Протест в защита на историческата памет!

ПСА - протест

Вчера българската история беше транжирана с флекс. Управляващият фашистки режим залепи поредно позорно петно на челото на целия български народ. По-лошото е, че страната ни затвърди за пореден път позицията си на губеща в поредния световен конфликт. Ето защо ще припомня какво се случи с фашистите и нацистите след Втората световна война – за тях имаше трибунали във всяка една европейска държава, като най-важният от тях беше Нюрнбергския процес.

България ще има свой Нюрнбергски процес. Ще има присъди. И ще има осъдени. Има само едно условие за това обаче – българският народ да подкрепи Възраждане в борбата за освобождение на България от американската окупация. В противен случай страната ни ще бъде унищожена като Украйна, защото събитията у нас до тук почти напълно копират случилото се в Киев.

Днес ще бъда в 18 ч. пред паметника, символизиращ победата над фашизма, за да протестирам срещу фашизма и неговата съвременна проекция, евроатлантизма. Нека видим колко българи ще имат смелостта да дойдат, за да кажат – смърт на фашизма, свобода на народа!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “Протест в защита на историческата памет!”

  1. Много пъти казвате,че не трябва да говорим така за народа си.Но аз съм много гневна на този мой народ.Гневна,защото сме страхливци,егоисти,мързеливи.Ако има попфолк концерт-българина е там.Ако има футболен мач-българина е там.Ако има „купон“-той пак е там.Но каже ли се за протестен митинг-е,той е пред компютъра.Дава акъли от там.Чака някой друг да му извоюва победата.На избори не ходи да гласува,но след това следи работата на парламента,псува и критикува,и за всичко друг му е виновен.Нямаме вече мъже,а мижатурки.Нужно е всички да излезем,и заедно да унищожи триглавата змия!!!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *