Обединени страхливци

Смел обединен патриот води неравна борба с турска бабичка на българо-турската граница (26 март 2017 г.). Една година по-късно героите са уморени, вече управляват България и като любезни домакини посрещнаха баш боса на турските бабички на летище Варна с баклава и мазни метани.

На 26 март турският президент пристигна на посещение във Варна. Неговата визита е особено скандална на фона на провокативните му изказвания, насочени срещу териториалната цялост на цели 3 държави, членки на Европейския съюз (България, Гърция и Кипър), продължаващата турска агресия в Сирия, системните нарушения на човешките права в Турция, военните провокации срещу Гърция и Кипър и др. По ирония на съдбата тази среща е точно една година след парламентарните избори в България на 26 март 2017 г., след които т. нар. Обединени патриоти (ВМРО, Атака и НФСБ) влязоха в правителството на България и вече почти 12 месеца управляват страната. Т. нар. „патриоти“ са известни със своята антитурска реторика. Миналата година по време на изборите техните лидери организираха блокада на границата, за да не допуснат турски бабички да дойдат у нас да гласуват на изборите. Ето защо е изключително странно, че когато дойде башбакана (президента) на турските бабички, те си затраяха. Единствената политическа организация в България, която организира протест срещу посещението на Ердоган, и която застана в защита на българските и европейските интереси, беше Възраждане. Никой друг!

Докато възрожденците протестираха на центъра на Варна, „патриотите“ мълчаха. Мълчаха оядено, охранено, самодоволно, просташки. Мълчаха като ибрикчии. Мълчаха като продажна антибългарска еничарска паплач. Мълчаха като национални предатели. Мълчаха като страхливци. Обединени страхливци. Толкова ги беше страх, че не посмяха да пуснат дори и едно статусче във фейсбук срещу Ердоган. А само преди една година така смело налитаха да бият турски бабички по границата… Безкрайно срамно е за нас българите, че „патриотите“ са част от нашия народ. Днес ВМРО, НФСБ и компания се самоотписаха за пореден път от българската народност. Предстои на следващите избори техните избиратели да ги отпишат от правителството, парламента и политиката като цяло, а след това ние от Възраждане ще се погрижим да ги запишем в затворите, където им е мястото. Все са извиквали отвращение и погнуса тези национални предатели, но с днешната си проява надминаха всичко досега. Каквото и да се каже за тях, ще е малко и недостатъчно, за да опише цялата низка природа на тази помиярска българска политическа порода.

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

1 коментар на “Обединени страхливци”

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *