Възраждане създава съюзи!

Възраждане създава съюзи

В петък по покана на Възраждане в София пристигнаха представители на 8 европейски държави за участие в конференцията „Новите лидери на Европа“. От Унгария дойдоха „Наша Родина“, която е трета сила в парламента и се очаква да вкара 3 евродепутати. От Словакия пристигна „Република“, която в момента има 2 евродепутати и се очаква да вкара отново толкова. От Нидерландия „Форум за демокрация“, които имат 5 депутати в парламента и двама в европарламента, сега ще се борят да повторят резултата си. От Гърция „АККЕЛ“ ще се бори за първи път да има представител в Брюксел – партията досега не е участвала на евроизбори. Същото ще прави и „Алтернатива за Швеция“, които се очаква да имат 1 евродепутат. Нашите приятели от „Възраждане“ в Молдова имат 4 депутати в парламента, но в момента се превръщат във водеща сила в страната. „Заветници“ от Сърбия не са в парламента, но участват в правителството на страната и тяхната председателка, Милица Стаменковски, е министър на семейството и демографията. И накрая, нашите приятели от „MAS-VOLL!“ от Швейцария, които са най-младата партия в страната, а председателят им е едва на 29 години.

Това са новите лидери на Европа. Натъртвам на Европа, а не на Европейския съюз, тъй като това са две коренно различни неща. Европа е цивилизация, а Европейският съюз е най-голямата заплаха за тази цивилизация. Ето защо ние, представителите на 9 европейски държави, се обединихме в подписването на обща, Софийска декларация, в която ясно заявихме желанието си да се борим за запазването на нашата идентичност, суверенитет, демокрация и свобода на словото! За отбелязване е факта, че подобна международна конференция на партии от цяла Европа, по инициатива на българска партия, досега в България не се е свиквала.
Европа ще бъде такава, каквато я искаме ние, а не такава, каквато иска да бъде неизбираният от никого брюкселски бюрократичен елит. Възраждане ще поведе електорална революция в тази посока и изборите на 9 юни ще бъдат само първата крачка в дългия път, който ни очаква!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *