Честит ден на будителите!

ден на будителите

Честит Ден на народните будители!
Тъжно е да си го признаем, но събуждането на нашия народ не е приключило с освобождението ни от турска робство. България получава свобода, за която са се борили и умирали хиляди горди и достойни българи, но докато те са се борили, милиони други българи не са правили нищо. Това е истината. А когато получиш нещо, за което не си се борил, ти не го цениш. Това е причината, поради която и в наше време ситуацията е същата – хиляди се борят, милиони се продават. Бъдете сигурни, че ако трябва да се гласува за това дали България да продължи за съществува като държава, огромната част от избирателите няма да гласува, а друга не малка част ще продаде гласа си.

Появи ли се някой с достатъчно пари да купи продажниците, жадуващи тихия комфорт на робството, може да кажете сбогом на България. Защото, както е добре известно, най-големият враг на свободата е ситият и нахранен роб.
Ето защо днес трябва за пореден път да си зададем въпроса чий пример ще следваме – на будителите или на раята. Аз и моите съмишленици сме избрали отдавна своя път и няма да се отклоним от него. Ще се бием, ще се борим и ако трябва ще умрем за България, пък каквото ще да става!

Още веднъж честит празник, българи! И да живее България!!!

Последвайте ме в Телеграм, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Сподели поста:

Свързани статии

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *