Кои са „началниците“ на България?

1436370517_9_559x„Моля се на Бога големите началници (лидерите на ЕС и САЩ) по-бързо да се разберат и санкциите да бъдат отменени. Опитваме се да правим максимално възможното за възстановяване на нормалните отношения, които имат отдавнашни традиции и от разрушаването на които понасяме загуби“, заяви в интервю пред руската държавна информационна агенция ТАСС Бойко Борисов. „Съвсем не е случайно, че президентът Путин се изказа доста остро по отношение на България. Уверен съм, че той имаше основания за това“, добавя още българският министър-председател.

Какво разбрахме от тези 4 (четири) изречения?

1. България не е независима държава и има началници – лидерите на ЕС и САЩ.

2. България не е била съгласна със санкциите, но са и заповядали и тя е изпълнила заповедта.

3. Дори и в помиярщината си нашата страна не е последователна и се умилква около краката на този, по когото иначе, щом и заповядат „началниците“, лае.

Така. Нещо неясно? Както винаги, Бойко Борисов беше пределно лаконичен, изводите – също. Затова ще добавя само още едно нещо – с подобен тип поведение управляващите през последните 26 години компрадори превърнаха името на страната ни в синоним на бедност и корупция, а собствената си политическа проституция в основна отличителна черта на България в очите на другите държави. Решението е просто – или те ще оцелеят, или България и българите. Или ще ги изчистим от лицето на страната, или до десет години ще са ни довършили. Напълно.

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

4 коментара на “Кои са „началниците“ на България?”

  1. Понеже, народът ни го мързи, та чак го боли, явно началниците ще ни унищожат.

  2. Митре Турунджов

    За голямо съжеление, здравомицлещите хора в съвремена България се броят на пръсти, затова ни е крайно необходимо ново възраждане, без което българската наподност и държава са обречени на гибел.

  3. Както казват румънците „Къде си Цепеш, Господарю?“. България се нуждае от държавник от ранга на Влад Цепеш, Иван Грозни, Джугашвили и т.н. За съжаление има само мижитурки.

  4. AНТОН РУСЕВ

    НЕ ЗНAМ ВЕЧЕ КAКВО Е НУЖНО И КЪДЕ ЩЕ НAМЕРИМ НЯКОЙ.НИЕ КAТО НAРОД НЕ СТAВAМЕ.ВИЖТЕ НИВОТО НA ОБРAЗОВAНИЕ НA ПОЛИТИЦИТЕ НИ.ТРAГИЧНО Е.СПОРЕД МЕН НЯМA НAДЕЖДA.НЕКA НЯКОЙ ДA НИ УБЯВИ ВОЙНA И ДA НИ ЗAВЗЕМЕ,ЧЕ ИНAЧЕ ЖИВИ БЪЛГAРИ НЯМA ДA ОСТAНAТ AЗ СЪМ ОТЧAЯН!И ГЛУПОСТИТИТЕ НA БОЙКО МЕ ВБЕСЯВAТ,НО НAРОДA Е ПРОСТ И ЩЕ ГО ИЗБИРA.ДAНО ПО СКОРОДA СТИГНЕМ ДЪНОТО.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *