kievrevolution2

„Здравейте, г-н Костадинов… Искам да помогна и аз за това ваше дело, което касае всички. Тук съм, в Англия от няколко месеца и още не знам език. Нямам много възможност, но за това дело, ще направя всичко възможно. Искам да ви изпратя еквивалента на 200 паунда. Но това може да стане по Western Union. Няма да успея да ги пратя по банков път. Трябва някой да ми превежда, а не искам да става достояние къде и какво изпращам. Помислете и ми отговорете… Не са много парите, но ще ви помогнат, мисля. Чакам отговор. Бъдете здрав. Не искам гласност! Искам децата ни и любимата ми България да са добре, а за това можете да помогнете вие.“

Откакто обявих, че пиша учебник по родинознание, много хора ми писаха писма с предложения за подкрепа. Това обаче ме развълнува изключително много. Отказах парите на жената, както и на всички останали, защото най-малкото учебникът все още не е донаписан. Но се замислих. Хора, които нямат какво да ядат, хора, докарани до ръба на оцеляването, хора, принудени да емигрират, за да могат да работят някъде, където и да било, са готови да късат от залъка си и да помагат за възраждането на България.

Същевременно се замислям за всички мазни, охранени и угоени мутри, които всеки ден надзъртат в къщите ни през телевизионните екрани. Говоря за министрите, депутатите, евродепутатите, кметовете и други подобни отрепки. Говоря за тези, които убиват всеки ден страната ни. Говоря за тези, които превърнаха българската държава в съвременен аналог на Османската империя – съвършен инструмент за изтребление на българския народ.

Да, говоря за враговете на България. За тях се замислям. Те не могат да бъдат премахнати с избори, защото те провеждат изборите. Те никога не губят избори, те просто се сменят временно с други подобни на тях изроди, но от друга политическа боя. Те могат да бъдат унищожени единствено с революция. И трябва да бъдат унищожени. Физически. Или те, или ние българите. Няма среден път.

Няма смисъл от повече мислене. Няма смисъл и да се пише повече. Не ми се пише. Време е да действаме и да раздадем възмездие на професионалните национални предатели.  Длъжни сме да ги унищожим, ако може – до крак. Заради нас, заради родителите си, заради децата си, заради родината си.

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

12 коментара на “Революция”

 1. Митре Турунджов

  До кога българския народ ще избира продажни туркофилски правителства и президенти?, Държавата ни се стопява и е на ръба на изчезването, дали има вече надежда за оцеляване!? Нашите продажни правителства не се интересуват от българската диаспора в близката чужбина, която е по жизнена от местната и може да даде нов импулс за оцеляването на самата България, но за съжеление „нашите“ продажни управители съдействат на чуждите пропаганди за заличаването на българския народ. Крайно време е да се събудим от тази пагубна хипноза на безразличие към всичко което се случва около нас и обединени да подкрепим едно национално мислещо правителство, подобно на унгарското, което да се справи успешно с всички проблеми на продажния преходен период.
  БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

 2. Откога чакам този момент. С радост бих свитнал няколко политически мутри.

 3. Готов съм по всяко време да се бия и с оръжие за името и честа на България ! Всеки дръзнал да изопачава историята в угода на чужди интереси е и мой личен враг! „СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ…

 4. Даниел Савчев

  Тя тая работа Костадине,само с писане няма да стане.Друг е въпросът,че народът още не е узрял за освобождението си.
  Зад клавиатурите има големи патриоти,ама кат ги призовеш-няма ги никакви.
  А и каква е тази Революция по интернет?

 5. Господин Костадинов,

  хората, които управляват света са отработили многократно схемата как да обръщат въоръжени революции изцяло в своя полза. Това са колониални сили със стотици години опит в управлението и контрола на колонизираните народи. Ако вашия гняв е насочен към предателите политици, то вие се биете с вятърни мелници, защото истинския враг остава незасегнат, а с подобни действия вие само му давате козове в ръцете и ставате част от неговата игра провеждана по неговите правила и на негова територия.

  Ако разбирате малко от военно дело ще знаете колко са важни така наречените „стратегически височини“. В момента най-важната битка е за моралните височини, защото врага действа от позицията на морален стожер и лансира разрушителните си политики под паравана на борба за човешки права, грижа за малцинствата, защита на жените, закрила на децата и прочие претексти, които прикриват дейности диаметрално противоположни на обявените цели. Ето защо ако искате да си пропилеете живота и да направите положението още по-тежко за народа ни – можете да се опитате да проливате кръв на пионките политици еднодневки. Господарите им ще ги сменят със следващата порция еднодневки и ще приберат дивидентите от тяхната смърт. Но ако искате да направите нещо за народа в наистина стратегически план, то трябва да се отвоюват обратно моралните височини и псевдо „правозащитниците“ да бъдат лишени от морална основа да продължат да тровят българската душа. Само тогава ще имаме положен фундамент за пробуждане на голяма част от народа.

  1. Костадин

   А как ще успеем да имаме власт в собствената си държава? Как ще можем ние българите да се управляваме сами?

   1. Властта е предадена на народа, но ако народа е приспан или дълбоко заблуден, тази власт бива узурпирана и използвана срещу него. Ето защо за да си върне народа властта трябва първо да се пробуди и да се отърси от заблудите, които го държат в робство. Ето защо в настоящия момент най-важното е просветителската дейност. Тук обаче има много опасности и подводни камъни, защото врага не е неподготвен за подобно развитие на нещата и саботира просветителската дейност като внедрява псевдо опозиция и псевдо истини. При това тази схема действа многопластово. Сиреч ако човек се освободи от някои заблуди попадна в нов кръг от такива, които се представят като истини. Затова е нужно и формиране на национален елит, който да успее да разсече всички кръгове на заблудата и псевдореалностите в който сме поставени да живеем.

    И ако трябва да обобщя – две на насоките в настоящия момент и ситуация – формиране на национален елит и просветителска дейност сред народа.

   2. Ilko Gudzhev

    Преди месец изгледах за пореден път всички серии на „Записки по Българските възстания“ и ми хрумна че точно това е моделът, който трябва да използваме и в днешно време. Дори в днешно време би било много по- лесно, защото не се налагат тайни събрания. Трябва само група хора да даде началото и да обикаля из цяла Българя за да се среща с хората по улицата и да им се говори за тази идея. Става дума не буквално за възстание като война, а за организиране на огромен протест в София, за да се осъдят всички сегашни управляващи и да се промени изцяло системата така че власта да е наистина в народа. Защото точно обикновените бедни хора са мнозинството в Българя и те имат най- голямата сила да направят каквото си поискат ако се обединят. Но за жалост в интернет нищо не се получава защото идеята за организиране на голям протест не може да достигне до всички.
    НО ако се организират група хора и тръгнат от човек на човек за да обяснят нещата които вие и други хора като вас пишете в блогове и се опитвате да пробудите хората, тогава шанса да се организира нещо голямо ще бъде много по- добър от интернет пространството.
    Може да се направят листовки с важна информация и дата за бъдещия организиран протест. Или дори кратка книга в много копия, която да може да събуди българския бунтарски дух на всеки човек като се покаже за цялата пропаганда за заличаване на Българския народ която съществува от край време, за лъжите в историята ни и т.н.
    Моделът на Априлското възстание в модерен варянт и огромен брой организирани обикновени бедни Българи на които им е писнало отиват в София да си вземат властта !

 6. Мадлен Кирчева

  Напълно съм съгласна с bk, вразите ни надделяват с ум и лукавство. Ние имаме два момента в историята си, в които сами се сдобиваме с независимост. Това са моменти, в които действа българският ум, неповлиян от чужди идеи, находчив и пдкрепян от българска воля и дух. Трябва ни един зов, който да надвика заблуди, лъжи, манипулации:“Стига с вносните идеи! Те не са по нашата мярка! Над българската земя ще властват БЪЛГАРСКАТА ИДЕЯ и БЪЛГАРСКИЯТ ЗАКОН!“ А българският ум ведно с духа да работят в тишина върху българския закон и осъществяването му. Прогонващият бесовете – БЕСОГОН, едно предаване на Никита Михалков, което потвърждава казаното от bk за стратегическите височини. ВИДЕО http://www.besogon.tv/mikhalkov/116-vragi.html

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *