Германци, събудете се!

0,,18869748_303,00
Това са новите германци, според американското списание „Икономист“. Другите били „биогерманци“, раждали малко и трябвало да погребат кръвната си идентичност.

Списание „Икономист“ веднъж в годината издава приложение, наречено „Светът през…“, като в него са поместени прогнози за бъдещото развитие на света през новата година. Изданието е уникално. В него не  се говори за прогнози, които биха могли да се случат, а за неща, които ще се случат. Менторският и назидателен тон лъха от всеки ред във всяка публикация, като най-важното е, че се внушава усещане за необратимост на процесите. Американският издател на „Икономист“ (списанието по документи е английско и е базирано в Лондон, но изцяло следва американската политика) е решил, че така ще се развива светът през следващата година, и вие нещо друго не може да направите, освен да се подчините на заповедите, т. е. прогнозите на американците.

Понеже те отдавна не се церемонят с когото и да е, не представлява изненада една статия, която е посветена не на кого да е, а на германците. Не на Германия като държава, а на целокупния германски народ. На него, според „прогнозата“, или по-скоро предписанието на тази статия, му е писано да изчезне през 2016 г. Не вярвате ли? Вижте какво пише авторът Андреас Клут, виден германски безродник, американски слуга и поради тази причина шеф на бюрото на списанието в Берлин.

Първо, той въвежда нов термин – биогерманци. С него той обозначава германците от германски произход (да, абсурдно звучи, но е факт), защото прилагателното volkish (народен) запазвало „глупавите расистки асоциации с нацизма“. Следователно, ако в Германия използваш думите народ и народен, вероятно си неонацист. Второ, според него Германия била „лишена от въображение без своите чуждестранни влияния“ и дава пример с Бундестима, носител на световната купа по футбол през 2014 г. В него имало поляци, турци, араби, албанци и ганайци, въобще все хора, без които очевидно Германия би била „лишена от въображение“. Горките скучновати Бекенбауер, Матеус, Румениге, Клинсман, Фьолер и прочие лишени от въображение биогерманци. Но да не се отклоняваме. На трето място, Клут отсича, че „биогерманците раждат твърде малко деца“. Затова новите германци, „които днес оставят отпечатъците са като емигранти, след време ще издържат възрастните биогерманци и ще плащат данъци, да финансират социалната държава“. Идеално, нали? Биогерманците на раждат, затова ще си внесем ГМО германци. Само дето не ги нарича ГМО, а „нови“ германци.

Е, американският германец вижда и един проблем – дали мюсюлманите, които са основните „нови германци“, ще приемат ценностите и социалните норми на биогерманците като „сексуално равенство, светски ценности и историческата вина спрямо Израел“. Тук Клут открива нова обществена и морална категория – измисля нещо, което нарича „историческа вина“ (каквото и да представлява то), и го вменява като социална норма на цялото германско общество. Ако не знаете, да го знаете – в Германия вината е социална норма и е задължителна за всички. Интересно би било да разберем дали американците изпитват историческа вина към Япония заради атомните бомбардировки над нея, но уви, в този брой на „Икономист“ не пише нищо по въпроса.

Най-зловещото обаче в цялата статия е оставено на финала. „През 2016 г. Германия ще трябва да приеме такъв закон, защото… страната се е превърнала в имигрантска държава – земя на надеждата и възможностите за мнозина, които в замяна осигуряват жизненост на застаряващото германско общество“. А сега се дръжте здраво – „Понятието „кръвна идентичност“ бе погребано отдавна. През 2016 г. германците ще го направят и формално. И ще го направят с високо вдигната глава“.

Прочетохте ли го? Американците нареждат – първо приемате закон за узаконяване на емиграцията, после погребвате идентичността си. При това я погребвате с гордост. Формално, защото и без това отдавна сте го направили.

Аз не съм германец. Българин съм. Но като европеец, като гражданин, като човек не мога да не кажа – германци, събудете се! Събудете се, по дяволите! Събудете се и се дръжте достойно, бъдете горди наследници на вашите предци, които изградиха заедно с романските и славянските народи основите на европейската цивилизация. Стига сте търпели да ви мачкат и да ви командват отвън. Бъдете независими, бъдете свободни, търсете свободата си и се борете за нея! Европа има нужда от вашата сила, от вашата воля и от вашия разум! Не виждате ли, че четат вашия некролог? Малко ли са ви милионите имигранти, с които ви заливат нарочно, за да ви подчинят и претопят окончателно? Събудете се от 70 годишния сън и се борете! Или приемете съдбата, която ви готвят.

Изборът е ваш, но последиците ще са за цялата европейска цивилизация.

 

 

 

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

4 коментара на “Германци, събудете се!”

 1. Влади

  Сезирайте компетентния служител Негово Светейшество католикос Карекин II Нерсисян върховен патриарх на всички арменци. Недоволните германци могат да се обърнат към Негово Високопреосвещенство архиепископ Карекин Беджиян архиерей на епархия Германия на Арменска Апостолическа Църква.

 2. Симо Петков

  А не могат ли да сезират, освен арменския поп и един норвежец-Андрерш Брейвик?

 3. Американците са ги превзели отвътре,като са си построили десетки казарми,знам го от личен поглед,тъй като работих в две от тях

 4. ВЪЗРОЖДЕНЕЦА

  Всички незакони арабски „мигранти“, незабвенно да напуснат България! Ако ако има „редовни мигранти“ с „редовни“ документи, тогава те непремено трябва да спазват стриктно българските закони и българския общтествен ред. Ако не им харесва това законо пребиваване в страната ни да напуснат България. Стига с Мулти-Култи глупости, щом като те не разрешават строенето на Христиански черкви и манастири в техните държави, тогава и те нямат право да строят молитве!ни ислямски храмове в Християнска Европа!
  Разберете Господа политикани, лова не е „миграция“ на бедно население, това е планирано завладяване и унищожение на Европейскат цивилизация и култура, и спасението на на България и на Европрейския континент зависи само от самте нас, и то първо да отстраним от власта болните мозъци на така наречения „мулти-културализъм и нео-либерализъм“ от цяла Европа и да съсредочин цилите си за спасението на самата Европа. Нека Светите покровители на самата Европа Св Св.Кирил и Методи, Св, Патрик Ирландски, и Св.Тервел Цар Български да спасят и в този пореден път Европейската цивилизация и самата България от новата застрашителна напаст

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *