Нетолерантността на толерантните, или как Фейсбук неусетно се превърна в Гейбук

  Според родните хомосексуалисти, както и според стандартите на фейсбук, тази снимка е проява на хомофобия и съдържа омразна реч. Поради тази причина публикациите, съдържащи този материал, масово се трият в социалната мрежа, а потребителите, които ги споделят, биват блокирани от администраторите на фейсбук.

В началото на декември няколко български града бяха ощастливени с билбордове, които правеха открита реклама и пропаганда на хомосексуални отношения. Оказа се, че зад тях стои неправителствена организация под името „GLAS” – абревиатура означаваща “Gays and lesbians Accepted in Society” (хомосексуалисти и лесбийки приети в обществото), чийто партньори са Българският хелзинкски комитет, посолството на САЩ в България, София Прайд, ILGA-Europe и световния технологичен гигант „Майкрософт“. Въпреки тази впечатляваща подкрепа обаче организацията получава финансиране от Европейския съюз за своята кампания под мотото „Различни хора, равни права“ в размер на почти 400 000 лв.

Присъствието на тези билбордове, целящи откровена провокация към българското общество, естествено предизвика остра негативна реакция и повечето от тях бяха бързо свалени. Така или иначе обаче провокацията не беше забравена. Възраждане реши да отговори с друга кампания, насочена в коренно противоположна посока – към пропагандиране на традиционните и нормални човешки ценности, семейството и децата. Билбордовете, направени от организацията, показваха едно обикновено нормално българско семейство с три деца и натъртваха, че не са спонсорирани от Европейския съюз.

Тази кампания обаче предизвика вълна от неистова омраза сред „борците“ за „равните права“ на „различните“. Под публикацията в страницата на Движение Възраждане във фейсбук се появиха такива коментари, които биха засрамили дори и най-големия мизантроп. Нека видим някои от тях (запазен е оригиналният им правопис):

       Veronika Neva: стискам палци да изчезне българската нация!

       Angel Dzham: Имам връзка с момче, не искам деца. Семейството е отживелица.

       Peter Dimitrov: Жалко, че вече няма османски султани. Те са били с по над 10 деца и са пазели родината си. Малшанс!

       Krasimir Karamanоf: Държавата ВИ умира

       Атанас Величков: Бе има нужда и тая глупост да бъде унищожена. Трябва да се погрижим за изчезването на тези билборди, както биха сторили едни истински „деца на Сатаната“, както бяхме наречени от една варненска лелка, не мислите ли? 🙂

Но не е само това. Защитниците на хомосексуалните права и свободи не се поколебаха дори да се изгаврят по най-циничен начин с българското семейство от снимката, като по най-вулгарен начин си позволиха да поругаят дори и децата от снимката, всяко едно от които е малолетно.

Начинът, по който защитниците на правата и свободите на хомосексуалистите са се изгаврили с нормалното българско семейство.

Най-невероятното от всичко е, че докато тази снимка необезпокоявано живее свой собствен живот във Фейсбук (дори има официално събитие, призоваващо за унищожаване на билбордовете със семейството), други снимки, показващи оригиналните билбордове на Възраждане, са сваляни от мрежата, а тези, които са ги публикували са блокирани, защото не отговаряли на „стандартите на общността“. Излиза, че според стандартите на общността може да публикуваш хомосексуална пропаганда, да се гавриш с нормалните семейства, да оскверняваш деца (което е наказуемо според българското законодателство), но не може да публикуваш снимка на нормални семейства. Да питам – кога Фейсбук се превърна в хомосексуална общност, и откога хомосексуалистите се превърнаха в по-големи фашисти и от Хитлер и Мусолини, взети заедно? Да не би да сме изтървали някоя световна хомо-революция? Кой точно реши, че ненормалното е нормално, а нормалното трябва да се забранява и преследва? И кога точно Фейсбук стана Гейбук?

Изводите ми от коментарите, които публикувах, като при това подчертавам, че тук са само една малка част от най-безобидните (псувните, клетвите и проклятията на толерантните защитници на правата и свободите на хомосексуалистите дори не съм ги чел докрай, бяха десетки), са следните:

1. Търсещите толерантност показват адска нетолерантност.
2. Тези които обясняват що е то любов, сеят омраза.
3. Загубили са всякаква родова и народностна идентичност.
4. Притежават всички външни белези на секта – фундаментализъм, радикализъм, омраза, злоба, отричане на различното мнение.
5. Имат тежки комплекси, свързани с традиционните ценности – семейство и деца.
6. Координирани са от грантов център, ръководен от чужбина.
7. Уж „различните“ дискриминират и себе си. Според някои от тях и големият български актьор и певец Мариус Куркински е хомофоб (автохомофоб?!?), само защото има различно мислене от тяхното.
8. Младите хора, облъчени от българофобската хомосексуална пропаганда губят желание да създават семейства и да отгледат поколения.

В заключение – ние, нормалните българи, не изпитваме омраза към тези наши сънародници, които са различни от нас. Кой какво прави в спалнята си, стига да е със съгласието на партньора му, си е изцяло негова работа. Същото нещо обаче не може да се каже за обратната (в буквалния и преносен смисъл) страна – тя умира от желание да разкаже на целия свят за това какво прави в спалнята си, като при това изпитва неистова омраза към всеки, който не ръкопляска на това нейно искане. Изводите всеки може да си ги направи сам.

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

2 коментара на “Нетолерантността на толерантните, или как Фейсбук неусетно се превърна в Гейбук”

 1. Николай

  Време е за наша собствена, българска социална мрежа.
  Ако не я създадем – наложеният от цензурата на FB новоговор постепенно ще изкриви понятията ни и ще повлияе на мисленето ни, особено това на децата ни!
  Време ни е за ВЪЗРАЖДАНЕ!

  1. Ние държава не можем да си направим и сме я предоставили /подарили/ на мюсюлмано-джендърите на ГЕРБ, вие социална мрежа искате. 🙂 Кое е по-важно? Да се събудим и изметем шайката българоубийци или някаква си мрежичка, която също ще бъде филтрирана от така наречените управляващи или елит? В конституцията на България ясно е записано, как се действа спрямо националните предатели. Всички гейтаци и адвокатстващите им НПО-та спадат към тази категория. Няма нужда да измисляме топлата вода, а тъй като си нямаме гилотина, да увиснат на въжетата.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *