Тагарев ще носи отговорност!

Тодор Тагарев

Уважаеми сънародници, министърът на отбраната на България, украинският служител Тагаренко, или Тагарев, както е по лична карта, беше в Съединените щати. Но това, че е отишъл да се подмаже и да докладва на своите господари във Вашингтон, в случая е без значение,  важно е друго. Важното е това, което каза там. Отивайки във Вашингтон, Тагаренко каза нещо, което е изключително зловещо. Той каза: „Трябва да премахнем от българските учебници по история всичко, което е свързано с признателност към Русия.”

Този изверг, еничар, този отцеругател, майкопродавец, този национален изменник, държавен изменник, този човек, който трябва да бъде съден за държавна измяна и ако се върне смъртното наказание за държавна измяна, трябва да бъде наказан с такова смъртно наказание, както и всички останали изменници на Републиката, не говори празни приказки, уважаеми сънародници.

Зад мен виждате ли какво е? Зад мен е празният постамент на граф Игнатиев, във Варна. Човекът, който е един от авторите на българския национален идеал. Когато казах, че е автор на българския национален идеал, в една от американските жълто-кафяви, т. нар. медии – „Дневник“, се подиграха, казвайки че съм се бил „предозирал“.

Кой всъщност предозира?

Сега ще ви кажа за какво „предозиране“ става въпрос. Тази паметна плоча показва българския национален идеал от края на 19 век – така, както е формулиран от граф Игнатиев. Това са границите на Санстефанска България, която е отроче на дипломатическата мисъл, на дипломатическия гений на граф Игнатиев. Санстефанска България, която почти напълно се доближава до българския национален идеал. Тя включва цяла Мизия, по-голямата част от Тракия и почти цяла Македония в границите на България. Единствените територии, които остават извън границите, са Северна Добруджа, част от Поморавието и част от Тракия. Почти цяла Македония е в границите на България. България има много голям излаз на Бяло море. Това според  „Дневник“, според тази американска фекална, т. нар. медия, това е „предозиране“.

Очевидно тези хора не се шегуват. Нарязаха на парчета Паметника на Съветската армия. Защо го направиха, въпреки че е незаконно? Знаете, ние водихме дело в Софийския административна съд. Спечелихме го.  Оказа се, че е абсолютно незаконно това, което правят, но по-интересно е защо го правят. Правят го, за да унищожат паметта. Уважаеми сънародници, паметник идва от памет. Когато няма памет, можеш да напишеш каквото си искаш. Можеш да напишеш, например, че България не е била под турско робство. Можеш да напишеш, че руснаците, идвайки тук, са ни окупирали, че те са ни изтръгнали насила от мирното съвместно съществуване с нашите братя османците, при което българската държава, българската народност най-вече, е изживяла небивал икономически и културен разцвет.

Между другото, това го пише вече в някои учебници по история. Пише, че по време на османското владичество, все още не пише присъствие, но пише османско владичество, българските земи изживели небивал икономически и културен разцвет.  Тези хора вече подменят историята. Те ще превърнат руснаците от освободители в окупатори. Точно поради тази причина тези паметници им пречат. Точно поради тази причина, подозирам и че все още извергът или извергите, които са разбили паметника на граф Игнатиев, не са открити. Макар че се намираме в центъра на Варна, в идеалния център на Варна. Просто по-голям център от това, здраве му кажи. Тук мястото е изключително посещавано, дори и в момента има много хора, камери има навсякъде. И все още, близо седмица след като беше извършено престъплението, извергът или извергите, които извършиха това нещо, не са намерени. Между другото, дори да ги намерят, знаете ли какво ще им се случи? Нищо!

Какво се случва вече в България?

Миналата година един друг изверг счупи тази плоча тук, т.е. той поруга българския национален идеал Санстефанска България и заля паметника на граф Игнатиев с боя. Знаете ли какво се случи след това с този изверг? Нищо! Съдът го оправда. Това не било хулиганство, това било политическа проява. А какво ще се случи , ако друг човек реши да удари някой друг паметник? О, тогава вече е много сериозно престъпление.

Аз не одобрявам посегателствата върху паметници. Без значение какви са те. За мен паметникът е паметник. В София обаче има един изключително спорен и грозен, най-вече грозен, паметник на т. нар. Света София. Казвам така наречена, защото този паметник няма нищо общо с православната иконографска традиция. Този паметник вчера е бил поруган от друг човек, който е отишъл да разбива нещо с чук.  Познайте какво се случва на човека. Веднага, моментално е арестуван. Сигурен съм, че ще бъде осъден. Все още не мога да съм убеден, но така или иначе ще има дело. Мога да изкажа обосновано предположение, че няма да има толкова, как да кажа, добро отношение към него. Когато един друг изверг миналната година беше поругал Паметника на Съветската армия, той беше поканен по абсолютно всички телевизии. Показаха го като национален герой. Защо сега по телевизиите не канят този, който посегна  на паметника на т. нар. Света София?

Но да продължим. Паметникът на Съветската армия се премахва, за да се покаже, че едва ли не България е била окупирана. Нищо подобно! Знаете ли, че в България по време на т.нар. окупация има по-малко от 2000 съветски войници и то само за 2 години? Знаете ли, че вече близо 20 години на територията на нашата страна има повече от 5000 американски войници? Това какво е? Не е ли окупация? Само че за тях не говорим като за окупатори. В крайна сметка България беше победена държава по време на Втората световна война. И защо беше победена? Защото бяхме съюзник на Хитлер. Ако приемем, че Съветската армия е окупатор, това означава, че германските, т.е. нацистките войски, по това време са наши съюзници, може би трябва да се издигне на мястото на Паметника на Съветската армия паметник на Вермахта. Най-вероятно и това ще стане. Или паметник на Хитлер направо. Затова се махна Паметникът на Съветската армия, за да се изтрие паметта за това, че България наистина е била освободена от фашистката заплаха.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “Тагарев ще носи отговорност!”

  1. Това издевателство за България няма да го позволи българина😡Ще стане страшно за изменниците😡Ще фърчат глави скоро🍀🇧🇬🍀🇧🇬🍀❤️

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *