Европейският съюз и смяната на времето

Европейският съюз в една снимка.

– Кредит може ли да получим?
– Не!
– В Шенген да влезем?
– Не!
– Електричество да изнасяме?
– Не!
– Нали вече сме в Европейския съюз, какво може?
– Можете да си направите гей-парад…

Знаете този виц, нали? Той показва същността на ЕС само с няколко изречения. От скоро обаче към последното изречение може да добавим и още едно. Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер великодушно разреши на страните от съюза самостоятелно да решат дали да продължат да преминават към лятно часово време през пролетта, или да останат за постоянно в зимното. Да обобщим – нямаме право да решаваме дали да приемаме или не нелегални емигранти на своя територия. Нямаме право да решаваме с кого да се договаряме за външните ни транспортни и газови коридори. Нямаме право на самостоятелна търговска политика. Насила ни тикат към приемане на еврото и скоро няма да имаме право и на самостоятелна българска валута. Но за сметка на това имаме правото да решаваме дали да сменяме времето или не!

Между другото това пък ще даде идеален повод на целокупната европейска дендро-философска паплач да се отдаде на бурни спорове за и против смяната на времето, докато през това време Европа мирно и тихо ще продължава да се ислямизира и арабизира. Е, от време на време ще има някой и друг атентат на поредната обзета от амок арабела, взривила се случайно с викове „аллах акбар“ на някое оживено европейско място, но какво значение има това на фона на епохалния въпрос за смяната на времето? Колко е пълна трагедията на умиращото европейско общество става ясно, когато се припомни фактологията около въвеждането на лятното часово време. Смяната на времето се появява през 1979 г. с идеята да облекчи европейските работници, осигурявайки им повече светли часове за работа и почивка, а покрай това да спести и малко количество от използвания за осветление ток. 40 години по-късно явно европейците вече не работят и им е все тая кога ще се трудят и кога ще почиват. Лично на мен пък ще ми е интересно да видя как ще стане така, че в средата на лятото слънцето ще залязва в 18.30 ч. Но както и да е, да не се занимаваме повече с тази откровено дебилска история…

Такива ми ти работи с Европейския съюз. Това нещо отдавна се е превърнало в дегенерирал мутант, нямащ нищо общо с първоначалния си замисъл. Няма как Европа да се превърне в държава, при това контролирана уж от шепа хронични алкохол…, т. е. ишиастици като Юнкер, а на практика от наддържавни и паракорпоративни структури, граничещи с мафиотски организации. Просто няма да стане, и точно поради тази причина уродливия мутант се е насочил към своя разпад и край, като при това вече буди само присмех и съжаление. Нали знаете как е по-известен вече той? Не Европейски, а Еврогейски. Днешният Европейски съюз няма нищо общо с Европа и е най-големият враг на европейската цивилизация, а в по-широк смисъл дори и на християнството. Крайно време е ние европейците да изберем в какъв континент искаме да живеем за в бъдеще – християнска Европа или мулти-култи миш-маш Еврабия.

 

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

1 коментар на “Европейският съюз и смяната на времето”

 1. Михаил

  Те християнските ценности побягнаха от Европата доста отдавна. Но и България по време на Възраждането си не се загрижаше много за тях. През Възраждането например за християнските ценности можеше да се пише например така:

  „че страх от бога било начало
  на сяка мъдрост… Туй е казало
  стадо от вълци във овчи кожи“

  Че страхът Божи е начало на премъдростта и висша добродетел, това го пише в Библията, при това не на едно и две места, следователно според християнството източникът е Светият Дух. Иначе антиробската реторика в стихотворението е ясна, но не е добре да преминава в антихристиянска истерика.

  Освен това за християните едно ей такова отношение към християнски светец е недопустимо:

  „свети Гергя – божи разбойник…
  Бездушен, глуп, изгнил покойник“

  А страхът Божий и почитта към християнските светии явяват ли се ценности за днешните патриоти?

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *