Ваня Григорова – какво се случи с нея?

ваня григорова

Когато преди втория тур на изборите в София заявихме със съжаление, че столицата няма избор, бяхме обвинени от някои добри, но заблудени хора, че по този начин сме предавали града в ръцете на Терзиев и ППДБСС. Знам, че в такива ситуации не е разумно да се спори, а просто да се изчака, и времето само ще убеди дори и най-големите неверници в истината. Така и стана – точно 40 дни след изборите стана ясно, че Ваня Григорова и БСП са готови да подкрепят кандидат на ППДБСС за председател на Общинския съвет и да управляват заедно София. Тъй като бройката на съветниците е една и съща, това щеше да се случи и в другия случай, ако Григорова беше станала кмет. Ето защо на втория тур с двама кандидати на посолството София действително нямаше избор.

Не обичам да казвам „аз казвах ли ви“, затова вместо това се надявам същите тези добри, но подмамени хора, да се обърнат към Ваня Григорова и да я питат защо ги предаде.

Що се отнася до Възраждане, нашата позиция не се е променила, няма и да се промени – както се вижда имаме наш кандидат и държим на него. Нещо, което няма как да се каже за БСП, за които отдавна е публична тайна, че водят разговори с ППДБ не само за София, но и за формиране на бъдещо управление в страната. Нали не сте забравили, че само допреди няколко месеца те управлявах заедно в коалиция в правителството на Кирил Петков?

Лошото е само, че след като този пореден политически полуфабрикат отиде в канала при предишните, политическите инженери от американското посолство подготвят следващите, които вече загряват на стартовата линия за подлъгване и измамване на българите. Например т.нар. президентска партия „3 март“, за която президента уж не знае, но и от която услужливо не се разграничава.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *