Корнелия Нинова - вот на недоверие

Корнелия пак нещо се е предозирала:) Още в първия възможен ден, след като обяви, че иска да внесе вот на недоверие към правителството, и казах, че ще я подкрепим, но след края на кампанията, като след това го казах и на медиите. За да и покажа добронамереност веднага събрахме подписите и с корекции на мотивите за вота ги дадохме на БСП. Миналата седмица дори се чухме и и казах да внесе вота на 31 октомври, след първия тур, за да може дебатите по него да са на 7 ноември, 2 дни след втория тур. Тя се съгласи, обаче сега пише друго – били сме крепили правителството, че и дори подписи не сме дали:)

Впрочем, това го пише в Хасково, където е отишла да подкрепя кандидата за кмет Николай Ставрев, който е кандидат на коалиция ППДБ-БСП:) Кажете ми колко и с какво трябва да си злоупотребил, за да твърдиш, докато подкрепяш кандидата на правителството в Хасково, че ние подкрепяме същото това правителство, а ти искаш да го сваляш:) И дали не става дума за особен, но често срещан в българската политика вид политическа шизофрения?

Не е хубаво да се лъже! Особено важи за БСП, като най-старата партия в България. Защото после заради едни нищо и никакви 99% от българските политици на останалите ни излиза лошо име:)

п.п. а нашият вот на недоверие го внесохме веднага след като правителството, чиито кандидати за кметове БСП крепи, внесе териториалните планове за енергиен преход на 30 септември. Там имаше срокове, нетърпящи отлагане – нещо, което за вота, предлаган от БСП, не важи.

Сподели поста:

Свързани статии

Ибрахим Реиси

Кои са следващите?

Когато миналата седмица беше извършен опит за убийство срещу словашкия мин.-председател Роберт Фицо, зададох следните два въпроса – кой има

Прочети повече

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *