Една стара идея, която ще реализирам

ще забраним подклаждането на антибългаризъм

Имам стара идея, за която все не ми остава време да я осъществя. Едно събитие обаче през тази седмица ме накара да намеря необходимото време. В Софийския университет група антибългари бяха на път да осъществят „научна“ конференция, с която да фалшифицират българската история, обвинявайки българския народ във вина за изтреблението на евреите в Беломорска Тракия, Вардарска Македония и Поморавието по време на Втората световна война. Благодарение и на Възраждане това не се случи, но каква е гаранцията, че антибългарите няма да се пробват отново следващия месец?

До седмица ще напиша и внеса в деловодството на Народното събрание закон, с който се криминализира отричането на геноциди като българския, арменския, еврейския, както и фалшифицирането на исторически факти в полза на античовешки идеологии като антибългаризъм, антисемитизъм, ксенофобия, русофобия и т.н. Крайно време е разпространението на антибългарски и античовешки идеи и внушения да бъде спряно, осъждано и наказвано!

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации!

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

5 коментара на “Една стара идея, която ще реализирам”

 1. Evgeni Kondov

  Господин Костадинов, Винаги съм поддържал и ще продължавам да поддържам идеите на вашата партия. Но има нещо което смущава когато говорите. Мисля, че имате лош съветник по комуникация и не ми се иска да изпаднете в реториката и начина на изразяване на Волен Сидеров. Вие сте най-интелигентната личност в Парламента и трябва да се възползвате от това като наложите вашите идеи чрез разумен начин на говорене. Покажете и докажете вашата мъдрост и интелигентност като говорите бавно, спокойно и без употреба на пресилени изрази. БЪДЕТЕ И ПОКАЖЕТЕ НА ВСИЧКИ КОИТО ВИ ГЛЕДАТ И СЛУШАТ, ЧЕ НАИСТИНА СТЕ МЪДЪР И ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН ОТ ТЯХ.
  ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

 2. Ако има нещо малко нормално останало в България това е,, Възраждане“ и заслужава да им се даде шанс. Всички други ги видяхме какви простотии надробиха през изминалите 35 години.

 3. Таня Щерева

  Според мен е рано за такъв закон, защото историята е подменена още преди повече от 2000 години от ромската (римската) империя и Вие, а и повечето хора все още вярвате на тези лъжи. Законът ще засегне тези, които се борим за ИСТИНАТА и ще бъдем преследвани като престъпници, не че ми пука! Това е моето виждане за този закон. Според мен рекламите за хазарт и заеми трябва да се криминализират! Благодаря, че Ви има, обичам Ви, с Вас съм! Да живее България и Възраждане!

 4. Янка Аврамова

  Историята не може да бъде променяна изобщо ,особено пък за лични цели и употреба .Върху всяка глава в която е влязла такава мисъл,ще се стовари камъка на човешката история като огромна скала .

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *