2019 – Време ни е за Възраждане

Българи,

Обръщам се към Вас не като политик, защото знам, че за много от вас това е почти мръсна дума. Обръщам се към вас като баща, син, съсед, приятел, колега, съученик, съгражданин, съселянин или просто като българин.

Сънародници, светът отново се тресе в тектоничните движения на историята. Милиони осъзнават, че политиката, водена досега от националните им ръководства е била не само грешна, а и пагубна за цели поколения и за цели народи. Нашата родина не прави изключение. Още по-лошо – ние сме на ръба на физическото унищожение. Нямаме много време за губене. Днес ние трябва да решим – ще се борим ли за Възраждане или отчуждено ще наблюдаваме собствената си погибел? Ще дадем ли шанс на следващите поколения или ще ги оставим на произвола на съдбата да се разпилеят из чужди земи? Ще обърнем ли гръб на гробовете на нашите предци, които дадоха живота си, за да пребъде България? Ще забравим ли роден дом и роден град?

В историята няма празни ходове. Тя никога не спира и никога не свършва! Дойде време да осъзнаем това и да се събудим. Дойде време да разберем, че дълго време сме били в дълбока, в смъртоносна заблуда, приспани от враговете на нацията ни.

През настъпващата 2019 г. се навършват две много важни годишнини – 100 години от Ньойския договор и 30 години от началото на т.нар. „демократични промени“ през 1989 г. Тези две годишнини трябва да ни изпълнят с ярост и гняв към тези, които преди 100 години убиха националната ни мечта и към тези, които преди 30 години направиха първата копка на гроба на България. И ако нашите деди успяха да възродят родината и националния дух дори след жестокия удар на Ньой, то днес, само за 30 години, внуците на българомразците от Ньой и техните български слуги успяха да доведат родината ни, тази България, която беше на 27 място по Индекс на човешко развитие в света в света, държава с 150 000 армия, 3500 танка, 520 самолета, държава с 237 научни института, с индустрия, изнасяща електроника на държави като Холандия и Германия, до прага на колективна духовна и материална смърт. Страната ни е превърната в същински авгиеви обори. Няма сфера, в която да не вилнее разруха. Нямаме армия, също както нямаме образование, индустрия, здравеопазване или самостоятелна външна политика. Обществото ни е разделено на млади и стари, на София и провинция, на българи в България и българи в чужбина, на бедни и богати…, и всичко това се прави нарочно.

Днешният управляващ „елит“ мрази родината си и негова най-голяма мечта е да уреди децата си да живеят луксозно на запад с крадени оттук пари. Този елит открито ни убеждава, че България е пред изчезване, че нашите деца трябва да бягат оттук, че народът ни е извървял историческия си път и всичко това е предначертано и е в името на евроатлантическите ценности и множеството свободи.

Аз не съм съгласен. Ние от Възраждане не сме съгласни. Мисля, че е крайно време всички заедно да станем и да кажем на управляващите – не България и българите ще изчезнат, а вие, заедно с прислугата си. Нека застанем твърдо – млади и стари, столичани и жители на други градове и села, българи в България и българи в чужбина, да изгоним продажната, мразеща народа си пасмина и да я изпратим там, където е мястото на злодеите и престъпниците против родината. Нека изгорим знамето с техния лозунг „Егоизъм, алчност, глобализъм” и издигнем нашето „Вяра, родина, справедливост”!

Нека възродим България. Време ни е за Възраждане!

Бог да е с нас!

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *