Има надежда за България!

Има надежда за България

Това, което ще кажа в самото начало, едва ли ще изненада за някого, но в конкретния случай няма вече да е твърдение, а ще бъде факт. Правителството на България, уважаеми сънародници, съставено от ППДБ, ДПС и ГЕРБ, е правителство съставено от престъпници – хора, които нарушават законите.

И доказателството за това е ето тук. В решение, което вчера административният съд на София взе, с което обяви демонтажът на паметника на съветската армия в София за незаконно. В крайна сметка се оказва, че в България има и съдии, които не са подвластни както на олигарси и самозабравили се мутри, така и на чужди посолстви.

Това показва, че в крайна сметка има надежда за нашия народ, има надежда и за България. И има светлина в тунела. Защото дори и когато престъпници управляват държавата и извършват безнаказани престъпления, безнаказани за момента, в крайна сметка това няма как да остане безнаказано завинаги. Рано или късно ще има правосъдие. Рано или късно ще има съд и възмездие за престъпниците, които вършат престъпления всекидневно срещу нашата държава. Тези престъпления са толкова много, че демонтажът на един паметник е само символ на беззаконието, в което ние живеем вече 34 години.

Беззаконие, в което управляващите казват «Ние можем всичко, ние притежаваме съда, ние притежаваме прокуратурата и ние можем да безчестваме над вас, българите“. Видяхме го преди два дни. Със сцени на самозабравил се фашистски башибоузок тук, в парламента. Видяхме го от хора, които би трябвало да пазят законността и да пишат закони. Само че вместо това същите тези хора погазват закони. И си задаваме за пореден път въпроса ако тези хора погазват законите тук в залата, какво ли се случва с обикновените български граждани навън по улиците?

Последвайте моя канал в Телеграм и нашия канал във Вайбър, за да сте сигурни, че получавате всички мои публикации.

Вижте цялата декларация:

Сподели поста:

Свързани статии

2 коментара на “Има надежда за България!”

  1. Георги

    СМЪРТ НА ФАШИБОЗУКА,СВОБОДА НА НАРОДА.Няма да търкат наровете в Белене,а ще копаят основите на АЕЦ

  2. Преслав Български

    СВОБОДАТА, КОСТАДИНЕ, СЕ НАМИРА НА ДУЛОТО НА ПУШКИТЕ ПУШКИТЕ

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *