах Македония

Алманахът е преработено и допълнено фототипно издание на алманах „Македония” от 1931 г. Книгата представя Македония в периода до 1930 г. Описани са всички географски забележителности, църкви и представлява цялостна енциклопедия на Македония. Изданието съдържа над 3 500 фотоса – голяма част от които са вече уникални, защото оригиналите са изгубени след 1944 г., когато архивът на македонския научен институт е разхвърлян и унищожен. Лично за мен, това е най-важният труд, който съм издавал досега и се радвам, че успях да възкреся в настоящето тази велика, но забравена книга от нашето минало.

 

Българскиятъ гарнизонъ въ Солунъ презъ 1913г.

Велизар Лазаров

НЕ ДАВАМЕ Я!

Не даваме я, не – земята мила, земята на светите ни отци. Не даваме праха на Самуила, ни славата на двамата светци!

Тя наша е! Тя с нази е носила открай ярем и търнови венци, да, наш е Солун, Шар, Пирин и Рила и песните на нейните певци.

Не даваме, тъй как не бихме дали завета на бащите си заспали, зеницата на нашите очи!

Не даваме, дар бог стои отгоре, дори в онез гори, поля, простори светото слово българско ечи!

Иван Вазов

Преиздадох тази книга през 2008 г. за да напомня, че Солун е бил наш. Макар и за кратко…

166 коментара на “Книги”

  1. Сърдечни поздрави за големия българин К. Костадинов (познавам го лично). Четете всички и „Тракийските хроники“ (малко е да се каже „уникална книга“, мисля, че още я има в „Хеликон“) и ще ви стане ясно, че Костадин е прав за много неща!!! И не само той.
   А относно революцията – стягайте се всички!!! Че такива национални предатели на власт вече 30 г. не е имало никога в Българско! Направиха ни да се скитаме немили-недраги хъшове собствените ни съ-отечественици (уж) – позор за рода им, ако не се покаят!!! Позор и съд!!!
   Но имайте предвид, че почти всички от най-големите българи през Възраждането загинаха в революцията – Левски, Бенковски, Ботев, Волов, а по-късно и Стоянов, Стамболов, Делчев, Груев и мн. др. Вечна им памет!!!

 1. Бен Цон

  България с новия път към Възраждането си! Това е пътят!
  Поздравления!

 2. Господин Костадинов,

  Уважавам много труда ви. Виждам че мога да си изтегля учебникът по Родинознание безплатно от вашата странця.

  Аз живея в Лондон и искам 4-годишната ми дъщеря да има тази книга на твърд носител. Не я искам безплатна – искам да си я платя, както и доставката и до адресът ми в Лондон. Ще взема няколко бройки за подаръци на българчета, деца на наши прятели.

  Това за нас е много важно. Моля ви пишете ми какво да ви платя за 5 учебника + доставката им и ще ви пратя парите по най-удобнят за вас начин.

  Ще съм ви много благодарен. Бог да ви благослови.

  1. Костадин

   Учебникът е безплатен. Това не подлежи на обсъждане. За пращането до Лондон няма как да стане. Помолете ваши приятели или роднини да ми пишат във фейсбук и аз ще им пратя бройки, стига да останат.

 3. Теодора Миновска

  Поздравления за качените книги! не мога да изтегля учебника по Родинознание. може би има някакъв проблем?

  1. Костадин

   Има огромен трафик и dropbox временно е блокирал достъпа. Ще го пуснат пак, но не знам кога точно днес. Нищо не мога да направя, не зависи от мен.

   1. Поздравления за труда и смелостта Ви !! Може ли да получа 2 бройки и отделно друга още искам с наложен платеж на хартиен носител ? Не може да се свали , а и искам внуците и 2-те ми дъщери да знаят истинската ни история -моля Ви !

 4. Опитах да изтегля учебника по Родинознание, но при всеки опит ми изписва това:

  Error (429)
  This account’s links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!

  Изписва същото и при опит да се изтеглят и другите книги.

  1. Костадин

   Защото в един момент днес имаше повече от 100 000 човека, коите се опитваха да теглят. Затова сайта блокира. След няколко часа всичко ще е наред.

   1. Николай

    Здравейте, използвайте pcloud.com вместо dropbox. Никога не забива. Имате възможност да споделяте линкове за абсолютно всичко, а също така сайтът ви дава страшно много безплатни гигабайти. Аз например имам 50 налични. Поздравления за труда Ви. Само така! 🙂

 5. Августа

  Искрено се зарадвах на новината! Радвам се, когато има смелост и действия историята да се назовава с истинските имена!

 6. Десислава

  Поздравления за написването на учебника.Всичките Ви книги са страхотни.

 7. Юлия Симеонова

  Страхотна работа .Бих искала да знам как мога да получа няколко екземпляра от учебника по родознание.

  1. Костадин

   Пишете ми имена, адрес и телефон и ще ви го пратя с куриер за ваша сметка.

 8. Стойчо Александров

  Само с прочитането на Увода към учебника, стихотворението „Аз съм българче“ на Иван Вазов и последната страница (корицата) и се просълзих!…

  Ето така трябва да изглежда един български учебник!
  Да дава истината за България и българския народ, да възпитава българските деца в дух на родолюбие, патриотизъм и гордост за това, че са българи!

  Изразявам своята възхита и огромна благодарност към идейния автор – г-н Костадин Костадинов, към авторския колектив и към всички, които са допринесли за издаването на този прекрасен учебник!

  Пожелавам всички българи да се сдобият с него, както в България, така и пръснатите по целия свят, да го пазят и да учат на него децата и внуците си!

  Да живее БЪЛГАРИЯ!

  /С уважение: Стойчо Александров – горд българин/

 9. Наталия Салимова

  Страхотно!!! Костадин,родолюбен труд,Благодаря ви, децата и внуците ми ще имат и да четът,не само да слушат от мен истината и красотата на словото!

 10. Тенчо Атанасов

  Благодаря! Ще си ги купя и на хартия. Подобни трудове трябва да присъстват задължително в домашната библиотека на всеки българин.

 11. Камелия Цонева

  Бог да Ви благослови! Имам 4 деца, най-голямото от които, тази година навлиза в последната година от средното си образование. До момента не съм попадала на учебник, който би дал на децата дори зачатъчни познания в тази „тежка материя“ – родолюбието. Нация, която не познава историята си, e осъдена да я повтори, моля, нека направим всичко според възможностите си да не го допускаме!

 12. Идеята е супер.Има ли го издаден на хартия?Бих купил няколко десетки,които да раздам.Тази година дъщеря ми ще е първи клас и поне там ще го дам.Или е само онлайн и да го разпечатам? Имате ли го във файл за печат? Бих отпечатал някакъв по приличен тираж.Предпочитам го на хартия,както в доброто старо време,което нашите деца никога няма да разберат,за съжеление.

  1. Костадин

   Пишете ми имена, адрес и телефон и ще ви го пратя с куриер за ваша сметка. Безплатен е, не се продава, а се подарява.

 13. Радост Канева

  Поздравления за труда! Бих искала да получа един брой от новия учвбник на хартиен носител.
  Моля Ви, посоете ми как мога да го получа.

  1. Костадин

   Пишете ми имена, адрес и телефон и ще ви го пратя с куриер за ваша сметка.

 14. Teodora Minovska

  Здравейте, изтеглих вече учебника по Родинознание! Поздравления! Благодаря за огромния труд! Възхитена съм!

 15. Илия Манов

  Браво!България заслужава да я браним със всички сили!Пожелавам ти сила,дръзновение и любов към България,за да продължиш с още повече сили това богоугодно дело!

 16. Ружа Велчева

  Дълбок поклон за родолюбивото ви дело!На България й трябват повече народни будители като вас!!!

 17. Полихронова

  Браво! Наистина достойно дело! Благодаря!
  Може ли да Ви помоля да ми пратите учебника, срещу заплащане, разбира се. Просто не го намирам в книжарниците, а с децата от години събираме енциклопедии за българската история, истинската. Това се оказа единственият начин да я научат и да се гордеят, че са българи.
  Още веднъж благодаря и поклон!

  1. Костадин

   Пишете имена, адрес и телефон и аз ще ви го пратя. Безплатен е, ще си платите само доставката.

 18. Анатоли

  Костадин е сериозен, истински Българин.
  Желая му много лични и професионални успехи …! Надявам се някой ден да напише нещо и по Бесарабската тематика. Днешните българи в България има на какво да се научим от Бесарабска България.
  Сърдечно и искрено Благодаря за усилията, които полага !

 19. Прочетох книгата Ви на един дъх! Благодаря, че Ви има! Благодаря Ви, че споделихте този труд с нас! Аз съм начален учител от 25 години и винаги съм казвала нещата с истинските им имена и ми е било трудно да обяснявам на децата защо това го няма в учебника. Сега виждам и знам, че има надежда! Виждам как хората са жадни да знаят истината и търсят корените си. Младите родители се опитват да възпитават децата си в патриотизъм, но все нещо не достига. Благодаря Ви, че ни помагате в това! С уважение – Светла Лазарова

 20. Георги Дренски

  Похвално дело , което явно намира много одобрение от доста хора. Мисля .че разпространяването на учебника безплатно е добър начин той да стигне до много хора. Не подценявайте обаче желанието на хората да платят за труда Ви. Много хора като мен имат тази възможност. Ако не желаете да приемета пари – изберете екип за подобно помагало по Български език и Литература и го отпечатайте с подобни дарения. Във време , когато авторите на едни от най-ценните ни творби се махат един по един от учебниците , е изключително важно да се противопоставим на тенденцията за оглупяване и опростачаване на народа ни. Най-евтината защитна система на една държава е образованието и не случайно го сринаха почти до основи “ демократизаторите“ .

 21. Поздравления!Думите не стигат да изразя възхищението си кум труда на всички,които са участвали в създаването на тези безценни трудове!Бъдете живи и здрави,и нека Вярата в Българското не угасва!

 22. Лидия Дединска

  Здравейте! Много бих искала да си поръчам вашия учебник за сина ми. Ще бъде ли възможно да го изпратите на следния адрес: гр. Пловдив, до офис на Еконт „Кючук Париж“ с адрес ул: „Таврия“ 9.
  За Лидия Дединска, тел: 0894356808

  1. Костадин

   Няма вече бройки, съжалявам. Тиражът от 5000 броя се изчерпи за непълни 4 дни.

 23. Лорд Байрон

  Господин Костадинов, бих искал да ви поздравя, макар и със закъснение, за Учебника. Но исках да ви питам, има ли места, откъдето да може да се закупи Алманах „Македония“? Не за друго, но е много трудно да се разгледат всички снимки чрез PDF-файла. Отново, поздрав!

  1. Костадин

   Не, и алманаха отдавна е изчерпан. Той беше отпечатан през 2008 г. в само 500 броя тираж.

 24. Илияна Младенова

  Г-н Костадинов, гордея се, че съществуват все още българи като Вас. Имам син в трети клас, изтеглих си безплатно учебника по Родинознание 1-4 клас, но ми се иска да го имам и на хартия. Как бих могла да си го поръчам? Ако е удобно, пишете ми на електронната поща.

  1. Костадин

   Няма вече бройки, съжалявам. Тиражът от 5000 броя се изчерпи за непълни 4 дни.

 25. Футекова

  Благодаря!
  От няколко години драскам по учебниците на моето дете пълни с безумия и се чудех от къде и как да намеря стари стойностни помагала.
  Радвам се, че Ви има!

 26. Любомир Бенковски

  Това, че е безплатен е чудесно и така трябва да бъде, но Коце дай възможност на хора, които искат да направят дарение за труда ти да го сторят. Така ще събереш средства за по-голям безплатен тираж. 3000 бройки до никъде няма да стигнат.

 27. В учебника не е представена историята като низ от факти а някаква свръхидеализирана нейна версия.

  Всичко е крайно едностранно и цели да създаде идея за величие, за уникалност и за предопределеност на България и на нейните обитатели.

  В учебника няма ни най малко усилие да се извадят поуки от историята, да се представят различни гледни точки или да се даде геополитически контекст на различните епизоди. Напротив всичко е „наше“ или „чуждо“
  Делението започва от първа страница с идеята да остане трайно отпечатано в съзнанието на децата.

  Съответно според мен този учебник учи децата на омраза към всичко различно от тях.

  По дяволите! Хора, България НЕ Е велика! България е една малка източноевропейска държава. Нейните обитатели не са специални, не са повече от другите. Те са като всички останали човеци които де борят за любов и място под слънцето! Спрете да облъчвате децата си с глупости. покажете им свят покажете им различното. Направете така че да им е смешно днес ако някой каже че „турция най-накрая падна под османско робство“ и да се питат защо водата е прозрачна.

  1. Елеонора

   Абе човек как можа да измислиш толкова глупости ? На колко години си ? Прочети всички трудове на този велик българин и припознай себе си, ако не си надъхан с други черни или меркантилни идеи.

 28. Димитринка Мангушева

  Поздравления за труда и ентусиазма! Ако всеки стори нещо според възможностите си, българщината ще оцелее и в бъдните векове. Бих искала да купя няколко учебника по родинознание за внуците си и за подарък на други българчета. Изтеглих електронния вариант, но за малките деца си е по-добре на хартия.

  1. Костадин

   Няма вече бройки, съжалявам. Тиражът от 5000 броя се изчерпи за непълни 4 дни.

 29. Подобен прочит на историята определено повдига националното самочувствие, но определено не помага на съвременна България. Балканите и Европа са преживели много конфликти и войни, които не е желателно да прехвърлят в настоящето и бъдещето.

 30. Генка Атанасова

  Здравейте, аз съм една от многото, които искат от Вашите трудове по един /поне/ екземпляр, от всичките, които имате в наличност! До мен има и други ентусиасти, които бихме могли да помагаме, когато трябва, да Ви подкрепяме и да сме заидно за истината

  1. Костадин

   Няма вече бройки, съжалявам. Тиражът на учебника от 5000 броя се изчерпи за непълни 4 дни. А другите книги са изчерпани от още по-отдавна.

 31. Добринка Тончева

  Хиляди благодарности, господин Костадинов. Сега точно, а и винаги България се нуждае от достойни и благочестиви мъже като вас.
  Бог да ви пази благославя според Своето богатство в слава чрез Исуса Христа!

 32. Георги Русков

  Господин Костадинов, днес Ви гледах по телевизията. Поклон пред делото Ви на просветител, което явно е жизнено необходимо днес, особено при наличието на настоящото МОН. :))) Ще се радвам, ако са Ви останали екземпляри на хартиен носител. От профила на дъщеря ми, която е в четвърти клас Ви изпращаме адрес и телефон. Благодаря предварително!

  1. Костадин

   Няма вече бройки, съжалявам. Тиражът от 5000 броя се изчерпи за непълни 4 дни.

 33. Мария Георгиева

  Изтеглих учебника и го препоръчах на приятелите ми във фейсбук. Имам новороден внук и си рекох докато тръгне на училище кой знае още какви антибългарски тези ще наблъскат в учебниците, та още отсега да се запася с книжка която разказва истинската ни история на достъпен за децата език и с хубави илюстрации. Благодаря Ви!

 34. Юлиан Николов

  Ако евентуално има втори тираж на учебника по родинознание, бих искала да закупя един брой за дъщеря ми, която ще бъде в първи клас. С уважение към благородната Ви идея !

 35. Здравейте, г-н Костадинов

  Казвам се Татяна Узунова и съм апликационен инженер в Братислава, Словакия. От профила на мои приятел във фейсбук видях за учебика, който сте направил! Не мога да Ви опиша колко много се радвам и каква благодарност имам в себе си към Вашия труд! Учебникът вече е свален и заедно с моята племеница, която сега ще бъде 3 клас в българско училище в гр. Петрич започнахме заедно да преглеждаме съдържанието ; ) Много силно впечатление й направи корицата на учебника, реакциите й бяха много забавни : “ О, това е българския лъв, това е българското знаме! И тази голяма планина, а там пише, че съм мило българче“ : )))
  По детски няма как по друго яче да изразяват емоциите си, но ме накара да се замисля, какви би трябвало да изглеждат другите им учебници щом тези неща направиха толкова силно впечатление!

  Благодаря Ви още веднъж за огромния труд, който сте вложил с колегите си!

  С уважение
  Инж. Татяна Узунова

 36. Звезда Енева

  Респект, поклон и безброй благодарности за труда и инициативата!
  България днес има нужда от повече такива ЛИЧНОСТИ!
  Баба съм на внук – първолак. Много бих се радвала да имаме Учебника по Родинознание на хартиен носител.
  Дори повече екземпляра – и за децата на наши близки и приятели. Децата и внуците ни ТРЯБВА да знаят истинската история, не подправената. Има с какво да се гордеят! За какво да обичат татковината си. И да я пазят ! А не да се страхуват, срамуват и емигрират.

  1. Костадин

   Първият тираж вече се изчерпи. При втори тираж няма проблем да ви пратя.

 37. Веселка Памукчиева

  Браво г-н Константинов! Поздравявам Ви! Аз вече го свалих от интернет, но много бих желал, ако има ново издание , да го закупя за моите внуци.
  С уважение
  доц. Веселка Памукчиева

  1. Костадин

   Да, ще има ново издание. Само че името ми е Костадинов, а не Константинов:)

 38. Макар и все още да нямам деца този учебник по родознание вече е сред книгите, които планирам да им прочета някой ден, когато имам. Чудесна работа.

 39. Гергана Гюрова

  Здравейте г-н Костадинов,
  Днес Ви глдах и слушах в сутрешния блок на БНТ от Варна. Малко е да се каже, че съм възхитена от просветителското дело, което възраждате в нашата родина. Ще следя за втория тираж на Учебника за да направя своята заявка.
  Във форума има много хора, които биха искали да си платят книгата. Възможно ли е за тях да посочите дарителска сметка, защото тези които няма ще получат безплатно книгата Ви, а тези които имат ще могат според възможностите си да подкрепят делото Ви!
  С уважение и признателност!

  1. Костадин

   Няма да има дарителска сметка за да не давам възможност на нечистоплътни изверги да очернят това, което правя. Ще започне кампания, в която ще се обяснява, че учебникът се прави за пари и т. н. Повярвайте ми, има доста клеветници, които само това чакат. А лошото е, че понеже в България няма правосъдие, после дори няма да мога да ги осъдя. От личен опит говоря. Така че ще набера средства със собствени сили. Но ви благодаря за предложението!

 40. Гергана Гюрова

  Благодаря за бързия отговор. Съгласна съм с Вас, че днес в България е много трудно човек да опази името си и постъпките си неопетнени. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *