Преброяване на дивите тролове

Кратко свидетелство на очевидец за начина, по който се появиха американските тролове у нас.

Вчера пуснах една анкета със следния въпрос – „За пореден път ставаме свидетели на напрежение в отношенията между Русия и НАТО, по повод на задържаните от руските ВМС три украински военни катера, нахлули в руски води. Във връзка с този пореден епизод от сериала „Русия застрашава световния мир“, излъчван от 2013 г. в Украйна, Сирия и на други места по света и у нас, искам да задам следния въпрос: ако се наложи (не дай Боже!) мобилизация на НАТО срещу Русия вие на чия страна ще бъдете и ще се биете ли с нашите смели американски, турски, канадски и др. съюзници срещу руснаците?
п.п. аз съм ефрейтор от ВВС и знам какво мислят всички мои приятели от казармата, защото поводът за анкетата е вчерашен разговор с тях. Да видим вие какво мислите.“

Анкетата вървеше нормално, гласуваха около 1000 човека, процентите бяха 95 за Русия и 5 за НАТО. В някакъв момент обаче това явно уплаши незнайно кого и в нея връхлетя невиждана сган – профили със снимки на котета, маргаритки, крокодилчета, кактуси и други растения и животни, известни и не толкова известни тролове, проявени и редови психодесни отрепки и т. н. Оказа се, че сред техните групи анкетата е предизвикала смут, подобен на този от падането на метеорит върху земното кълбо:) След намесата на тази паплач съотношението рязко се промени на 70 на 30:) Честно казано като всеки нормален човек изпитвам дълбоко съжаление към тези нещастни хорица. Да живееш само във фейсбук и да заработваш вечерята си, храчейки от 10-те си фалшиви профила върху всеки, дръзнал да покаже истината, определено не е най-доброто нещо, което човек може да постигне в живота си.

Все пак обаче, тъй като става дума за анкета, реших да проверя какъв е точния състав на храброто евроатрантическо войнство. И така, в края на допитването (то продължи 3 дни), от 1700 „натовци“ в него са включени следните типажи:

 1. 90% са с имена, написани на латиница. Нещо повече, около 15% от тях изписват имената си с окончания, завършващи на -off и -eff.
 2. 75% са с профилни снимки, които не са на хора, а на животни, растения, планински пейзажи, филмови звезди и т.н.
 3. Около 55% са посочили за свой постоянен адрес населено място в САЩ или Западна Европа.
 4. Около 30% използват фалшиви имена. Сред изявените евроатлантици например са Кайзер Вилхелм, Александър Македонски, Майка Тереза, Филип Марлоу, Агата Кристи и др.
 5. Около 10% от тях са неприкрити чужденци – основно поляци и украинци.

Друго, което прави впечатление е, че една доста голяма част от тях са приятели помежду си. Това ме предизвика да вляза в техните групи и там вече видях за какво става въпрос – масово и мощно надъхване за участие в анкетата, за избиване на всички „българи-русофили“, за изнасилването им, разчекването им, обесването им, разстрелването им и т. н. Изпращането на всички българи, несъгласни с натовците с профили на котенца и маргаритки, в Сибир, беше най-милостивото пожелание от тяхна страна. Впрочем подобен стил на писане демонстрираха и в самата анкета – всеки от „натовците“ влизаше да коментира или с псувня и нещо друго подобно, или с директна закана за убийство. От всяка тяхна дума лъхаше дивашка, нечовешка омраза към всичко българско и руско.

Особено ми стана интересно защо цялата тази паплач упорито си изписва имената на латиница. Знаете ли какво ми отговориха тези от тях, които питах? Че имали приятели чужденци и заради тях пишели на латиница. Различни хора, еднакви отговори. Когато на свой ред ги питах – добре, ако всичките ви приятели са хомосексуалисти и вие ли ще станете такива, отговор не получих. Отново различни хора, а еднаква реакция. Уж различни де, мисля, че достатъчно добре стана ясно какви са всъщност.

Както и да е, поне едно нещо стана ясно за пореден път – щом една анкета в един профил във фейсбук може да уплаши колониалния американския режим у нас, смятайте колко стабилен и сигурен се чувства той. Нека да припомня каква е основната задача на троловете – да създават усещането, че в българското общество има силни антируски нагласи и разделение сред народна русофили и русофоби, без на практика да има такова (защото т. нар русофоби са маргинално малцинство от 2-3% нискограмотни или платени лумпени), да провеждат агресия (засега само вербална) срещу всеки български родолюбец и да объркват българите с фалшифициране на българската история. Очевидно е, че не се справят със задачата си. Допълнително ще отбележа и следните два факта:

 1. Атаката срещу моя профил се върши от организирани групи тролове, докато срещу тях стоя само аз, и въпреки това не успяват да изменят радикално резултата.
 2. Явно родната платена от ембасито паплач не достига, та се налага „братска“ подкрепа от тролове от Полша, Украйна и други изявени евроатлантически стожери:)

Е, какво повече да добавя? Нещо неясно? Една анкета в един профил и стана ясно какви са истинските нагласи сред българите, встрани от официалната пропаганда, която ни залива ден след ден вече почти 30 години. А това означава само едно – много скоро България ще се освободи от колониалния американски режим и отново ще извоюва независимостта си.

Защото ни е вече крайно време за Възраждане!

Крайният резултат от анкетата.
Сподели поста:

Свързани статии

5 коментара на “Преброяване на дивите тролове”

 1. Балкански субект

  Сектата на натовците от последния ден е известна с това,че постоянно произвежда нови непознати до момента психиатрични диагнози.
  Не им се сърдете!Те помагат за развитието на световната клинична психиатрия.
  Все пак какво може да се очаква от същества като Сашо лайното-потомък на фашизоидни изроди на,които няколко поколения най-голямата им мечта е да вкарат България във война с Русия и си признават,че от 1944 година чакат американските танкове.

 2. Александър

  Час по-скоро България трябва да напусне НАТО. Историята не прощава на народ, който е вдигнал ръка срещу своя освободител.

 3. Костадине, (извинявам се за обръщението) наистина ли смяташ, че само 2-3% са лумпените в България, които са готови да станат роби на Америка или някоя западно европейска страна? Питам не за друго, а защото съм със съвсем различни убеждения. Според мен за тези 30 г. си отгледаха милиони българчета с гладки мозъци и са много повече. Е не съм правил анкети, но се занимавам с разностранни неща свързани с интернет от 1999-та и съм останал с такова впечатление. Не ми се вярва безкръвно да можем да видим БЪЛГАРИЯ отново свободна държава.

  1. Костадин

   Толкова са. А дали безкръвно ще освободим България от американското робство това вече е друг въпрос.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *