Накъде ни водят русофобите със закриването на руското консулство във Варна?

руското консулство във Варна

Оказва се, че всъщност българското правителство предприема поредица от ходове и действия, които имат една много простичка цел.

Накъде ни води правителството?

Целта на правителството е, ако е възможно да се прекратят изцяло дипломатическите отношения между България и Русия. Това се прави на първо място. Изхвърля се консулството от неговата сграда. След това се прави всичко необходимо, за да не може консулството да намери нова сграда, тъй като в крайна сметка, то трябва някакси все пак да може да функционира. Миналата година помните, че Американското правителство в София, на Кирил Петков тогава и други подобни субекти (Доносническа България), изгониха повече от 70 служители от Руското посолство. Целта беше и продължава да бъде да се направят максимално широки усложнения в отношенията между двете държави, за да може отношенията да бъдат скъсени.

Правят се провокации след провокации към руснаците и ако тръгнем да разсъждаваме, всъщност следващата стъпка каква ще бъде? Първата беше изгонването на 70 руски дипломати. Следващата стъпка беше с изгонването на руските свещеници от посолството на руската църква в България, защото това, което многократно се скрива в медиите, е, че не бяха изгонени просто представители на руското духовенство в България, а беше изгонен руският църковен посланник, защото всяка една църква поддържа такова свое собствено църковно посолство, което се нарича подворие в столицата на другите православни държави.

Примерно, ние имаме в Букурещ българска църква и в София румънската църква пак има своя собствен храм. Съответно, след като направиха това, започнаха да действат и в посока конфискация на руската църква. Видяха, че това не е възможно към този момент. И другото нещо, което паралелно с него започнах да правят, е изгонването на Руското консулство от Варна. Не е ясно дали Руското консулство ще продължи да функционира въобще във Варна и в този ред на мисли следващите стъпки, които очевидно смятат да предприемат американските марионетки от правителството на ППДБ, ДПС и ГЕРБ е да закрият, може би, дейността въобще на Руското посолство в България, с което ще предизвикат скъсване на отношенията.

Защо се прави това?

Всичко това се прави с една много простичка цел. България трябва да бъде вкарана във войната срещу Украина. Това е истината. Тоест, не войната срещу Украйна, войната в Украйна срещу Русия. Както направиха с украинците, които започнаха да воюват с руснаците и да се избиват един други за американските геополитички интереси. Така ще искат да направят и с нас.

Защо Варна?

Варна е изключително важна поради простата причина, че това е един от най-големите и близки градове до Украйна и до Русия едновременно, в който освен това има както руска, така и украинска диаспора. Целта е да бъдат накарани руснаците да намразят България, като им се обяснява през цялото време, разбира се, че правителството на България предприема вражески действия към тях.

Какво можем да направим?

Тук е момента, в който обаче пък ние българите трябва да кадаме седното нещо. Правителството на България в момента представлява американския посланник, представлява престъпни елементи като Делян Пеевски, представлява хора, които са, може да се каже, все още на свобода, но трябва да изгният в затвора, като бивши министър-председатели – Борисов, Петков и други подобни, като сегашния Денков и всяки още други декласирани криминални елементи, които наистина трябва да изгният в затвора за държавна измяна до края на дните си. Това правителство не представлява българския народ!

Още повече, че на последните избори всъщност хората, които са гласували за него, като имаме предвид, че една голяма част от тях са купени, манипулирани, заплашени, са не повече от 18% от всички български избиратели. Останалите 78 или не са гласували, или не са гласували за тях. Предизвикателството пред нас е в момента, дали ние ще успеем да направим така, че да променим цялата тази ситуация, защото не трябва да позволяваме на антибългари, на еничари, на хора, които защитават чужди държави и се отчитат в чужди посолства да продължават да ни представляват пред света.

Шансът за България

На 29 октомври имаме избори. Ако на тези избори Възраждане стане втора политическа сила и ние направим така, че да можем да представляваме вече една голяма част от нашия народ, такива ходове, които в момента се предприемат, няма да бъдат допускани.

Защото мястото на националните предатели е в затвора, а не в министерските кабинети, не в депутатските кресла. И ние от Възраждане ще направим всичко необходимо, за да могат да получат възмездие за своите престъпления. Разбира се според закона и според всички възможни законови средства и механизми. Така, че това, което може да се каже е едно, и то е много просто. Изберете Възраждане, за да не допуснем България да бъде вкарана в война. На тези избори ние отиваме като на референдум. Война или Възраждане. Това са двата варианта. Или ние българите, или националните предатели. Направете своя избор. Аз съм го направил с Възраждане, с номер 42, на 29 октомври.

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *