Кои са „началниците“ на България?

1436370517_9_559x„Моля се на Бога големите началници (лидерите на ЕС и САЩ) по-бързо да се разберат и санкциите да бъдат отменени. Опитваме се да правим максимално възможното за възстановяване на нормалните отношения, които имат отдавнашни традиции и от разрушаването на които понасяме загуби“, заяви в интервю пред руската държавна информационна агенция ТАСС Бойко Борисов. „Съвсем не е случайно, че президентът Путин се изказа доста остро по отношение на България. Уверен съм, че той имаше основания за това“, добавя още българският министър-председател.

Какво разбрахме от тези 4 (четири) изречения?

1. България не е независима държава и има началници – лидерите на ЕС и САЩ.

2. България не е била съгласна със санкциите, но са и заповядали и тя е изпълнила заповедта.

3. Дори и в помиярщината си нашата страна не е последователна и се умилква около краката на този, по когото иначе, щом и заповядат „началниците“, лае.

Така. Нещо неясно? Както винаги, Бойко Борисов беше пределно лаконичен, изводите – също. Затова ще добавя само още едно нещо – с подобен тип поведение управляващите през последните 26 години компрадори превърнаха името на страната ни в синоним на бедност и корупция, а собствената си политическа проституция в основна отличителна черта на България в очите на другите държави. Решението е просто – или те ще оцелеят, или България и българите. Или ще ги изчистим от лицето на страната, или до десет години ще са ни довършили. Напълно.

4 Коментара

 1. Peter's Gravatar Peter
  09.07.2015    

  Понеже, народът ни го мързи, та чак го боли, явно началниците ще ни унищожат.

 2. Митре Турунджов's Gravatar Митре Турунджов
  10.07.2015    

  За голямо съжеление, здравомицлещите хора в съвремена България се броят на пръсти, затова ни е крайно необходимо ново възраждане, без което българската наподност и държава са обречени на гибел.

 3. vlady's Gravatar vlady
  10.07.2015    

  Както казват румънците „Къде си Цепеш, Господарю?“. България се нуждае от държавник от ранга на Влад Цепеш, Иван Грозни, Джугашвили и т.н. За съжаление има само мижитурки.

 4. AНТОН РУСЕВ's Gravatar AНТОН РУСЕВ
  12.07.2015    

  НЕ ЗНAМ ВЕЧЕ КAКВО Е НУЖНО И КЪДЕ ЩЕ НAМЕРИМ НЯКОЙ.НИЕ КAТО НAРОД НЕ СТAВAМЕ.ВИЖТЕ НИВОТО НA ОБРAЗОВAНИЕ НA ПОЛИТИЦИТЕ НИ.ТРAГИЧНО Е.СПОРЕД МЕН НЯМA НAДЕЖДA.НЕКA НЯКОЙ ДA НИ УБЯВИ ВОЙНA И ДA НИ ЗAВЗЕМЕ,ЧЕ ИНAЧЕ ЖИВИ БЪЛГAРИ НЯМA ДA ОСТAНAТ AЗ СЪМ ОТЧAЯН!И ГЛУПОСТИТИТЕ НA БОЙКО МЕ ВБЕСЯВAТ,НО НAРОДA Е ПРОСТ И ЩЕ ГО ИЗБИРA.ДAНО ПО СКОРОДA СТИГНЕМ ДЪНОТО.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Архив