Циганската престъпност – етнически или социален феномен?

Циганската престъпност ни поставя пред следната дилема - или ние я ликвидираме физически, или тя ликвидира нашата държава

Две неща рязко нахлуха в центъра на общественото внимание през изминалите дни- жандармерията и битовата престъпност. Докато в някои български села, невидели полицаи от 1989 г. насам, се радваха на жандармеристите като на освободители, в парламента се завихри дискусия относно битовата престъпност. По страстта, с която се дискутираха всички измерения на този бич за България, съвсем спокойно можеше да заключим, че едва ли не сме станали жертва на внезапно нападение – толкова искрено загрижени изглеждаха всички за българския народ в този момент.

Нещо друго също направи впечатление. Всички, и отляво, и отдясно, и от турския сектор в парламента, упорито повтаряха мантрата, че престъпността била социален, а не етнически феномен. Разбирай, това че престъпниците са 99% цигани не е етнически феномен, а социален. Хубаво, но циганите са етническа, а не социална група. Въпреки това мантрата се повтаряше до пълното затъпяване както на говорещите, така и на слушащите в парламента.

Циганската престъпност обаче не е от вчера. Тя тероризира и унищожава българите най-вече по селата, като прегризва бавно волята за живот на оставащите там самотни български пенсионери. Много се заприказва как трябва да се преборим с нея. Всички са наясно как – с прилагане на закона. Това обаче не се случва – България доброволно е абдикирала от 90% от своята територия, оставяйки циганските банди да грабят и убиват безнаказано. В такива моменти там, където все още има останали млади българи, хората вземат закона и правото в свои ръце. Ще дам пример от моето село – Батово.

Преди две години в него се настаниха уж на квартира две семейства на дървосекачи – преселници от с. Градец, Котленско. Както казват в Котел – „най-мръсните и престъпни цигани в България“. Докато бяха малко, проблеми нямаше. Само за няколко месеца обаче семействата набъбнаха до десет, като една част от тях се настаниха на палатки край селото. И се започна – за два месеца се регистрираха 25 кражби. Толкова кражби в Батово са били регистрирани за последните 36 години, както стана ясно по-късно от справката на полицията. Хората почнаха да не спят нощно време. Но да продължим нататък. В селото няма полицай и дошлите от Добрич „служители на реда“ само регистрираха кражбите без да се случи нещо в последствие. Въпреки че всички знаеха кои са крадците. На българите им писна и една вечер взеха нещата в свои ръце. Циганите бяха предупредени да напуснат, и след като не го направиха, последва саморазправата. Как да ви кажа – бяха смляни от бой, палатките им подпалени, квартирата им потрошена. На другия ден от тях нямаше и следа. Престъпността отново спадна до обичайните си нива, т. е. изчезна. Социален феномен било, а? Санким в Батово е пълно с богати хора, а не с пенсионери и едва свързващи двата края хора. Бедни, но честни българи.

Е, оказа се, че са настанили през две села в третото, но и досега не смеят дори да минават през селото. В новият им дом млади българи няма и сега хората там пищят. Молят нашите момчета да ги защитят. Но момчетата ги е страх. От полицията. Защото полицията и държавата българите не пазят (освен в такива пародийни медийни акции като сегашната жандармерийска разходка по селата), но циганите защитават с всички сили. Сигурно защото съдейки по демографските показатели на тях принадлежи бъдещето на България.

Сега вече не разчитаме на полицията, да ви кажа. Ако нещо стане, организираме се и ги мятаме. България ни изостави, но ние не можем да я изоставим и ще я браним както можем. Поне там, където все още ни има – въпреки чуждото колониално правителство.

Обяви ли ДПС война на България?

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

5 коментара на “Циганската престъпност – етнически или социален феномен?”

 1. Защо бе братя цигани?
  Защо бе братя българи?
  Защо бе братя мюсюлмани?
  ЗАЩО БЕ,НАРОДЕ НА ЕДНА И СЪЩА ДЪРЖАВА?!
  Не разбрахте ли че вашите врагове са вашите подстрекатели?!
  Не разбрахте ли че всички неволно работите за модела „РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ“
  Не разбрахте ли че затова се пръкнаха десетки партии които дърпат пари от джобовете на всички ви за предизборни кампании.Не разбрахте ли че затова има тройни коалиции?! Не си ли зададохте въпроса от къде тръгнаха лидерите им?!Не разбрахте ли че можем да бъдем силни като народ само ако сме единни и кого улесняваме когато не сме?!

 2. Костадин

  Това го кажи на мангалите, като дойдат да оберат, изнасилят и убият баба ти на село. Може и да те разберат, но трябва да им го кажеш на техния език. Защото твоите „братя“ български вече почти не разбират.

 3. Диляне, вие изобщо познавате ли някой ЦИГАНИН ? Заповядайте в Нова Загора да поживеете, да видите за какво става въпрос и тогава ще видим,дали ще ги наричате братя, тези отвратителни МАНГАЛИ. Ще живеете у дома безплатно !

 4. "Честита демокрация"

  Това са паразити които паразитират от долу на обществото, а от горе са чифутите! Хората трябва да проумеят, че неможе 5% от обществото да експлоатира над 60% от благата!!!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *