Не спираме да се борим за България!

АЕЦ "Белене"

В неделя по медиите излезе информация, че в АЕЦ „Белене“ ще идва украино-американско делегация, която ще настоява пред ръководството на НЕК двата наши атомни реактори да бъдат подарени на Украйна. След като проучихме детайлите около пазеното в тайна посещение вчера се постарахме да посрещнем подобаващо неканените гости.

Десетки възрожденци, водени от нашия плевенски депутат Ивелин Първанов, блокират украинците в представителството на НЕК в Белене. Те успяват да се измъкнат през заден вход и се отправят към централата, където обаче отново са пресрещнати от протестиращите от Възраждане. Наглите украинци, идващи с бус и кола на украинското посолство, се опитват да преминат през хората, като буквално едва не премазват някои от тях – пред безучастните погледи на охраната на централата. В крайна сметка украинците не са допуснати да влязат, а американците, междувременно научили за случващото се, въобще не посмяват да се появят.

Уважаеми сънародници, подготвя се крупен заговор за открадването на 1.2 млрд лв – на толкова са оценени двата наши реактори (макар и цената им да е поне петкратно занижена). Възраждане ще спре всякакви опити в момента това да се извърши, но за да спрем напълно и завинаги тази кражба, както и опитите за номинална продажба на реакторите, трябва да имаме власт! А властта в момента е в ръцете на българските граждани и на 9 юни те ще решат на кого ще я дадат! Гласувайте за Възраждане, за да спрем клането над българската енергетика!

Така повече не може!

Възраждаме България!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *