Кой „интересен“ субект изпълзя на 3 март на Шипка?

атанас семов на шипка

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

3 март беше тъжен ден за българските евроатлантици. Българският народ заби звучен шамар, да не кажа юмрук, в мутрата на българските еничари, отпразнувайки с цялата си гордост и радост Освобождението на България от турско робство. Еничарите, не може да им се отрече, направиха всичко по силите си, за да опорочат празника – медиите им не казаха от какво сме се освободили и кой ни е освободил, пак по техните медии дадоха свобода на българомразието си най-отчаяните и долнопробни отрепки, които България е виждала за последните 1400 години, за да храчат по адрес на злокобната за тях дата 3 март. Освен това ППДБ организираха няколко платени провокатори, чиято цел беше да предизвикат скандали и сблъсъци на честванията. Всичко това обаче изтече в канала – никой не обърна внимание на жълто-кафявите „медии“, а единствено полицията спаси провокаторите от народната любов.

Един субект обаче надмина всички. Субект, който има наглостта да се появи на Шипка като официално лице. Субект, който години наред изгражда публичен образ като борец за демокрация и защитник на референдуми, но който гласува срещу провеждането на референдума за защита на българския лев. Този субект е Атанас Семов, съдия в конституционния съд – един от тези 11 съдии, изгаврили се с българския народ и изхрачили се в лицето на 604 000 души. Колегите му съдии поне стояха като мишки в дупките си на празника, но този човечец има наглостта да се появи на Шипка и да опорочи свещения връх с присъствието си. Впрочем това лице от известно време е сменило каузата си – вече се бори против фалшификацията на историята ни в българските учебници. Това е много притеснително, защото означава, че в най-скоро време ще се изгаври и с тях, вероятно обяснявайки, че от османското присъствие ни е освободила Украйна.

Нищо. Ние не сме забравили кой погази и потъпка конституцията. Съд ще има както за престъпниците депутати, така и за престъпниците съдии. Крайно време е да има съд и за Конституционния съд!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *