Ще се боря за България докрай!

Вчера, на рожденият ми ден, избрах да бъда на едно от малкото места в България, където никога досега не бях ходил. Пътят беше часове с автомобил, после пешеходен преход от час и половина в едната посока и накрая стръмно катерене в последните метри, но си заслужаваше – светилище от времето на бронзовата епоха, наследено от траките и служило по времето на турското робство за хайдушко сборище.

България е пълна с подобни красиви и магични места и вчера, пътувайки до там и обратно, за пореден път се зарекох, че в нашата борба умиране може да има, но предаване няма да има! Няма да сме ние тези, които ще загубят тази прекрасна земя, късче от рая, взета назаем от децата ни! Ние ще сме тези, които не само ще я запазят, но ще я разхубавят и уголемят – за да има от кого да вземат пример нашите наследници!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

2 коментара на “Ще се боря за България докрай!”

  1. Ваня Римпапова

    Добре че Ви има!!! Бъдете здрав!!! Успеете ли, ще е успял целия народ!

  2. Чест Ви прави, всичко което правите, г- н Костадинов!
    Бъдете жив и здрав, все така вдъхновен и дръзновен! Докрай защитавайте каузата за свободна и мирна България! С Вас са много други, които надявам се, запалени от Вашата искра, да покажат съпричастност и истински патриотични дела! Както е казал великият Левски : Време е за помагане – сега!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *