План за унищожение на България?

план за унищожение на българия

Днес реших да направя една провокация към вас, защото попаднах на изключително интересен исторически текст. Текст, който, честно казано, изненада дори мен, защото смятам, че съм достатъчно добре запознат с историческите факти, защото това, което прочетох, касае събития от преди десетилетия и съвсем други народи, но като го четеш, имаш чувството, че става въпрос за нас, българите. Става въпрос за следния текст, който публикувах днес сутринта и който може да бъде намерен на страница 136-та в ето тази книга. Книгата се казва „Война. Митовете на СССР 1939-1945“ от Владимир Медински. В интерес на истината, книгата е изключително увлекателна. Но, за това – после. Това, което ме впечатли особено много, беше следното – планът „Ост“, който предвижда изтреблението на руския народ и в частност на всички останали народи, които живеят на територията на СССР.

През 1942 г. е съставен този план от райхсфюрера на войските СС, подписан от Ерхард Ветцел, началник отдел по колонизациите, забележете, колонизациите, към Първо главно политическо управление на Източното министерство. Този документ стои до 1980 г. в немските архиви, когато за първи път е публикуван. Какво пише Ветцел вътре в този план на колонизационния отдел на Източното министерство, което се е занимавало с колонизирането на бъдещите германски територии на териториите на СССР?

Преди всичко този план се е занимавал с изтреблението на руския народ. Начинът, по който го е описал, е наистина много интересен. Той казва така: „Има много начини да се подкопаят биологичните сили на народа. Със средствата на пропагандата, особено чрез преса, радио, кино, листовки, кратки брошури, доклади и т.н., на населението трябва постоянно да се внушава мисълта, че е вредно да имат много деца. Да се изтъква колко много средства струва отглеждането на деца, какво може да се купи с тези средства, да се говори колко е опасно за здравето на жената раждането на деца и т.н,. и т.н.“ … Да се улесняват абортите, да се създава разделение вътре в обществото, да се внушава разделение между жителите на столицата и градовете, между жителите на градовете и селата, да се внушава национална омраза.

Каква е крайната цел?

Крайната цел е една – руският народ да бъде сломен, да го няма. Когато написах това откъсче от този план, който е доста по-дълъг и доста по-голям, оставих мястото на народа с многоточие, празно. И ви запитах: Кой според вас е този народ и за какъв план става въпрос, кога според вас е написан? Ако погледнете коментарите, които са в по-предходната публикация, ще видите, че има един единствен коментар, който предполага, че става въпрос за някакви Хитлерови планове относно СССР. Всички останали коментари, без изключение, говорят за плана „Ран-Ът“ по отношение на България.

Истината е, че всичко това, което е предвиждала нацистката военна машина (и Хитлеровата администрация) да направи в СССР, американската колониална администрация в България го провежда на територията на нашата страна вече 34 години. Разбира се, далеч по-рафинирано. Само че резултатите са брутални. Ако СССР по време на войната загубва горе-долу около 10-12% от своето население – това са 27 милиона души, към настоящия момент българската държава и българската народност загубиха 30% от своето население. Вярно, за 34 години, не за 5 години, но от друга страна по онова време в СССР бошува жестока, опустошителна, варварска, дивашка война – Великата отечествена война на народите на СССР, част от Втората световна война. В тази варварска, почти 5-годишна, война са избити повече от 10% от населението на СССР. При нас, без война, населението беше принудено да емигрира или заради унижаващите условия на живот и заради влошаващото се качество на здравеопазването една голяма част от хората, преждевременно напуснаха „белия свят“. За 34 години 30% от българското население изчезна от територията на България. Физически. Тоест всеки трети българин или се пресели на оня свят, или в чужбина. Всичко това, което германците правиха по време на Втората световна война, днес, техните достойни идеологически наследници – американците, може да кажем в по-широк смисъл – англосаксонците, защото тук влизат и англичаните, продължиха да правят, и то доста успешно.

Кой е обичал да си приписва чужди думи?

Между другото, като казах англосаксонците – англичаните, всички вие, предполагам, сте чували израза „желязна завеса“, нали така? Всички вие знаете, че според историците тази фраза за първи път е произнесена от известния като министър-председател голям английски политик –Уинстън Чърчил, в неговата реч, изнесена март 1946 г. в колежа на американския град Фултън. Той казва: „желязна завеса падна от Триест на Адриатическо море до Шчечин на Балтика“.Това всъщност е повторение на думи на Гьобелс, които са казани февруари 1945 година, т.е. една година преди това.

И отново, ако погледнем тази книга, която работи само и единствено с цитати, ще видим в коя точно реч го е казал Гьобелс. Гьобелс го казва на 25 февруари 1945 г. Точните му думи са: „Желязна завеса ще падне върху цялата гигантска територия, контролирана от СССР, зад която ще се унищожават народи“.

В интерес на истината, Чърчил е известен с това, че много пъти е присвоявал, да кажем деликатно, пък всъщност нека да си го кажем директно – плагиатствал е фрази, термини, включително и идейни постановки както от свои партньори, така и от свои противници – било на идеологическия и на политическия фронт във Великобритания, било навсякъде в Европа и по света.

Всъщност, това, което искам да ви кажа, е, че в момента в нашата страна, вече 34-та година, върви операция, която е същата като тази, която е трябвало да унищожи руския народ, само че сега се провежда по отношение на нас, българите.

Защо по отношение на нас българите?

Вижте цялото видео, за да разберете:

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “План за унищожение на България?”

  1. Див балканец

    Хитлер е бил абсолютен англофил. Цялата му нацистка идеология е копие на англосаксонските практики. Расовата изключителност, концентрационните лагери, разчовечването, превръщане на нормални хора в биомаса, сеенето на разпри и разкол у завладените народи.
    Всичко това за съжаление днес се прилага върху целият славянският свят. За огромно съжаление днешната Руска Федерация не е нито Руската Империя нито СССР, а е в по-голямата си част все още завладяна страна, където властва 6-тата колона на пост Запада.
    Планът ОСТ в действие. Не благодарение на Хитлер, а благодарение на горбачово-елцинската шлака, която нанесе повече щети на Русия и славянският свят от всички западни нашественици от тевтонците до нацистите взети заедно.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *