Убеди 5 човека да гласуват!

гласувай и убеди 5 човека да гласуват

Здравейте, уважаеми сънародници!

Както знаете, с оглед на наближаващите избори, ние от „Възраждане“ започнахме кампания, която се казва „Убеди 5 човека да гласуват“.

Защо 5? Защото това е число, което лесно може да бъде достигнато и изпълнено от всеки един от вас. Не говорим за 10, не говорим за 20 човека, говорим за 5 човека.

Но условието е да са негласуващи. Т.е. тук не говорим за вашите приятели, познати, семейство, роднини и т.н. Говорим за класическия, абсолютно невярващ, вече отказал се от всичко, смятащ, че утре всички ще умрем, светът ще свърши и т.н., човек, към който тип, за съжаление, в България спадат, грубо казано, около 60% от хората.

Ако всеки един от вас успее да убеди 5 човека, не повече, имайки предвид, че на последните избори бяхме 358 000… Нали се сещате какво означава 358 хиляди по 5? Нека ги сметнем, да не са 358 хиляди, а 300 хиляди по 5 – това са милион и петстотин хиляди души.

Естествено, аз съм наясно, че не всички от вас ще го направят, а и съм наясно, че просто има много хора, които няма да могат да убедят 5 човека. Но също така съм наясно и с друго, ако ние не го направим – България е обречена.

В момента за пореден път сме със златен шанс да върнем обратно България в руслото на историята, в правилния ход на историческите събития, защото в противен случай рискуваме да загубим държавата си. Като казвам да загубим, имам предвид – да умре, да бъде унищожена, да бъде ликвидирана, включително и нашата народност, която, между другото, се ликвидира доста бързо – намаляваме с темп от 100 000 души на година.

В България вече сме, не според данните на НСИ (всички знаем, че те не са верни), реално в държавата ни сме под 5 милиона души. Колко от тях пък сме българи, това вече е съвсем друга тема. Ако я зачекнем, ще бъде тема за национален апокалипсис, буквално.

Ето защо, уважаеми сънародници, нека всеки от вас убеди 5 човека да гласуват. Нищо не се изисква. От нас все още не се изисква да запасваме пушките, сабите и да отиваме в Балкана да се бием за свободата на България. Не се изисква да умираме за нашата свобода. Не се изисква да ходим на война. Изисква се просто да накараме 5 човека да гласуват, 5 човека, 5. И с това можем да обърнем хода на историята.

Направете го, аз го правя непрекъснато. Не е кой знае колко трудно. Единственото нещо, което трябва да убедим тези хора, които са загубили вяра във всичко, е да повярват обратно в себе си, да повярват в България, за да живее България.

Това зависи само и единствено от нас. Ако искаме ние да пишем историята си, а не някой друг да ни я пише, да ни диктува, това е начинът. Убедете 5 човека да гласуват и ще спечелим изборите!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

2 коментара на “Убеди 5 човека да гласуват!”

  1. Стрфка

    Пиша тук не знам дали е редно но аз искам да ви кажа нещо господин Костадинов вие ще бъдете втора политическа партия първо ще бъде ГЕРБ вие на второ място на трето партията на Кирил Петков на четвърто БСП на пето и тн сега искам да ви кажа ще има голяма борба след 9 юни ще има още едни избори няма да мине само с тези избори но и тогава няма да се приключи август се очакват още едни избори така българският народ е заслепен той не може да търпи но въпреки всичко много търпи но когато вече мини границата на търпението а трябва вече да мине защото ние се обезличихме като българи а ние сме велика нация именно затова те се мъчат да не унищожат когато Бог е раздал земя на всички за България не е останало нищо И тогава той ни дава кътче от рая аз знам че ние ще победим знам че България е определена да помогне на света да си промени сега много висши енергии идат от космоса и дявола трепери затова борбата ще е жестока но в крайна сметка Бог е с нас така че имате сила и вяра ние вярващите ще се молим ще призовем всички висши същества и ангели които ни ръководят да вразумят другите в парламента и се даде възмездие всеки да получи това което заслужава но това ще бъде с божията намеса защото това е на световно ниво борбата е на световно ниво злото е в целия свят вече дойдоха 60 милиона ангели които са на земята виж същества да ни помагат успех пожелавам на вас на вашето търпение на вашата борба Бог е с вас не се предавайте и вярвайте вярвайте Бог винаги на мен ми е помагал когато съм го призовавала в труден момент бъдете благословени

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *