За двойните стандарти на ППДБ

За двойните стандарти на ППДБ

Ако някой човек се мисли за по-различен и по-специален от другите човеци само заради етническия си произход, то този човек е расист. Ако някой престъпник е от еврейски произход или декларира такъв, то той не става по-малко престъпник, а обвинителите му – антисемити. Ако някой човек има системни прояви на идеология на омразата като антибългаризъм например, то този човек е престъпник. Защото всяка идеология на омразата, като антибългаризъм, антисемитизъм, русофобия и т.н. трябва да бъде заклеймявана. Само че в България първата е игнорирана, втората осъждана, а третата дори поощрявана и прокарвана на държавно ниво. Ето този двоен и дори троен стандарт ние от Възраждане осъждаме и заклеймяваме!

И да не забравяме още нещо. Тези, които унищожиха паметника на армията, унищожила антисемитизма и фашизма в Европа, сега пускат сигнали за антисемитски и фашистки прояви в България. Ако ППДБ търсят фашисти и антисемити, достатъчно е да погледнат в огледалото. Веднага ще ги открият.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “За двойните стандарти на ППДБ”

  1. Марин Маринов

    Този боклук Левон не заслужава да диша Български въздух. Човек се познава по очите и Господ Иисус Христос е казал окото е светило на тялото а този е грозен,гаден и отвратителен,да се пръждосва от родината ни,да живее България да живее Възраждане.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *