Европейска енергийна криза – Какъв е изходът?

европейска енергийна криза

Искате да следите повече темата за така наречената „eвропейска енергийна криза“ – последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Лицемерието на нашите т.нар. европейски партньори в две снимки. Първата показва в едър план две огромни централи, очевидно работещи на въглища.

тецове в Белгия

Втората е по-обширна, на нея се виждат 11 ТЕЦ! Същевременно нашите т.нар.партньори ни накараха да унищожим нашите тецове, в името на зелената сделка, за да пазим природата. И българските марионетки послушно изпълниха заповедта на Брюксел.

тецове в Белгия и Франция

Направих снимките именно на път за Брюксел, където разговарях с приятелски политически организации. Показах им ги и им казах, че Възраждане не изпълнява заповеди и ще работим за тотално реформиране на ЕС, иначе ще предприемем действия за напускането му. Новината е, че те се съгласиха с нас и ще работим заедно в тази посока.
А иначе снимката е направена в района на границата между Германия, Нидерландия и Белгия и е трудно да се каже кой комин в коя държава пуши, но е достатъчно нагледна. Това обаче е без значение – работят ли тецовете там, ще работят и тук. А ЕС или ще стане културна и икономическа общност, каквато е трябвало да бъде, или ще се разпадне. И то много скоро.

Дали Европа и България ще бъдат способни да изпратят в историята прословутата eвропейска енергийна криза предстои да разберем. Следете още новини по темата в моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *