Възраждане ще участва на международна среща по покана на „Идентичност и демокрация“

идентичност и демокрация

Делегация на Възраждане, водена от лидера на партията Костадин Костадинов, ще присъства днес и утре на лидерска среща на партиите, членуващи в семейството на „Идентичност и демокрация“ (ИД), които са четвъртата по големина сила в Европейския парламент (ЕП), съобщиха от пресцентъра на партията, предаде БТА.

Срещата ще се проведе във Флоренция и на нея ще присъстват Герт Вилдерс, Матео Салвини, Марин Льо Пен и други от лидерите на консервативните партии в Европа. На нея ще бъдат обсъдени потенциални възможности за сътрудничество на европейско ниво, както и предизвикателствата пред европейския континент, които поставят под заплаха съхранението на европейските държави, традиционните християнски ценности и цивилизация, посочиха още от партията.

Делегацията на Възраждане ще присъства на срещата по покана на ръководството на „Идентичност и демокрация“. БТА припомня, че в средата на юни лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов беше на двудневно посещение в Бундестага за среща с ръководството на „Алтернатива за Германия“. Костадинов проведе срещи с Тино Крупала, председател на партията и парламентарната група на „Алтернатива за Германия“, както и с членовете на „Алтернатива за Германия“ от комисиите по енергетика, икономика и международни отношения.

Последвайте моя канал в Телеграм, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации. Не пропускайте и най-новото от моя блог.

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *