Равносметка след изборите

равносметка след изборите

Изборите минаха. За нас равносметката е следната:

1. В 1 община печелим на първи тур, в други 3 сме на балотаж в неделя. В още 11 общини сме втори, но без балотаж, защото първият печели повече от 50%. В други 8 общини сме трета сила.

2. Имаме почти 200 общински съветника, като все още не е ясно колко са, заради недовършената обработка на протоколите.

3. Броят на селските ни кметове е няколко десетки, имаме и още толкова балотажи в неделя.

Имаше безпрецедентно ниска избирателна активност, което беше изненадващо. Имайте предвид, че тя е ниска на фона на огромния корпоративен и купен вот – във Варна например почти 55% от гласовете са купени или корпоративни. И не само там, навсякъде беше така. Хипотетично, ако нямаше купен вот, избирателната активност щеше да падне под 20%.

Като цяло нищо ново. Хората масово отидоха за гъби в неделя, а в кметствата се утвърдиха хора с по 4, 5 и 6 мандати. Феодализмът в България се превръща във все по-силен и наложен феномен. Страната ни се връща столетия назад в историята си.

На този фон искам да благодаря на нашите избиратели! Не е никак лесно да си зрящият в царството на слепите.

Избраниците на Възраждане ще работят за интересите на всички граждани, както винаги досега. Ние друг народ и Родина нямаме, няма и да имаме. Ще продължаваме да се борим и ще се борим докато победим!

🇧🇬 Да живее България!

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “Равносметка след изборите”

  1. Българка

    Поздравления Възраждане! Откакто се появихте на политическата сцена, във ваше лице видях спасителния пояс за България. Истинско щастие за мен е местното ви управление в селските райони, там където са родолюбци те, там където и ще се завърна.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *