Коста Стоянов

С Коста Стоянов вървим и гледаме в една посока вече 21 години. От толкова време имам честта да познавам моят съмишленик, който в неделя ще се бори за доверието на варненци като кандидат за кмет на морската столица. Ето защо съм горд, че ще имам възможност да гласувам за него, защото като варненец искам градът, в който съм роден и живея, най-накрая да има достоен кмет! Кмет, който да работи за града, да го познава, да го обича и да се раздава за него. Кмет, който да го изчисти, разхубави и озелени. Кмет, който да докара инвеститори, за да отворят нови работни места. Кмет като Коста!

Варна заслужава всичко това. В неделя Коста Стоянов ще отиде на балотаж, а следващата неделя ще го спечели! И ако трябва да съм най-точен, няма да го спечели той, а ще го спечелим всички варненци, които искаме да живеем и да отглеждаме децата си в най-красивия български град – царицата на българското Черноморие, Варна!

Сподели поста:

Свързани статии

БПЦ

БПЦ е под заплаха!

Преди няколко дни в Цариград трима български владици осъществиха общо служение с украински разколници. Службата беше осъществена със съдействие на

Прочети повече

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *