Границата с Турция – имаме ли държава все още?

Границата с Турция

В петък бях на българо-турската граница. Видях само разруха, разруха и разруха – унищожени застави, пробита ограда, емигрантски биваци. Подготвих видео, което днес ще пусна в страницата си, но всичко, което видях и мога да кажа, може да бъде изчерпано с думите от лозунга, стоял някога над входа на разрушената застава: „на държавната граница – държавен ред“.

Каквато държавата, такава и границата. Още по-жалкото е, че на границата в момента патрулират унгарци, румънци, гърци, австрийци, дори естонци, при това с техни полицейски автомобили. Когато питах нашите гранични полицаи защо не обикалят те, получих неофициален отговор, че причината е в липсата на автомобили и техника…

България е пред прага на пълното си унищожение. Единствената преграда пред настъпващата катастрофа е Възраждане!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

3 коментара на “Границата с Турция – имаме ли държава все още?”

 1. Мартин Петров

  Г-н Костадинов ! Във вас ми е надеждата!
  Искам до 5г. в училищата да учат за Император Симеон Великий, Патриций Кубрат, Княз Асперирих и т.н. Освен история трябвя да наблягат на начин на мислене, геополитика и т.н. Тряба да знаят истината за да не могат да ги лъжат.

 2. Ваня Римпапова

  Г-н Костадинов, напълно сте прав!
  Каквато държавата, такава и границата, за съжаление! Така, както я описвате, не е и българска, щом като се “ охранява “ от чужди граничари! Само турци няма , но понеже те са в управлението ни, не е и нужно. Да се чуди човек, кой е врага ни в случая и от кого ни „охраняват“, като вече сме превзети от вътре?!?!?! Емигрантите ще бъдат законно регистрирани в страната и българското население поетапно подменено!
  Управляват ни престъпници! В това няма и не може да има съмнение!

 3. Иван Груев

  Турция настъпва много силно на Балканите, а ние ще сме първите, които ще се имат нещастието да се събудят в новата възродена Османска империя. Ще станем като Косово, докато продължават да ни управляват българомразци.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *