Има Пеевски, няма България. Няма Пеевски, има България.
Има Пеевски, няма България. Няма Пеевски, има България.

Назначаването на Делян Пеевски за председател на Държавната агенция „Национална сигурност“ може да се характеризира само с една дума – преврат. Да, нито повече, нито по-малко. Преврат, извършен от ДПС, с одобрението на БСП и мълчаливото съдействие на Атака. Преврат, при който националната ни сигурност и борбата с организираната престъпност (служба ГДБОП, спешно прехвърлена от МВР към ДАНС) попаднаха в ръцете на една доказана етническа антибългарска партия, работеща за интересите на Турция, и ще бъдат ръководени от лице, разследвано от същата служба.

Това обаче не беше единственият преврат днес. Заради назначението БСП можа да направи вътрешно преброяване на комунистите в собствените си редици. След бруталния натиск от страна на ДПС се оказа, че истинските комунисти (или социалисти) в наследничката на някогашната БКП са точно трима – Стефан Данаилов, Георги Кадиев и Янаки Стоилов. Затова на днешните протести скандиранията „бий комунистите по главата, бий, бий, бий“ звучаха почти пресилено. Те горките толкова бой изядоха вече от ДПС и от Станишев в собствената си партия, че проявата на всяка агресия спрямо тях е излишна. Та те от днес вече си нямат партия.

Това е положението – преврат. Българите си изгубиха националната сигурност, комунистите си изгубиха партията. За един ден. Въпросът, който сега стои на дневен ред, вече е друг. По най-бързия начин да организираме контрапреврат и да си върнем държавата с всичките и атрибути. Защото просто нямаме избор. За разлика от комунистите в БСП, които могат да си организират друга партия, ние не можем да си организираме друга държава.

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

2 коментара на “Преврат”

  1. Прав си в сериозността на ставащото. Сега критерият е един – България над всичко! Стоим на ръба на гражданска война – мафията срещу народа. Опора са ни законите, Българската армия и Православната църква. Да имаме повече доверие на българските полицаи, защото те са едни от нас и както на зимните протести да се надяваме, че няма да тръгнат срещу народа си. Да спрем безумието на душманите на народа с призив към Българската армия и полиция да застанат рамо до рамо с протестиращите в защита на Конституционния ред в България.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *