Един разказ от сайта на Денислав Георгиев http://www.denislavgeorgiev.eu/2012/12/kostadin-kostadinov/

Скоро бях разказвал за борбата ми с Булсатком да бъда техен абонат. В крайна сметка мисълта и логиката възтържествуваха и ми прекараха телевизия. В неделя сутрин по случайност пуснахме телевизора и то на TV+ (явно останал на този канал от някой мач предната вечер). Загледахме се в „Улица последна“ – филм за демографската криза в България, който разказва за причините и евентуалните решенията на този проблем.

Изненадващо тази тема се е промъкнала до тв ефира, което прави чест на ТВ+. Автор е Иван Такев, но главно действащо лице като разказвач на историята е Костадин Костадинов. Общинският съветник от Варна, който изненада доста политолози и социолози с отличното си представяне на избoрите за кмет на Варна преди година.

Та, ако сте абонат на Булсатком, можете да видите филма – повтарят го всяка седмица. Ето трейлър на „Улица последна“. За съжаление го няма качен в порталите за видео споделяне. Дано скоро го качат целия в сайта си поне.

Костадин Костадинов е млад политик, който до преди няколко седмици бе зам.-председател на ВМРО. В момента е опозиция в собствената си партия след конфликт с Красимир Каракачанов. Както казва Коцето, с Каракачанов вече са в различни политически цивилизации по ред причини. Интересно ще е да проследим как ще се развие този процес, защото Костадинов е сред малкото смислени лица в политиката и със сигурност ще намери и по-добри алтернативи от ВМРО-ЕООД. Пък и да се занимава само с демографския проблем и да прави филми като „Улица последна“ пак ще е достатъчно обществено полезен.

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

2 коментара на “Улица „Последна“”

  1. ВМРО-ЕООД е особено добро попадение от страна на автора:) Максимално добре описва състоянието на бившата патриотична организация в момента.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *