Всеки ден в България кацат самолети с нелегални имигранти от Австрия

нелегални имигранти

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Всеки ден в България кацат самолети с нелегални имигранти от Австрия – почти всички от тях осъдени престъпници и рецидивисти. До момента по наша информация в страната ни вече са заселени около 300 такива криминални елементи. Предстои да ни докарат поне още 2700, защото грубата бройка е около 3000. Тези 3000 престъпници обаче са само минимума – тепърва в България ще бъдат заселвани хиляди подобни субекти.

Добрата новина е, че идват избори на 9 юни. Избори за европейски парламент, които управляващите страшно много искат да скрият, ако могат, за да може да има ниска избирателна активност. Само така те биха могли да избегнат катастрофална загуба, причинена от Възраждане. Уважаеми сънародници, запомнете – имаме златен шанс да премахнем тази политика, заедно с нашите съюзници в другите европейски държави. Никой нормален човек в България и другите европейски държави не желае страната му да се превърне в криминална колония. Спечелим ли изборите, не само, че нито един престъпник няма да бъде допуснат в България, но и ще екстрадираме всички нелегални имигранти, понастоящем намиращи се у нас.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

2 коментара на “Всеки ден в България кацат самолети с нелегални имигранти от Австрия”

  1. Ваня Римпапова

    Г-н Костадинов, ще имат ли възможност българите живеещи в чужбина да гласуват на 09/06/24г. в съответните по места български посолства и консулства?

    1. Костадин Костадинов

      Здравейте, на изборите за Европейски парламент няма никакъв проблем да се гласува, но само в държавите от ЕС.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *