За двойните стандарти на Мария Габриел

мария габриел

Много мразя двойния стандарт. Лицето Мария Габриел осъдило провеждането на избори от Русия в „окупираните“ територии на Украйна, обаче не осъжда провеждането на избори от Израел в окупираните територии на Сирия (Голан, окупиран от 1967 г.).
Не за първи път лицето Габриел прави такъв жесток гаф във външната политика. Преди два месеца то си позволи да изкаже позиция от името на България, без да е съгласувана с Народното събрание, по повод окупацията на Западна Сахара от Мароко. Там Габриел открито подкрепи Мароко, с което предизвика огромен скандал в Африка, който тукашните българоезични американски медии напълно скриха.
Да резюмираме. Ако приемем, че е налице един и същи казус (окупация), би трябвало според международното право да има и една и съща реакция. Само че реакцията на т.нар. българска държава е различна във всеки случай – руската окупация се осъжда остро, израелската окупация се игнорира, а мароканската окупация се подкрепя.
Че лицето Габриел провежда предателска политика не е новина. Че е неграмотно, тотално неадекватно и опасно за националната ни сигурност обаче все още се крие с всички сили и средства от обществото. Е, ние от Възраждане няма да спираме да показваме какво нещо ни натрисат начело на държавата – достоен наследник на специалиста по сапуни и шампоани Сорос Денков.

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

1 коментар на “За двойните стандарти на Мария Габриел”

  1. Ваня Николова

    Тези са от едно гърне! А Марчето веднъж се изтърва, че ако не направят ротацията, щяло да се отрази на европейската и кариера.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *