Караянчева, ти въобще не си глупава паДка! Ама хич!

Помолена да напише думата на 2019 г. в студиото на Дарик радио в София, председателката на Народното събрание написала БрекзиД. Да, не е грешка, написала го е с Д, не с Т.

Караянчева, ти въобще не си глупава паДка! Ама хич!

И да ви кажа – не е смешно! Същата тази особа стана известна с това, че според нея китайската столица Пекин всъщност се намирала във Виетнам. Бившият председател на ГЕРБ Цветан Цветанов пък пишеше стаЛбилност, вместо стабилност, и бъркаше аутизъм с алтруизъм. Управляват ни тежко неграмотни, откровено прости хора, излъчващи и налагащи агресивната си простащина на цялото ни общество. Ето защо ние, ставащите все по-малко като количество нормални хора, сме длъжни да свалим този престъпно-просташки режим. Стига сме гледали безучастно как превръщат демокрацията в идиокрация. Бездействието ни прави съучастници. Ние от Възраждане се борим, не спираме да се борим, можем да се борим, но само ние сами не можем да се преборим! Трябва ни помощта на всеки един разумен българин!

п.п. и все пак тези типове поне могат да пишат. Замисляте ли се обаче, че никога досега не сме видели Бойко Борисов да пише?

п.п.п. и все пак нека прекратим този хейД по адрес на шеВката на нашия парламенД. Все пак избирателите на ГЕРБ, както казва Бойко Борисов, са прости хора, така че е нормално да си избират прости хора да ги управляват. Лошото е само, че покрай тях управляват и нас…

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

1 коментар на “Караянчева, ти въобще не си глупава паДка! Ама хич!”

  1. Даа, така е, такае било и пак така ще бъде!
    Този който не става за нищо „наш човек“ става началник (човек с начално образУвание) или политик, за да може да руши това което кадърните създават!
    Помните ли „Меракът на чичо Денчо“?
    Или милиционера от стария виц написал: „човеко е прозд опутете го. Панаот“
    Благодаря че ви има и ме развеселихте!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *