Трябва да спрем башибозука!

трябва да спрем политическия башибозук

Уважаеми сънародници, декларацията на Възраждане е насочена към вас, не е насочена към хората в тази пленарна зала, защото всъщност тази пленарна зала не заслужава отношението, което би следвало да изразим ние, тъй като тя вчера беше поругана от един развилнял се Башибозук. Башибозук, който си мисли, че притежава държавата. Башибозук, който превърна една част от присъстващите тук депутати в техни ибрикчии. В техни подлоги, ако искате може да използваме български израз.

Това, което се случи вчера всъщност не се случва за първи път, но наглостта на Башибозука беше наистина много голяма. Ние видяхме такива подобни сцени и преди 10 години. Когато Башибозукът на ДПС постави в ситуацията, в която сега в момента е поставил ППДБ и ГЕРБ, тогава беше поставено БСП.

Имаше едно правителство на Орешарски, което всички знаем как безславно завърши. Всъщност, винаги така безславно са завършвали и политическите карери на тези, които са заставали пред или зад башибозука на ДПС. Българските граждани това не го прощават. Още повече вчера те видяха как башибозукът на ДПС се отнася към народни представители. Със заплахи за убийство и посягане. И всеки един български гражданин си задава въпроса, „Ако този башибозук действа така в народното събрание към народни представители, как ли този башибозук се отнася към обикновените български граждани“?

В районите, в които башибозукът управлява вече 34 години. В районите, в които башибозукът коли и беси, може би далеч не виртуално и далеч не… нереално, а истински. За тези въпроси, отговорите ще ги дадат българските избиратели, когато идват следващите избори. Но по-важното е друго. Този Башибозук в момента се е самопровъзгласил за конституционно мнозинство. Защото в Башибозука влизат и ППДБ и ГЕРБ. По същия начин. По-неравнопоставено, разбира се.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

2 коментара на “Трябва да спрем башибозука!”

  1. Ивайло

    Позорът на дженgърофашuстката сбирщина нараства с всеки ден. Колко още ще ги търпим тези негодници?

  2. Георги

    Това прасе пеевски нещо се самозабрави,може да заплашва само в дпс щом му се връзват.НА НАРОДА НЕМОЖЕ ДА СЕ КАРА И ЗАПЛАШВА,ЧЕ КАКТО СЕ МИСЛИ ЗА НЕЩО,ЩЕ ПРЕВЪРТИ НЯКОЙ ОТ НАРОДА И ЩЕ ГО ЗАПОЗНАЕ С НЕЩО БОЛЕЗНЕНО

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *