Как да спасим Великобритания от напускане на ЕС?

13522407_10206668324290080_864381797_n (1)

Притеснен съм. Вече няколко часа откакто Великобритания не е в Европейския съюз, а Росен Плевнелиев все още не и е обявил война. Не е хубаво така, все пак той каза, че ако Великобритания напусне, ще има война. Сега, ако си държи на думата, трябва да заповяда на българската армия да прати кораба, самолета и въртолета, както и танка (него през тунела под Ламанша), за да освободи бедните британски путинофили от заблудите им и да ги върне в правия път. В крайна сметка ние имаме традиции в оказването на братска помощ. През 1968 г. именно Тодор Живков е човекът, който предлага на СССР да организира окупацията на Чехословакия по време на Пражката пролет. Или ако няма да има война, поне някакви санкции да им въведем, както на Русия. Нали и там всичко беше пак заради референдум, само че в Крим?

Обаче ме е яд. Като не разбират британците как да правят референдуми, защо въобще ги организират? Я да ги управляваше ГЕРБ – щяха да им организират такъв референдум, че 102% щяха за гласуват за ЕС, а Камерън щеше да свали кралицата и да стане крал. В случай пък че искат да ги управлява кралица, пак нямаше да имат проблеми – от Плевнелиев би излязла страхотна монархиня. Но уви, нямат този шанс.

При все това все още не е късно. Все още бедните островитяни могат да бъдат спасени. Все още могат да си поканят български политици и те ще поправят стореното – Сергей Станишев ще им обясни, че е безотговорно да се дава право на хората да гласуват за такива неща, Радан Кънев ще им каже, че всъщност Путин е организирал всичко и е платил референдума, Соломон Паси ще вземе повод от думите му и в името на мира ще поиска превантивен ядрен удар срещу Русия, Иво Инджев ще нарече всички гласували за излизането от ЕС рубладжии, Александър Йорданов ще направи списък с путинофилите в страната, като ще почне с Елизабет II и Дейвид Камерън, защото са свикали референдума, Асен Генов ще организира протест срещу референдума, защото е бил фалшифициран, Бойко Борисов ще каже, че резултатите на значат нищо, важното е да сме живи и здрави, след което Цветан Цветанов ще организира нов референдум и всичко ще си дойде на мястото. Защо ли? Ами защото щом Цветанов организира избори, отсега можем да кажем какъв е резултата. Дано само да не се обърка и по навик да не пише ГЕРБ на бюлетините, че ще стане леко конфузно.

С две думи – не е късно. Все още може да се поправи стореното, преди моретата да пресъхнат, земята да се разцепи, а небето да се стовари на главите ни в резултат на небивалото бедствие за евроатлантическото човечество – излизането на Великобритания от ЕС.

Сподели поста:

Свързани статии

6 коментара на “Как да спасим Великобритания от напускане на ЕС?”

 1. Ангел Ангелов

  Браво бе , г-н Костадинов , хареса ми написаното от вас . Само не мога да си обясня защо се скатахте политически . доста Ви търсих –исках да говоря с Вас по един особен въпрос ,но Вие с просто смъртни май не разговаряте . Надявам се все пак да имам тази възможност , някой ден !2

  1. Костадин

   Телефонът ми е качен в интернет, а в блога може да се свържете с мен и по мейл. Не си спомням да сте ме търсили, още по-малко пък да съм се „скатал политически“:) Вие сам си изберете как да общувате с мен.

 2. Точна статия , след време в учебниците по история като прочетеш какви изроди са ни управлявали сега , всеки читател бил си задал следния въпрос , “’Как подяволите хората са го търпяли това , аз ако живеех тогава щях да ги избия всички тези долнопробни предателски лайна “ а в сегашието няма нито един който да се изправи срещу тази сган . Дори хитлер се оппитват да го убият офицери и генерали от неговата армия , като хитлер по това време е бил като идол-бог за германците . Част от военните виждат до къде ще доведе германия и се опитват на няколко пъти да го елеминират. В България няма човек който дори да е наплюл бойка или някой от другарите му . Българите са по склонни да се самоубият от колкото да накажат злото

 3. Стефан

  Добре казано,
  Мисля, че имаме нужда от такива нации, които уважават вота на гражданите си и го прилагат. И също мисля, че България последна ще напусне ЕС тъй като тогава нашите клакьори няма да има какво да лапат. А относно мозъчният им багаж – само ги чуйте как се вайкат…….за себе си.

 4. Хареса ми! 🙂 Благодаря на автора за удоволствието, което ми достави, четейки написаното. Много точно казано!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *