Колко крайни сме ние от Възраждане?

крайни ли са възраждане

„Възраждане са много крайни“. Нали сте чували това? Това е най-често употребяваната опорка по наш адрес от страна на американските медии и техните говорители. Нека видим някои от крайните искания на единствената българска политическа организация в парламента:

 1. Българската финансова независимост и българският лев да бъдат запазени.
 2. Ние българите сами да определяме външната си политика.
 3. Да няма бази на чужди войски на наша територия.
 4. Здравеопазването да е безплатно за всички здравноосигурени.
 5. Образованието да е еднакво качествено за всички българчета.
 6. Провеждане на политика за демографска регенерация и ревитализация на обезлюдените български села и градове.
 7. Приемане на закон за българския език, който да го закриля и подпомага.
 8. България сама да произвежда храните за своите граждани.
 9. Енергетиката ни да произвежда достатъчно ток за домакинствата и индустрията и да не се налага да внасяме.
 10. Да се спре безконтролното разграбване и изнасяне на българските природни богатства (метали, дървесина и т.н.) извън България.

Мога да продължа този списък с „крайности“ на Възраждане до безкрай, но ми е интересно вие какво бихте добавили в него? И колко „крайни“ може да бъдете в битката за оцеляването на нашата Родина?

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

3 коментара на “Колко крайни сме ние от Възраждане?”

 1. Стоимен Сърбинов

  Хора,българи Сега му е времето, българи! Сега или никога е момента България да извоюва поне малко повече суверенитет. Докато в Европа вони на тор, а европейските фермери и други протестират, докато САЩ са ангажирани с всевъзможни световни и най-вече вътрешни проблеми, докато в близкия Изток гори, а около Тайван се надига буря. Докато Русия е затънала в украинска кал. При подобна геополитическа ситуация през 1885г. направихме Съединението – Велико и чисто българско дело, на пук и под носа на великите сили. Сега е моментът, българи! Сега или никога!

 2. Георги

  Много ги търпиш,МНОГО.отдавна трябваше да копаят в мините,камъни да чукат,канали да копаят по 22 ч в денонощието а не да лежат по затворите като на курорт.И ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ,НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЪКНАТ НЕНАКАЗАНИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ СЛЕД 10.11.1989 Г…евреина паси,мангала костов трябва да бъдат едни от първите в урановите мини заедно с тагарев,денков,киро,асен,бойко,лорер,кунева- САМО ТЕЖЪК КАТОРНИЧЕСКИ ТРУД ЗА ТЕЗИ СПЕЦИАЛНО. На ПРЕДАТЕЛИТЕ ИМЕНАТА ВИНАГИ ГИ ПИША С МАЛКИ БУКВИ ЗАЩОТО ПРЕДАТЕЛЯ Е ПРЕЗРЯН ОТ ВСИЧКИ

 3. Делко Дойчев

  Повторете действия в си против ПЛАНДЕМИЯТА! Натиск верху правителството на ръка расстояние, макар и това да не е на 100% сигурност!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *