За поредното унижение на ППДБ и избора на подуправител на НЗОК

подуправител на нзок

Господин председател, за разлика от ПП-ДБ, „Възраждане“ е принципна организация и това, което сме казвали и защитавали в тази зала и извън нея, винаги си остава едно и също и не се променя. Поради тази причина, както не подкрепихме кандидата за председател на НЗОК, излъчен от ППДПС, както може би вече трябва да ги наричаме… Защото, въпреки очевидния разлом, който тук се очертава, между ППДПС от една страна, и ГЕРБ и ДПС от друга страна, все пак те управляват заедно. А е вече ноторно известен факт, че ПП-ДБ се превърна в една от най-долнопробните и унизителни марионетки на ДПС, които някога са били виждани в българската политика.

Това е много голямо унижение за избирателите, достойните и честни българи, които са излъгани от своите избраници. Тъй като ние не правим разлика между отделните кандидати, никога не сме ги подкрепяли. Никога не сме подкрепяли кандидат на правителство, няма да го направим и сега.

Обаче, от друга страна, виждаме две идеални възможности в тази ситуация. От една страна, съдейки по изключително острата реакция от страна на ПП-ДБ срещу този подуправител, който в един момент се оказва, че ще е виновен за бъдещите неуспехи на касата, макар че, както самите ПП-ДБ шизофренично признават, проблемите са много по-отдавна. В тази ситуация, шизофренично, според ПП-ДБ, ще е виновен за бъдещите неуспехи на касата не управителят, който е техен, а подуправителят, който очевидно не е техен.

Оставаме шизофренната логика на шизофрениците. Ние нормалните хора няма как да я разберем. Все пак обаче има един наистина много добър изход от така създалата се ситуация и това е подаване на оставка. Правителството трябва да подаде оставка веднага.

Вижте цялото видео в Телеграм и последвайте моя канал, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *