Думи и дела на опозицията на ППДБ-ДПС-ГЕРБ

БСП и Радев

Вчера внесохме жалбата в Конституционния съд срещу извършените от ППДБ, ДПС и ГЕРБ промени в конституцията. Жалбата е подписана освен от нас, Възраждане, и от ИТН. БСП не подписаха жалбата, с което за пореден път показаха истинския си образ на винаги готови за колаборация с бившите си коалиционни партньори от ППДБ.

С тази жалба ние обжалваме всички промени. Напомням, че президента Радев, който също обжалва преди 2 дни, обжалва само 1/3 от промените. И той, както и БСП, също показа за пореден път, че думи и дела при него рядко съвпадат.

От тук насетне всичко е в ръцете на Конституционния съд. Вярвам, че той ще се произнесе в полза на народа и държавата и ще отхвърли престъпните промени, извършени от престъпната тройна коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ. Напомням също така, че буквално всеки момент очакваме и решение на съда по предходната ни жалба за престъпно отхвърления от ППДБ-ДПС-ГЕРБ референдум за запазване на българския лев.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “Думи и дела на опозицията на ППДБ-ДПС-ГЕРБ”

  1. Penn Iv Penev

    Тройната“коалиция“, вътрешно нестабилна, няма да се оттегли, докато обединената опозиция не поведе истинските българи срещу нея.. Българи с памет и достойнство са истински.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *