Ще правите ли коалиция с Радостин Василев?

радостин василев

Хора, вие сериозно ли ме питате за такова нещо?! Същият този (Радостин Василев), който преди беше известен като Руди Гела, сега вече като Руди Меча, беше министър на Кирил Петков. Той беше представител на „Има такъв народ“ – напусна ги. Впоследствие влезе в „Продължаваме промяната“, стана депутат от „Продължаваме промяната“, след което ги напусна и си направи собствена партия с … леко смешното име МЕЧ. Извинявайте, обаче това е единственият човек, влязъл в три партии в рамките на една година.  Той направи световен рекорд.

И освен това, ако оставим вече на една страна иронията, той беше представител на Кирил Петков като министър и като депутат.

Вие това забравихте ли го? И в крайна сметка, как е възможно да ме питате подобни неща? Не ви ли хрумва, че Радостин Василев всъщност говори това, което вие искате да чуете? Защо не гледате назад във времето?

Сега си представете, че аз съм бил в ДПС. След това напускам ДПС, правя „Възраждане“ и ви казвам, че всичко това, което е било, вече няма никакво значение: „Слушайте ме, защото аз от вчера вече съм нов човек.“ Няма такова нещо!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации! Вижте повече за моите позиции.

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “Ще правите ли коалиция с Радостин Василев?”

  1. Ваня Андреева

    Работите прекрасно, но разрешете да попитам: Намерихте ли си вече много и качествени заместници? Предполагам, че това би било здравословно за Вас.( Бих Ви казала- това да Ви е задача номер едно.)

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *