Европа на суверенните нации!

европа на суверенните нации

Вчера 25 евродепутати от 8 държави (България, Германия, Унгария, Словакия, Полша, Чехия, Литва и Франция) учредиха нова парламентарна група – „Европа на суверенните нации“. Възраждане е инициатор за създаването на групата, по чието формиране работим вече от една година. В ЕСН Възраждане е втората по-големина партия и поради тази причина имаме зам.-председател на групата – Станислав Стоянов. Говорител на групата ще бъде Петър Волгин.

Предстои следващата крачка. Другата седмица ще се присъедини още една държава – Испания, и групата ще стане 28 души. До края на септември ще се присъединят още един немец и още един словак, и така ще се увеличи до 30 души. Отделно от това се водят разговори с още 7 държави, като амбициите ни са до края на годината ЕСН да достигне минимум 45 човека от 17 държави.

Предстои и най-важното – учредяване на обща европейска суверенистка партия. Единствената номинация за неин лидер е на евродепутата от Възраждане Станислав Стоянов.

От вчера Възраждане е първостепенен европейски фактор. Предстои най-важното – вземането на властта в България.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Как работи американската пропаганда за унищожаване на национално-освободителни движения?

Как работи американската пропаганда за унищожаване на национално-освободителни движения? Представете си една американска колония – примерно България. Сега си представете,

Прочети повече

1 коментар на “Европа на суверенните нации!”

  1. Bogomil Todorov

    БРАВО ПОЗДРАВЛЕНИЯ
    ВЪЗРАЖДАНЕ -ЕСН
    НАПРЕД И НАГОРЕ ЗА ЕСН И ВЪЗРАЖДАНЕ ЗА БЪЛГАРИЯ
    🇧🇬♥️🤝♥️👏♥️🇧🇬

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *