Готово ли е продажното колониално правителство на ГЕРБ и МВРО да вкара България във война?

Иран иска война – вижте колко близо иранците са разположили страната си до американските военни бази

Преди 2 дни по заповед на американския президент Тръмп американските военни подло убиха втория човек в държавната йерархия на Иран – ген. Касем Сюлеймани. Мотивът на Тръмп – бил заплашвал американските интереси…

Това, че САЩ са държавата, провеждаща безнаказан държавен тероризъм от повече от 200 години, е ноторно известен факт. Новото в случая обаче е, че сега световен терорист № 1 посегна на държава, която може да отговори и ще отговори подобаващо на терористичната атака на американците. От тук следват 2 въпроса:

1. Кой точно високопоставен американски държавник ще убият иранците за отмъщение?
2. Кога точно ще почне войната, която американските терористи заплашват да превърнат в Трета световна?

От десетилетия насам САЩ са най-голямата заплаха за световния мир, отдавна надминала хитлеристка Германия, фашистка Италия и милитаристична Япония от времето на Втората световна война. Като човек и убеден привърженик на основополагащите принципи на международното право след 1945 г. се надявам този път световният терорист да получи наказание за своите престъпления. А и по този начин и България, едва дишаща под робския американски режим, ще получи шанс да извоюва отнетата си свобода.

На финала да не забравя да питам – ако има война между САЩ и Иран, ние като страна, съюзник на САЩ и имаща 4 американски бази на своя територия (и предлагаща още една допълнителна във Варна), какво ще правим? Готово ли е продажното колониално правителство на ГЕРБ и МВРО да вкара България във война и да я превърне в прицел на ирански атаки? В такъв случай право и дълг на всички нас ще бъде незабавното премахване и сваляне на корумпирания окупационен режим. С цената на всичко.

2 Коментара

  1. Д.Савчев's Gravatar Д.Савчев
    30.01.2020    

    Е,Костадине,как се чувстваш като прецакан и от „ресторантьорите“?Струва ли си да се защитава стадо?

  2. Д.Савчев's Gravatar Д.Савчев
    04.02.2020    

    Президента оттегли доверието си от министерския съвет.Сега е време да се обединим,да подкрепим Президента и да искаме предсрочни парламентарни избори.ВРЕМЕТО ЗА ПРОМЯНА НАСТЪПИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

Архив